Evo izvještaj s pregleda…35+6 smo danas, otvorena 1.5 cm, Roko ima oko 2700…ginekologica se nada da cemo izdrzat jos 2 tjedna da beba malo ojaca, a mamu je bome momentalno oprala panika
U istom smo tjednu i isto dana trudne. Ja idem u petak na kontrolu. Odmori se sto vise i ne brini sve ce bit OK. 😊
Pandice super izgledaš. 😍 Nemoj se nervirati oko posla. To je tako svugdje...
Proudy sretan rođendan Maksimu s malim zakašnjenjem! 🎂 Nokti će brzo narasti. 😉
Cure koje ste bile na pregledu super da je sve ok s vama i s bebicama. 🤗 Mi idemo prekosutra vidjeti kakvo je stanje.
Danas su nam puna 32 tjedna. Mislim da sam i ja sinoć imala BH kontrakcije. Trbuh mi je bio totalno tvrd, nemir u nogama, leđa kao da će boliti, ali nisu... 😥😐😮 Čini mi se da bi me mogla uhvatiti prehlada iako se iskreno nadam da će me zaobići. Beba se miče pa sam malo mirnija...
Meni frendica sad javila da joj je malicka sinoc zakurila, a jucer bili kod nas.
Sad cekam hoce moj, hocu ja, hoce M 😂😂😂😂
Ak nis drugo bar smo rockas odgulili zdravi!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bok curke, evo mene malo.. fakat nemrem procitat sve kaj ste pisale, prebrzo mi to ide🤣
Proudy super si to za klince napravila 😍
Panda bas ti se trbuh zaokruzio😍😍😍
Ja nocas imala neke bolove u trbuhu, kao da cu dobit megu i ledja me bolila. Usrala sam se od straha😱 i danas me malo boli ali manje. Mozda su to lazni trudovi..
Zrinchy, Panda i Takutaka,
Hvala vam, cure, na lijepim riječima, posebno tebi Zrinchy.
Ne znam jesam li uspjela sve pohvatati kaj ste pisale. Zapamtila sam Katušku. To su lažni trudovi, pomažu da se lakše otvoriš.
Panda, stvarno si elegantna!
Kathryn, lijep okrugli trbuščić i fora majica!
Sarita, svaka čast za stručni, samo naprijed! Ja svoj nikad nisam dala.
Nastavak:
Danas sam bila na zadnjem privatnom pregledu. Točno sam 36 tt.
Doktor koji mi je vodio trudnoću je bio divan, strpljiv, pažljiv, obazriv...
Beba je super, vitalna i u odličnoj formi, kako je rekao dr. Procjenio je tezinu na 3200g.
Prase malo i dalje sjedi na guzi sa dignutim nogama u položaju "kompletni zadak".
Kaže da bi to za njega bila indikacija za carski rez, da uopće ne bi razmišljao o vaginalnom porodu.
Izuzetno proširene genitalne vene su još jedna indikacija jer kod poroda na zadak se epiziotomija podrazumijeva.
On pretpostavlja da će beba na porodu biti cca 4kg.
Sad sam na +11, 5kg.
I da...dao mi je rcp. za Kendural.
Ajme, divne ste i krasne s tim trbuscicima ❤
Da se javimo malo od doma... Stigle u petak, jos smo u procesu navikavanja, ali super nam ide. Uspjesno dojimo i lijepo kakamo 😬
Danas nam je bila patronazna, sve je super, ima dobar hvat na dojci,ja imam mlijeka, dobiva na tezini i zdrava je sto je najvaznije ❤
Po danu smo na ritmu sat,sat i pol hranjenja i presvlacenja, i onda 2-3 sata spava, s noci se jos uvijek borimo 🙈 Ali jasno mi je da treba vremena za ritam. Ugl.sretna sam sto je sve na kraju dobro proslo, sto je muz stigao doletit da bude na porodu, doslovce 😂 i sto je moje malo cudo s otpusnih 2380 g napokon u mojom rukama.
Uzivajte u iščekivanju curke :*
Yra baš su dobre cipele, a i trbuh je 😍
Nisam se baš nadala da ću u ovim tjednima morati brinuti o stručnom, ali što da se radi. Ako sad ne riješim, vidjeti ću kad ću opet pokušati.
Leica baš mi je drago da lijepo napredujete! Samo uživajte, mazite se i pazite ❤
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Joj meni je to tak sve nestvarno...a ja si mislim di sam ja od toga,a to ce tak brzo doci...🤗 Leica, pazite se i mazite...😍😍
Mene je trenutno strah prijevremenog poroda...ne sjecam se ko, al netko je pisao da je isao na indukciju zbog visokog tlaka..koliki tlak bi bio potreban za to? Meni zna tokom dana biti oko 140/95, al ne svaki dan,uglavnom je 130/90,moram pratiti a dr mi je rekla da on moze biti razlog za prijevremeni porod! Nadam se da cu stici bit kuma na vjencanju u 33.tjednu! 😂🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji