Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    11. Ožujak 2018. 13:02

Takutaka engleski je u pitanju. Jedan dio sam položila u 11. mjesecu, pa sad imam još drugi dio. Morali su nekog rušit, a to sam ispala ja. Tko mi kriv kad nisam tad kukala da mi je sve teško jer sam trudna. Nisam navikla da se izvlačim na to i eto. Tek sam kasnije rekla da sam trudna, pa je onda ispalo da šta nisam rekla. Zato idem sad i nadam se da će se malo smilovat. Ako ne sad, onda ću im na jesen dovest Laru pa nek ju čuvaju dok ja odradim šta treba 😂😂 
    Pregled imam tek 21.3. Kad sam vidjela da opet moram čekati 5 tjedana, mislila sam da nikad neće proći, a na kraju mi je proletilo. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

kathryn
    11. Ožujak 2018. 17:35
    Pozdrav od nas dvoje...💙💙
    Pozdrav od nas dvoje...💙💙

Bublica123
    11. Ožujak 2018. 17:44

Kathryn jako ste slatki vas dvoje😍😍😍😍

12. Ožujak 2018. 06:55

Jutroooo!.
    Jutros u 3.00 rodila je nasa Palcica!
     Stigla nam je Katarina 3700g teska i 53cm duga!

Sad mogu ici spavati dalje! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

amarenna
    12. Ožujak 2018. 07:36

Jutroo! Jeeee Palčica napokon!! 💕💕 Katarina dobrodošla 🎉🎊🎉🎊 brz oporavak mami i puno maženja sa svojom buhtlicom!!

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Student24
    12. Ožujak 2018. 07:42

Dobro nam dosla Katarina!
    Mami brz oporavak. Osim sto sa princezom dijelim ime skoro pa dijelim i sar rodjenja, moj je 3:05. :D.
    Dobro vam proljetno jutro! :)

wanttobemom
    12. Ožujak 2018. 08:31

Curkee zanima me je li nam @Mono još u komadu? Ne vidim da je dugo pisala. Je li sve ok s njom i bebicom? Zna li netko?

panda102
    12. Ožujak 2018. 08:49

Dobro jutro ili dobar dan, 
    Palčica nam rodila jeeeeeeee :D kako su lijepe <3
    Mono je rodila i mislim da sljedeći tjedan idu kući. Cura napreduje dobro. Imaju još neke preglede ali dobija na kilaži i sve je uredu. Mono se oporavlja od carskog.

• Takutaka1
    12. Ožujak 2018. 08:51

Dobro jutro, zenee! Jutros smo uranili, taman pijemo kavu prije pregleda  drzite fige da sve bude u redu 
    Palcice, cestitam!! Sad uzivancija sa bebicon  Ako se ne varan ti si iz Splita pa napisi kako jr proslo sve kad malo dodes sebi 😁

Zrinchy
    12. Ožujak 2018. 08:56

Jutro curee mojee!
    Bože, taj vikend tako preleti da se ni ne okreneš. Gušt mi vas je čitati ovako u ponedjeljak ujutro, ima svega:)
    Proudy sretan veliki 5. rođendan našem Maksiću! I vi ste super super, mojsragi isto ima bradu, al tvom nije ni do koljena:))
    Palčica je iznenadila sa divnim vijestima odmah ujutro na buđenju! Čestitke još jednom <3
    Student svaka ti čast na stručnom ispitu, barem si mi otklonila nedoumicu da li se može polagati na rodiljnom jer i ja razmišljam polagati svoj hahahahaha. Meni na sreću nije obaveza,ali bi se htjela toga riješiti. 
    Sarita nadam se da ste ti i muž sretno stigli domeka, u svoj mir. Buškica ti je divnaaa
    Yra ti bi komotno mogla biti neki duhovni vođa :)) Kad čitam tvoje riječi nekako se sva smirim. Baš si pozitivna i imam osjećaj da si divna majka <3
    Pandice dođi malo k nama, mi odjednom imamo sunca na bacanje:))
    Zaboravila sam ostalo :/
    Poljupci svimaaa

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.