Znaci evo popizdit cu...evo bili mi na extra brzom rucku kod moje svekrve..fakat nije zla zena al me zivcira sa mutavim komentarima i jedva se suzdrzavam! Znaci moj muz ce uzet od kad rodim tjedan dana slobodno sto dobije od firme + 3 tjedna godisnjeg,znaci planira mjesec dana biti doma s nama...s tim da mi je i majka od 1.05.u mirovini,zivi 1km od nas,a sveki je u istom dvoristu! Evo ima ona jos 2 tj godisnjeg,bude ona to ostavila za 6 mjesec da bude doma ak sta bude trebalo! Ja kazem da neznam dal ce sta trebat, kaze pa da ti pomognem,tko ce ti pomoci s bebom?? Reko pa dijete spava i jede,ne mozete mu vi dati jesti,jedino mozete speglati i skuhati za nas! Kak neznate jos ime,kad cete znati? Budemo ga zvali bezimeni..ti ces ionak morat mirovati kad rodis,trebat ce ti pomoc...reko pa M ce biti tu,a i uostalom pa necu ja lezat dok mi se drugi brinu za bebu! Tocno sam joj tak rekla,beba ce trebat samo mamu a mislim da cu se prije oporaviti ako se budem kretala! Joj ma neeee...evo ona vidjela od susjede snahu,rodila je u pon,od cet su doma i ona ju vidjela danas vani!! Zamisli,luda zena pa tek je rodila...💆💆 Ispalit cu s tom zenom! Rekao joj je muz,a svekar mi je fakat ok covjek, joj pa ti si zaostala s bebama i oporavcima 31 god koliko ti je sin star, kaj joj bus ti pomogla? Ti skuhaj lonac hrane i to je sve! Evo poljubila sam ga skoro! 🤣
Kathryn točno znam kako ti je. Moja isto nije zla, ali ponekad se zapitam misli li ozbiljno ili se šali. S vremenom sam shvatila da je to ipak samo zatucanost. Nažalost nemam drugu, možda ljepšu riječ. Svekar je malo razumniji, samo što je tvrdoglaviji od mazge. 😂 Tako da ne znam što je gore. Ali ok, mm stane na moju stranu kad zatreba, tu se stvarno ne mogu žalit. On je već sa 19 godina otišao od kuće boriti se za bolji život, tako da se tu vidi jako velika razlika u načinu razmišljanja pa se ponekad zapitam jel im je on uopće sin. Zato mi je dobro što smo daleko od njih, dođemo na koji dan, toliko se pretrpimo, ostalo znaju šta im kažemo i to je to.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Joj cure moje, nedajte se izbacit iz takta s tim glupim komentarima.
Jasno i glasno recite NE kad pretjeraju i kad vam se namece nesto sto ne zelite.
Nek se ljute, bolje da se oni ljute nego da se vi stresirate radi njihovih sranja.
Moja tvrdi da ce mi starije dijete smetat kad rodim, ono da, bas si pametna. Inace se zene mogu snaci samo s jednom bebom. I to naravno samo ako im bajne svekrve pomognu.
Hvala svima na cestitkama!
Ne stignem citat sve! Obavili igraonicu, kaze da je bilo cool 😂😂
2 cuke smo otvarali poklone, sad se igra, a ja odmaram!
Ljubim vas svih 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Maksimu sretan rodjendan. Puno zdravlja i sretno djetinjstvo 🎈🎈🎈
Proudy Sritan rodendan tvom velikom djecaku!!
Sarita prekrasna si trudnica 😊
Evo i ja sa rucka u svekrve, al ja se na svoju ne mogu pozalit zasad skroz dobro funkcioniramo, nadan se da ce tako i ostat kad se bebac rodi...
Danas nam je tocno misec dana do termina, a sinoc smo bili na koncertu pa se cili dan oporavljam
Ja sam opet skidala šećer po Ikei.
Stvarno ne volim shoping.
Al' smo na kraju ipak kupili tri ormara na 15%popusta. Rekla sam da volim snizenja.
Primjetila sam da me nitko više me gleda u oči!
Nina, a da...ne skrivam ja njega, ali je zaista velik. Iza leđa se uopce ne kuži da sam trudna, sve je otišlo prema naprijed.
Btw, frendica, po struci primalja mi je neki dan rekla:"Ajme, koliko ti je trbuh!"
Sortiraj odgovore
Najstariji