Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Ožujak 2018. 09:55

Jutrl cure!
    Lily draga,  vjerujem da ce sve biti dobro!
    Gumbek,  bas te muce ti laznjaci!
    Mene je jucer tako trgalo u predjelu lijevog jajnika,  da sam se posteno uplasila. Svaki korak lijevom nogom kao da mi netko noz zabode dolje uzas! A dom lezim zaklela bi se da me ne boli. Uglavnom jutros hodam sa strahom,  ali nista ne boli za sada. Valjda ni nece vise,  sutra mi je kontrola.
    Ita divna 😍😍😍😍
    Ostale cure 😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    06. Ožujak 2018. 10:28

Ko još ima preglede?

• Student24
    06. Ožujak 2018. 10:51

hej komadi. kod nas ledena kisa cijelu noc padala, al jutro predivno. Svjezi zrak, pjevaju pticice, a i nije prehladno. :)
    Ja nocas nikako zaspati... Katastrofa. ko cendrava beba sam  bila. 
    Imate li kakav savijet kako sprijeciti nakupljanje vode u organizmu? Taman stavim secer pod kontrolu, eto novog izazova. al ovaj za posljedicu ima +4kg u par dana sto me strasi... 

Zrinchy
    06. Ožujak 2018. 11:01

Jutro djevojke moje!
    Evo ja bas cekam pregled u Vinogradakoj,vec sat vremena i ne nazire se kraj cekanju:) bar markiram posao:)
    Ita, izgledas suuper! 😍
    Leica, samo mirovati i bit ce sve ok. Vjerujem da doktori znaju kaj rade,mozda i ok da su malo oprezniji.
    Proudy,znaci sad je malo bolje? Mene zna zgrciti kod predjela jajnika,ali dosta brzo prođe. Zaboli ko vrag tak da mogu mislit kak ti je bilo tesko jucer:/
    Vracam se cekanju pa se tipkamo posle.
    Svima pusiceee

[/url

Sarita_00
    06. Ožujak 2018. 11:13

Hello dame! 
    Danas se osjećam nekako lijeno... Najrađe bi se ušuškala u krevet i adio. Samo što danas trebamo do moje tetke, a žena je davež malo žešći. Odgađamo to već 3 dana 😂 Pa onda još na koji dan do svekrve i svekra. 
    Nadam se da ste vi u boljem raspoloženju.
    Puse svima! 😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Tinaaa12
    06. Ožujak 2018. 11:44

ProudMomy

Jutrl cure!
    Lily draga, vjerujem da ce sve biti dobro!
    Gumbek, bas te muce ti laznjaci!
    Mene je jucer tako trgalo u predjelu lijevog jajnika, da sam se posteno uplasila. Svaki korak lijevom nogom kao da mi netko noz zabode dolje uzas! A dom lezim zaklela bi se da me ne boli. Uglavnom jutros hodam sa strahom, ali nista ne boli za sada. Valjda ni nece vise, sutra mi je kontrola.
    Ita divna 😍😍😍😍
    Ostale cure 😘😘

I kod mene je tako bilo prije mozda 2 tjedna, nisam se nikako mogla namjestit nit na jednu stranu, nit ustat nistaa..i bas sam se bila prepala i proplakala cak koliko to strasno probada i boli, samo na desnoj strani je bilo kod mene. I tako mi trajalo 2-3h i popila sam mg i prestalo je. I otisla sam iduci dan do gin i on je rekao da je s bebom sve ok, da vrlo moguce da se beba nekako nastimala da mi je to smetalo...ako ti se nije ponovilo vise vjerojatno je se i tebi bebac krivo namjestio pa te bolilo...

06. Ožujak 2018. 11:50

Tinaaa12

ProudMomy

Jutrl cure!
    Mene je jucer tako trgalo u predjelu lijevog jajnika, da sam se posteno uplasila. Svaki korak lijevom nogom kao da mi netko noz zabode dolje uzas! A dom lezim zaklela bi se da me ne boli. Uglavnom jutros hodam sa strahom, ali nista ne boli za sada. Valjda ni nece vise, sutra mi je kontrola.
    Ita divna 😍😍😍😍
    Ostale cure 😘😘

I kod mene je tako bilo prije mozda 2 tjedna, nisam se nikako mogla namjestit nit na jednu stranu, nit ustat nistaa..i bas sam se bila prepala i proplakala cak koliko to strasno probada i boli, samo na desnoj strani je bilo kod mene. I tako mi trajalo 2-3h i popila sam mg i prestalo je. I otisla sam iduci dan do gin i on je rekao da je s bebom sve ok, da vrlo moguce da se beba nekako nastimala da mi je to smetalo…ako ti se nije ponovilo vise vjerojatno je se i tebi bebac krivo namjestio pa te bolilo…

Vjerojatno je to bilo,  jer evo nakon sto sam se naspavala kao da nista nije bilo. Sutra idem na pregled pa cemo vidjeti,  al znam da je sve ok.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Tinaaa12
    06. Ožujak 2018. 11:55

ProudMomy

Tinaaa12

ProudMomy

Jutrl cure!
    Ita divna 😍😍😍😍
    Ostale cure 😘😘

I kod mene je tako bilo prije mozda 2 tjedna, nisam se nikako mogla namjestit nit na jednu stranu, nit ustat nistaa..i bas sam se bila prepala i proplakala cak koliko to strasno probada i boli, samo na desnoj strani je bilo kod mene. I tako mi trajalo 2-3h i popila sam mg i prestalo je. I otisla sam iduci dan do gin i on je rekao da je s bebom sve ok, da vrlo moguce da se beba nekako nastimala da mi je to smetalo…ako ti se nije ponovilo vise vjerojatno je se i tebi bebac krivo namjestio pa te bolilo…

Vjerojatno je to bilo, jer evo nakon sto sam se naspavala kao da nista nije bilo. Sutra idem na pregled pa cemo vidjeti, al znam da je sve ok.

Sigurno da je sve ok,  mene je smirilo dosta sto je bebica se rastezala i udarala tu vecer i ujutro, ali sam ipak otisla..nekako sigurnosti radi. 

• Ina30
    06. Ožujak 2018. 11:57

Mi jučer obavili pregled,sve super. Na uzv se vidi kosica veličina curke odgovara terminu, sad smo 34+4, cerviks 3 cm,nije se skratio od zadnji puta. Opet za 2 tjedna na pregled kad će mi i bris napraviti. Ja pijem magnezij, najprije mi rekla gin.zbog probave jer sam imala zatvor na pocetku trudnoće,ali mg je super za grčeve,kontrakcije tako da curke samo ga pijte. Čak je bolji u tabletama nego šumeći. Gin.mi rekla da njen muž radi na Sv.Duhu ginekolog, tako da se sad mislim dali da idem tamo roditi.  
    Puse svima 

06. Ožujak 2018. 12:27

Tinaaa12

ProudMomy

Tinaaa12

ProudMomy

Jutrl cure!
    Ita divna 😍😍😍😍
    Ostale cure 😘😘

Vjerojatno je to bilo, jer evo nakon sto sam se naspavala kao da nista nije bilo. Sutra idem na pregled pa cemo vidjeti, al znam da je sve ok.

Sigurno da je sve ok, mene je smirilo dosta sto je bebica se rastezala i udarala tu vecer i ujutro, ali sam ipak otisla..nekako sigurnosti radi.

Ma tuce i moj cijelo vrijeme. I jucer dok me boljelo me isto lupao tak da... Al sutra u 7 sam kod doktora.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.