Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leica2603
    06. Ožujak 2018. 04:58

LilyVanily, ono sto se svakako slazem s Yrom je da potrazis jos jedno misljenje barem ako si nemirna. Na mom slucaju je "radilo" puno lijecnika samim tim sto sam svako malo bila u bolnici i nekad bi bilo i po tri cetiri razl.misljenja, a ja sam imala povjerenja samo u svog dr.koji mi vodi trudnocu, ali kako je on ujedno i sef rodilista i zamjenik ravnatelja, nekad ga ne bi mogla "uhvatit" i onda sam imala osjecaj da igramo ping pong s dijagnozama ostatak lijecnika i ja. Vazno je da imas beskrajnog povjerenja u onoga tko ti vodi trudnocu i bit ce sve ok sigurna sam ❤

Bublica123
    06. Ožujak 2018. 07:35

Jutro curke...leica wooooooow koja ljepota😍😍😍😍😍ja obozavam zelenilo, cvijece i lijepe vrtove....bas je wooooow...lily vanily ja mislim da je ok dok su protoci dobri...o njihovim procjenama o velicini bebe bi se moglo diskutirat...ali ako mozes otici na drugo misljenje zasto ne...sretno
    Danas se nadam da je zadnji snijeg za ovu zimu tajo da terminske proljetnice izvolite🎉🎊💕💗🎉🎊💕💗🎉🎊
    Palcica i katarina cekaju da malo ugrije💪💪💪💕💗💕💗🌞🌞🌞
    Puse i mah mah svima

panda102
    06. Ožujak 2018. 07:36

Dobro jutro, nas snijeg opet zatrpao ahhahahaa ovo je ludo više, ja ne mogu višeeeeee kad je kraj ove zimeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    Što se tiče Mg-a ja pijem onaj direkt, nekad i po dva dnevno, većinom jedan na poslu drugi kući, jer mi od umora bude tako tvrd trbuh da boli...
    Proudy hvala za kolica, od vitamina ne pijem ništa trenutno...već mjesec sigurno, uzimam neke domaće preparate i to je sve....gledam da se hranim zdravo i raznovrsno... 
    Hrkanje, ne hrčem a ni moj muž <3 
    Leica pojela sam pizzu jučer hehehee hoćeš ti predlagat... i super dokle ste dogurale, junakinje <3 vrt je predivan, a pas i naš tako kopa, mama poludiiiiiii a što mrzi lavandu hahahahhaha
    Yra kad je moj otišao jednu noć zbog kašlja u dnevnu...tačno da sam se naspavala ali pola me je falilo...ne volim ni ja kad smo odvojeni, strah me kako će bit kad dođe bebica, valjda bude pametnica hahahha i ja sam luda za mineralnom vodom, ali samo Radenska ili Jamnica ili u Bosni Sarajevski kiseljak, one baš jake, ne volim one blage...,
    super za šećer <3
    Frajla uživaj na zasluženom odmoru, ti svoje dočekala...mi imamo još :(
    Honey kako tlak? 
    LillyVanilly polahko sve...neće nigdje pobjeći, prvo se pobrini za svoje zdravlje, ako imaš nekoga da uskoči zovi.

panda102
    06. Ožujak 2018. 07:38

Pikica i Gumbek mah mah :*

• ita87
    06. Ožujak 2018. 08:12

Ajoj u kolikom sam ja zaostatku 😮😮😮

• ita87
    06. Ožujak 2018. 08:14

Isuse Boze evo me u 35tt 😱😱
    Citat cu kasnije sve, sestra je s necacima dosla u posjetu, pa me nema par dana jer sam vecinom s njima 😊

• ita87
    06. Ožujak 2018. 08:17

Ali evo slikica 😘😘😘😘

06. Ožujak 2018. 08:26

Mene su laznjaci ubili nocas, 15ak ih je bilo, a strgana sam ko pas bila i onda jos pun mjehur u kombinaciji, ma za plakat noc.
    U 3 vise nisam znala s koje strane me i zasto boli 😖
    Inace dobro jutro svima.

• LilyVanily
    06. Ožujak 2018. 09:34

Leica i ekipa hvala svima! Dr. nije dizala paniku nego mi se više čini da je oprezna. S obzirom da su ostali parametri dobri ne misli da je nužno zastoj u razvoju i da će biti problema, ali bolje pripaziti. Imam dosta povjerenja u nju tako da ću pričekati sljedeći pregled prema njezinim uputama.

• LilyVanily
    06. Ožujak 2018. 09:36

Ita super izgledaš!! 👌
    Gumbek kako izgledaju lažnjaci? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.