Samo da vam mahnem s posla... popodne vas komentarišem :)
Ne idem više nikad na godišnji hahahaha strašno....
Ja sam za dorucak pojela topli sendvic, za rucak cemo bolonjez, to mi svi vole pa nema borbe s jelom.
Leica, evo da iskrena budem, ja pijem mg zbog kontrakcija, ali na njih ne vidim da djeluje. Jedino sto mi je probava super i zbilja nigdje drugdje nemam nikakve grceve.
Ja mislim da to ipak ovisi od zene do zene jer ono sto je meni npr.super pomoglo, frendicama nikako nije pasalo, al znam da su stalno tulili o tom twinlabu, cak ga i moja svekrva pije jer ju kao manje bole noge, sad dal je placebo efekt ( jer nekad stariji ljudi pretjeruju) il.nije, nemam pojma, al super ak manje osjeca bol.
Ja iskreno nisam pila mg iako su mi svi govorili, nisam ni utrogestane uzimala osim u bolnici, trudila sam se trudnocu proc bez tableta s obzirom na sve. Al recimo zadnja tri tjedna me peru laznjaci, grci mi se trbuh i noge, tj.desna noga puno jace od lijeve i razmisljala sam posegnut za mg al mislim da cu izgurat jos ovo malo, nakon svih dijagnoza ovo mi.je piece of cake 😀 Proudy koliko si ti.tjedana?
Ja sam za dorucak pojela topli sendvic, za rucak cemo bolonjez, to mi svi vole pa nema borbe s jelom.
Leica, evo da iskrena budem, ja pijem mg zbog kontrakcija, ali na njih ne vidim da djeluje. Jedino sto mi je probava super i zbilja nigdje drugdje nemam nikakve grceve.
Ja mislim da to ipak ovisi od zene do zene jer ono sto je meni npr.super pomoglo, frendicama nikako nije pasalo, al znam da su stalno tulili o tom twinlabu, cak ga i moja svekrva pije jer ju kao manje bole noge, sad dal je placebo efekt ( jer nekad stariji ljudi pretjeruju) il.nije, nemam pojma, al super ak manje osjeca bol.
Ja iskreno nisam pila mg iako su mi svi govorili, nisam ni utrogestane uzimala osim u bolnici, trudila sam se trudnocu proc bez tableta s obzirom na sve. Al recimo zadnja tri tjedna me peru laznjaci, grci mi se trbuh i noge, tj.desna noga puno jace od lijeve i razmisljala sam posegnut za mg al mislim da cu izgurat jos ovo malo, nakon svih dijagnoza ovo mi.je piece of cake 😀 Proudy koliko si ti.tjedana?
Sad sam u 28 tjednu. Al na magneziju i normabelu sam od 16tjedna i ginic kaze da ce me drzat na tome bar do 35. Jer su mi u 16tjednu krenule kontrakcije i skratile mi cerviks u mj dana 10mm, pa se boji da ne krene prije vremena.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
I moj muž hrče.
Problem je u tome što ja imam izuzetno lagan san i uglavnom sam često neispavana.
On je znao otići u udaljeniji dio stana na krevet gdje klinci imaju svoj tv i ps, ali nekako mi se to ne sviđa jer mislim da partneri trebaju spavati zajedno, barem veći dio noći.
Sad imamo radove, majstori rade Milinu sobicu i još neke popravke, danas su montirali vrata pa on mora spavati uz mene. Evo, noćas sam odspavala možda 2 sata u komadu.
I ja sam pila Mg redovito, no primjetila sam da otkad svaki dan popijem barem 1-1.5l Jamničke, da nemam toliko česte BH niti grčeve u nogama. S time da sam stalno hidratizirana...
Nemam niti žgaravice.
Kod nas snijeg pada kao lud.
Jutros mi je šećer bio 4.7.
I moj muž hrče.
Problem je u tome što ja imam izuzetno lagan san i uglavnom sam često neispavana.
On je znao otići u udaljeniji dio stana na krevet gdje klinci imaju svoj tv i ps, ali nekako mi se to ne sviđa jer mislim da partneri trebaju spavati zajedno, barem veći dio noći.
Sad imamo radove, majstori rade Milinu sobicu i još neke popravke, danas su montirali vrata pa on mora spavati uz mene. Evo, noćas sam odspavala možda 2 sata u komadu.
I ja sam pila Mg redovito, no primjetila sam da otkad svaki dan popijem barem 1-1.5l Jamničke, da nemam toliko česte BH niti grčeve u nogama. S time da sam stalno hidratizirana…
Nemam niti žgaravice.
Kod nas snijeg pada kao lud.
Jutros mi je šećer bio 4.7.
Vidi kako zanimljivo, ja obozavam jamnicku, i skuzila sam da dok sam je pila litru, litru ipo dnevno da sam imala cesce BH, ja sam si to protumacila da su crijeva valjda svojim kruljenjem nekako podrazavale maternicu pa se vise stiskala.
Sve gazirano mi je izazivalo BH, ali sokove sam bas jako jako rijetko pila, dok mi je jamnicka tiha patnja.
Otkako sam jako smanjila/ izbacila i BH su se smirile
😅
Ja, da se ne ureknem, nemam problema sa grčevima u nogama. E sad, dal je to do Mg ili ne, pojma nemam. Prije su me znali buditi po noći, pa me malo bilo strah kako će sada biti, ali stvarno je super. Kažu da se javljaju kad si puno na nogama - nisam primjetila. Samo me bole noge kad duže stojim i to je to. Od početka pijem šumeći Mg. Ispočetka su bili i oni slabiji, koje sam našla u trgovini, a sad u zadnje vrijeme pijem iz dm-a. Nije sad da svaki dan pijem, preskočim tu i tamo, ali u principu sam redovita. Za probavu mi jedino nije baš nešto pomogao, s tim i dalje muku mučim.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Rekla bi moja sogi - sve su ti to "ljepote i cari" trudnoce 😂
Inace, ovako izgleda prilaz kod mojih u Gorskom kotaru ovih dana, ja ne mogu vjerovati koliko snijega tamo ima 🙈 😂
Nemam proljetnu sliku, al imam zimsku bez snijega 😀
Za usporedbu, cempresi su visoki oko 2,5-3 m 🙈
Leica jako lijepa priroda, bas bih sad rado isla tamo. Ne ova prva slika nego druga, hahaha :)
Leica ovo je divno za pogledat, ovako iz toplog kreveta, kad znas da te to ne ceka vani 🤣🤣🤣🤣
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji