Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    05. Ožujak 2018. 16:30

Meni je danas prvi radni dan na porodiljnom. Kao sto je netko nedavno napisao, mislila sam da ce mi biti dosadno, ali ima toliko posla da neznam kad cu sve stici. Naravno, svako malo moram prileci ili pojesti nesto😂
    Pretpostavljam da nisam jedina koja prati druge teme, ali evo za info, i posljednja zimska beba je rodena, sad smo i sluzbeno mi na redu 😲

05. Ožujak 2018. 16:58

proudy ti si negdje ko i ja. i ja osjećam da mi je trbuh povremeno dosta tvrd. Ne znam jel to normalno. Pijem magnezij samo ujutro. I imam dosta pritisak dolje na mjehur. Jel tako i kod tebe?

• Leica2603
    05. Ožujak 2018. 17:32
    Proudy i Litta, samo za vas jedna ljetna izonda naseg dvorista onda, zanemarite Rona koji trazi krtice.😂
    Proudy i Litta, samo za vas jedna ljetna izonda naseg dvorista onda, zanemarite Rona koji trazi krtice.😂

Proudy i Litta samo za vas onda jedna ljetna iz naseg dvorista, zanemarite Rona koji trazi krtice 😂

05. Ožujak 2018. 17:35

Zimske su sve na broju, zadnja curka rodjena. 
    Ajmo sad proljetnice, navalite, naravno zelim da sve bebe cekaju termin, da nema vise malih proljetnih palčića koji se ko visibabe guraju prve van... pa ajmo redom moje dame  i sretno svima 🌷🌻🌾🌷🌻🌾🌷🌻🌾

05. Ožujak 2018. 17:38

Leica2603

Proudy i Litta samo za vas onda jedna ljetna iz naseg dvorista, zanemarite Rona koji trazi krtice 😂

Leica jbt ovo izgleda ko neki predivni park... I to privatni. Predivno, vrtlarima svaka cast.
    Raj za unuke u svako godisnje doba. 

05. Ožujak 2018. 17:45

E Leica ovo mi se vec punooo vise svidja 😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• sema
    05. Ožujak 2018. 18:27

Cao cure..
    Honey bila si predivna,cestitam!
    Pitanje, kada HZZO isplacuje naknadu? 

05. Ožujak 2018. 18:31

sema

Cao cure..
    Honey bila si predivna,cestitam!
    Pitanje, kada HZZO isplacuje naknadu?

Nakon 18. u mjesecu.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Litta
    05. Ožujak 2018. 18:52

Leica2603

Predivno :) Pravo mjesto za uzivanje.

• Leica2603
    05. Ožujak 2018. 19:05

Gumbek

Leica2603

Leica jbt ovo izgleda ko neki predivni park… I to privatni. Predivno, vrtlarima svaka cast.
    Raj za unuke u svako godisnje doba.

Gumbek, to ti je ogradeno dvoriste kod mojih u G.Kotaru. Vrtlaru nekad dode da se ubije 😂 Preko proljeca i ljeta kosnja trave, cvijece, obrezivanje grmova i cempresa, a prek zime snijeg, zastita biljaka i tak. Ovak zgleda dio vrta s nase terase, i da, stvarno je za uzivat jer uopce nema susjeda okolo nego samo suma,brda i zelenilo :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.