Meni je danas prvi radni dan na porodiljnom. Kao sto je netko nedavno napisao, mislila sam da ce mi biti dosadno, ali ima toliko posla da neznam kad cu sve stici. Naravno, svako malo moram prileci ili pojesti nesto😂
Pretpostavljam da nisam jedina koja prati druge teme, ali evo za info, i posljednja zimska beba je rodena, sad smo i sluzbeno mi na redu 😲
proudy ti si negdje ko i ja. i ja osjećam da mi je trbuh povremeno dosta tvrd. Ne znam jel to normalno. Pijem magnezij samo ujutro. I imam dosta pritisak dolje na mjehur. Jel tako i kod tebe?
Proudy i Litta samo za vas onda jedna ljetna iz naseg dvorista, zanemarite Rona koji trazi krtice 😂
Zimske su sve na broju, zadnja curka rodjena.
Ajmo sad proljetnice, navalite, naravno zelim da sve bebe cekaju termin, da nema vise malih proljetnih palčića koji se ko visibabe guraju prve van... pa ajmo redom moje dame i sretno svima 🌷🌻🌾🌷🌻🌾🌷🌻🌾
Proudy i Litta samo za vas onda jedna ljetna iz naseg dvorista, zanemarite Rona koji trazi krtice 😂
Leica jbt ovo izgleda ko neki predivni park... I to privatni. Predivno, vrtlarima svaka cast.
Raj za unuke u svako godisnje doba.
E Leica ovo mi se vec punooo vise svidja 😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cao cure..
Honey bila si predivna,cestitam!
Pitanje, kada HZZO isplacuje naknadu?
Cao cure..
Honey bila si predivna,cestitam!
Pitanje, kada HZZO isplacuje naknadu?
Nakon 18. u mjesecu.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Predivno :) Pravo mjesto za uzivanje.
Leica jbt ovo izgleda ko neki predivni park… I to privatni. Predivno, vrtlarima svaka cast.
Raj za unuke u svako godisnje doba.
Gumbek, to ti je ogradeno dvoriste kod mojih u G.Kotaru. Vrtlaru nekad dode da se ubije 😂 Preko proljeca i ljeta kosnja trave, cvijece, obrezivanje grmova i cempresa, a prek zime snijeg, zastita biljaka i tak. Ovak zgleda dio vrta s nase terase, i da, stvarno je za uzivat jer uopce nema susjeda okolo nego samo suma,brda i zelenilo :)
Sortiraj odgovore
Najstariji