Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Takutaka1
    05. Ožujak 2018. 09:15

Dobro jutro zene! 
    Sarita i ja se pridruzujem ovima u kategoriji sta hrcu u trudnoci...mm vec par nociju zaredon u neku uru pobigne na kauc, kaze da je moje hrkanje neizdrzivo 
    Gumbek hvala ti na odgovoru, moran priznat da si me utjesila jer kad malo bolje promislin u pravu si...ali prvo dite, sve nesto analiziram, a na kraju ispadne da se brinem bez razloga 

Frajla
    05. Ožujak 2018. 09:18

Jutreko
    Honey, divna si bila 😍. Cestitam i želim da vam u braku bude jednako lijepo kao i prije njega 

Frajla
    05. Ožujak 2018. 09:20

Ivana 1603

Sarita_00

Leicadrago mi je da ste unatoč svim lošim prognozama dogurale do termina i da ćete se uskoro grliti i uživati ❤
    Meni je moj samo jednom rekao da hrčem, ali to sam bila bolesna i bio je uspjeh da uopće spavam 😂 Ali inače on toliko čvrsto spava da ga valda ni top ne može probuditi, tako da nemam pojma hrčem li i kad nisam bolesna ili je to bila iznimka. On ga pak hrče skroz, samo je razlika u glasnoći. A ovisi i kako ja spavam. Nekad može hrkati koliko hoće, ja spavam, a nekad (čitaj: većinom) ja ne mogu spavati pa me onda sekira.

Jutro curke. Ima li koja od vas grceve u nogama. Mene pogotovo u listovima noge muce. Ne pomaze magnezij iako ga svaki dan pijem.

Koliko mg dnevno pijes? Mozda da pojacas ili promijenis marku, ne apsorbiraju se svi jednako dobro...

Mama mia
    05. Ožujak 2018. 09:27

Frajla

Ivana 1603

Sarita_00

Leicadrago mi je da ste unatoč svim lošim prognozama dogurale do termina i da ćete se uskoro grliti i uživati ❤
    Meni je moj samo jednom rekao da hrčem, ali to sam bila bolesna i bio je uspjeh da uopće spavam 😂 Ali inače on toliko čvrsto spava da ga valda ni top ne može probuditi, tako da nemam pojma hrčem li i kad nisam bolesna ili je to bila iznimka. On ga pak hrče skroz, samo je razlika u glasnoći. A ovisi i kako ja spavam. Nekad može hrkati koliko hoće, ja spavam, a nekad (čitaj: većinom) ja ne mogu spavati pa me onda sekira.

Jutro curke. Ima li koja od vas grceve u nogama. Mene pogotovo u listovima noge muce. Ne pomaze magnezij iako ga svaki dan pijem.

Koliko mg dnevno pijes? Mozda da pojacas ili promijenis marku, ne apsorbiraju se svi jednako dobro…

Samo jedan na dan. Mozda da pokusam uzeti jedan kroz jutro a drugi navecer.

05. Ožujak 2018. 09:40

Ivana 1603

Frajla

Ivana 1603

Sarita_00

Koliko mg dnevno pijes? Mozda da pojacas ili promijenis marku, ne apsorbiraju se svi jednako dobro…

Probaj mg direct od biolectre, ja pijem 2 dnevno. 
    Od onih sumecih nikakvog efekta osim podrigivanja i nadutosti nisam imala

Mama mia
    05. Ožujak 2018. 10:00

Gumbek

Ivana 1603

Frajla

Ivana 1603

Sarita_00

Probaj mg direct od biolectre, ja pijem 2 dnevno.
    Od onih sumecih nikakvog efekta osim podrigivanja i nadutosti nisam imala

Hvala na savjetu. Uzet cu te 😊

05. Ožujak 2018. 10:01

Jurro svima!
    Panda,  nisam iskomentirala kolica,  divna su. 😍
    Leica,  jaaaako mi je drago da ste usle u termin u inat svim crnim prognozama. Bas sam sretna zbog vas! 
    Sto se magnezija tice ja trenutno pijem kapsule od twinlaba i super su mi,  prije sam pila biolectru isto super. 2 dnevno,  se smiju popiti,  ja ih osobno tako i pijem.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Leica2603
    05. Ožujak 2018. 11:09

Hvala svima :)
    Da, za twinlabov magnezij su svi moji lijecnici u trudnoci (a bilo ih je 😂 ) tvrdili na je najbolji.
    Sarita, ti si onda divota 😀 Ja inace hrcem, ne uvijek, ali hrcem. Samo sto se u trudnoci to jako "pogorsalo" 😂 Uvijek mi bude zao cimerica u sobama u bolnici 🙈 I uvijek se ona krenem ispricavati odmah prvi dan 😂 Al neke me cak nisu ni cule, neke vele da nije "tak strasno" 😂, a nekima je muz donosio cepice za usi, jao 🙈
    Sta kuhate danas? Ja bi najradije neku pizzu smazala 🙈

05. Ožujak 2018. 11:27

Ja sam za dorucak pojela topli sendvic,  za rucak cemo bolonjez,  to mi svi vole pa nema borbe s jelom.
    Leica,  evo da iskrena budem,  ja pijem mg zbog kontrakcija,  ali na njih ne vidim da djeluje. Jedino sto mi je probava super i zbilja nigdje drugdje nemam nikakve grceve.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

EveM
    05. Ožujak 2018. 11:35

Jutro! 
    Leice bravo.. sad mozes mirno cekati svoju bebicu..
    Mi evo danas prvi put u TA. Sve je ok. Beba od zadnje procjene dobila 800 g , a ja 500g. Veli dr - evo 6 put mjerim... sad imamo  3000 g - bar po njenoj procjeni. Za dva dana i mi punih 37☺️

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.