Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yra
    04. Ožujak 2018. 18:26

Honey, btw, da sam mogla, svoju prvu sveki ne bih ni zvala da nisam morala!

• Takutaka1
    04. Ožujak 2018. 20:38

Yra Hvalaa, a to drobina je iz dragosti, neman bas naviku govorit trbuh  a i nije nam bas ni mali hahahah

• Takutaka1
    04. Ožujak 2018. 20:40

Yra jos jedno pitanje s obzirom da smo u istom tjednu...svako koliko su ti sad pregledi u gin?

• Student24
    04. Ožujak 2018. 20:44

Honey sve najbolje. :) predivna... :) reakcija sveki je zakon. 
    Nadam se da ste uzivale u vikendu. Nama su u petak stigla kolica. :) maltene smo spremni. Ko bi reko. Ovaj tj pakiram torbu, a onda polako zavrsavamo s pripremama. 45 dana do termina, danas krece porodiljni. :P 

04. Ožujak 2018. 21:15

Hej hej! Tu sam! 
    Evo ubih se u KFCu za veceru,  uzas! 😂😂
    Mi smo u pripremama za mali rockas pa malo stekam danas ovdje.
    Honey stvarno si bila divna i igrackica je 😍,  a sveki hahahha

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mama mia
    04. Ožujak 2018. 21:37

Takutaka1

Yra jos jedno pitanje s obzirom da smo u istom tjednu…svako koliko su ti sad pregledi u gin?

Mi smo u istom tjednu rudnoce i sad ja idem svako 2 tjedna. 

Dare12
    04. Ožujak 2018. 21:40

Jos 100 dana..😍 
    Takutataka, koji si kvart i di vodis trudnocu?

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Takutaka1
    04. Ožujak 2018. 21:49

Dare od nedavno na Visokoj 😀 trudnocu vodin u Vrcic Pervan u Kavanjinovoj...a ti? 
    Ivana1603  mene je zadnji put narucila za 3 tjedna, taman kad udem u 36., a citala san da pred kraj ide svako 2 pa zato pitam...postalo mi je 3 tjedna puno za cekat da vidim bebaca 😂😂

Mama mia
    04. Ožujak 2018. 21:52

Takutaka1

Dare od nedavno na Visokoj 😀 trudnocu vodin u Vrcic Pervan u Kavanjinovoj…a ti?
    Ivana1603 mene je zadnji put narucila za 3 tjedna, taman kad udem u 36., a citala san da pred kraj ide svako 2 pa zato pitam…postalo mi je 3 tjedna puno za cekat da vidim bebaca 😂😂

Ja dosla sad u 34 tjednu i idem opet u 36. Onda me spajau na onaj ctg. Taki mi je receno. E virujem ti meni je bilo uzasno cekat nekad 4 tj pa sam znala privatno otici.

yra
    04. Ožujak 2018. 21:57

Takutaka1

Yra jos jedno pitanje s obzirom da smo u istom tjednu…svako koliko su ti sad pregledi u gin?

Svaka dva tjedna idem na kontrolu od 30. tt, a od ovog četvrtka idem u bolnicu u trudničku ambulantu. 
    Znam da se tamo relativno dugo čeka i već sam nervozna. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.