Honey, btw, da sam mogla, svoju prvu sveki ne bih ni zvala da nisam morala!
Yra Hvalaa, a to drobina je iz dragosti, neman bas naviku govorit trbuh a i nije nam bas ni mali hahahah
Yra jos jedno pitanje s obzirom da smo u istom tjednu...svako koliko su ti sad pregledi u gin?
Honey sve najbolje. :) predivna... :) reakcija sveki je zakon.
Nadam se da ste uzivale u vikendu. Nama su u petak stigla kolica. :) maltene smo spremni. Ko bi reko. Ovaj tj pakiram torbu, a onda polako zavrsavamo s pripremama. 45 dana do termina, danas krece porodiljni. :P
Hej hej! Tu sam!
Evo ubih se u KFCu za veceru, uzas! 😂😂
Mi smo u pripremama za mali rockas pa malo stekam danas ovdje.
Honey stvarno si bila divna i igrackica je 😍, a sveki hahahha
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Yra jos jedno pitanje s obzirom da smo u istom tjednu…svako koliko su ti sad pregledi u gin?
Mi smo u istom tjednu rudnoce i sad ja idem svako 2 tjedna.
Jos 100 dana..😍
Takutataka, koji si kvart i di vodis trudnocu?
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Dare od nedavno na Visokoj 😀 trudnocu vodin u Vrcic Pervan u Kavanjinovoj...a ti?
Ivana1603 mene je zadnji put narucila za 3 tjedna, taman kad udem u 36., a citala san da pred kraj ide svako 2 pa zato pitam...postalo mi je 3 tjedna puno za cekat da vidim bebaca 😂😂
Dare od nedavno na Visokoj 😀 trudnocu vodin u Vrcic Pervan u Kavanjinovoj…a ti?
Ivana1603 mene je zadnji put narucila za 3 tjedna, taman kad udem u 36., a citala san da pred kraj ide svako 2 pa zato pitam…postalo mi je 3 tjedna puno za cekat da vidim bebaca 😂😂
Ja dosla sad u 34 tjednu i idem opet u 36. Onda me spajau na onaj ctg. Taki mi je receno. E virujem ti meni je bilo uzasno cekat nekad 4 tj pa sam znala privatno otici.
Yra jos jedno pitanje s obzirom da smo u istom tjednu…svako koliko su ti sad pregledi u gin?
Svaka dva tjedna idem na kontrolu od 30. tt, a od ovog četvrtka idem u bolnicu u trudničku ambulantu.
Znam da se tamo relativno dugo čeka i već sam nervozna.
Sortiraj odgovore
Najstariji