Dare od nedavno na Visokoj 😀 trudnocu vodin u Vrcic Pervan u Kavanjinovoj…a ti?
Ivana1603 mene je zadnji put narucila za 3 tjedna, taman kad udem u 36., a citala san da pred kraj ide svako 2 pa zato pitam…postalo mi je 3 tjedna puno za cekat da vidim bebaca 😂😂
Super, ja odnedavno na Pazdigradu...prije 5 god smo bili na Visokoj.😉 A trudnoce sve vodim u bolnici kod prof. Roje, jer sam operirana bila prije 13 god. Ja nikad nisam docekala te krstke kontrole nakon 2 tjedna, a jos manje one svako drugi dan..😊
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Dare Blizu smo onda jer sam ja na gornjoj strani Visoke, kraj hep-a ☺
Znaci moje su najrjede kontrole...bas mi je to cudno, al dobro, vidit cemo sta ce sljedeci put rec...
Yra Razumin nervozu u potpunosti, al nadam se da ipak neces dugo cekat...bar nemoj o tome razmisljat unaprid
DareBlizu smo onda jer sam ja na gornjoj strani Visoke, kraj hep-a ☺
Znaci moje su najrjede kontrole…bas mi je to cudno, al dobro, vidit cemo sta ce sljedeci put rec…
YraRazumin nervozu u potpunosti, al nadam se da ipak neces dugo cekat…bar nemoj o tome razmisljat unaprid
Ne brini oko kontrola.
Ja sam 34 tj i idem svaka 3 tjedna, vec cu bit punih 37 na iducoj kontroli, a onda krecem u trudnicku u bolnicu svaki tjedan.
Sad si vec u sigurnim tjednima, da nesto s bebicom ne stima nedaj boze osjezila bi to na pokretima, ako se polako otvaras ili se cervix krati u ovim tjednima se nista vise uglavnom ne poduzima, a za bilo kakvu bol/curenje vode ili ista izvanredno tako i onako se hitno javljas u bolnicu.
Previse cackanja opet nije dobro
To je barem moje misljenje i iskustvo
Dobro jutro!
Jeste se naspavale?
Ima još koja osim mene da spava pokraj motorne pile, tj. muža koji hrče? Noćas je toliko hrkao i nije pomoglo nikakvo guranje, pa sam se nakon sat vremena preselila u drugu sobu. Inače se ne selim, ali noćas me baš nekako nasekiralo.
😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Dobro jutro!
Jeste se naspavale?
Ima još koja osim mene da spava pokraj motorne pile, tj. muža koji hrče? Noćas je toliko hrkao i nije pomoglo nikakvo guranje, pa sam se nakon sat vremena preselila u drugu sobu. Inače se ne selim, ali noćas me baš nekako nasekiralo.
😘😘
Sarita,
Tak ja inace selim zbog muza, al nocas je on zbog mene morao 😂😂
Curke moje, Lena i ja smo usle u termin! Danas nam je punih 37tt. Napokon se zavrsilo moje sstrahovanje od 22tt da ce nesto krenut po zlu. Nakon svih dijagnoza i pretpostavki da ce se roditi puuuno ranije, da je stala u rastu, da ovo da ono, mi smo danas 37tjedana i oko 2700:) Jos uvijek 2 u 1;)
Honey, čestitam ti na uplovljavanju u bracnu luku :)
Mi smo u cetvrtak izasle iz bolnice, sutra opet imamo kontrolu pa cemo vidjeti. Imam laznjake, bol u zdjelici i. Dalje ubija 🙈, otvorena sam i čini mi se da mi je jucer krenulo "prirodno ciscenje" 🙈😬 Zvuci mi tak smjesno. Citala sam o tom kao da tijelo samo neposredno prije poroda "napravi prirodni klistir". Jel koja od vas ima iskustva s tim?
Iskreno, sad vise ne mogu docekat da rodim 🙈
Dobro jutro!
Jeste se naspavale?
😘😘
Jutrooo curkee!
Sarita nažalost sam ja ta koja hrče u trudnoći:)) i meni prijeti evikcija hahahaha.
Honey ja sam bez riječi, toliko si predivna bila, baš sve je bilo Sad si i službeno gospođa. Haljina je bila vrh, a frizurica mi se jako sviđa. Sveki ko sveki, već ju zamišljam kako skulirano priča na telefon, a sa strane bode te jadne knedle najduljim mesarskim nožem:)))))
Mi bili isto u Ikei Yra, konačno kupila posteljinicu za kimbach, klasik Ikea, ali meni je divna, bijela sam plavim oblačićima Jedva čekam da malo poredimo sobu da sklopim i kolica pa vam pošaljem slikicu.
Svima želim super tjedan, super preglede i nimalo komplikacija. Zaboravila sam ostalo pa komentiram kroz dan!
[/url
Dobro jutro!
Jeste se naspavale?
😘😘
Sarita,
Tak ja inace selim zbog muza, al nocas je on zbog mene morao 😂😂
Curke moje, Lena i ja smo usle u termin! Danas nam je punih 37tt. Napokon se zavrsilo moje sstrahovanje od 22tt da ce nesto krenut po zlu. Nakon svih dijagnoza i pretpostavki da ce se roditi puuuno ranije, da je stala u rastu, da ovo da ono, mi smo danas 37tjedana i oko 2700:) Jos uvijek 2 u 1;)
Honey, čestitam ti na uplovljavanju u bracnu luku :)
Mi smo u cetvrtak izasle iz bolnice, sutra opet imamo kontrolu pa cemo vidjeti. Imam laznjake, bol u zdjelici i. Dalje ubija 🙈, otvorena sam i čini mi se da mi je jucer krenulo "prirodno ciscenje" 🙈😬 Zvuci mi tak smjesno. Citala sam o tom kao da tijelo samo neposredno prije poroda "napravi prirodni klistir". Jel koja od vas ima iskustva s tim?
Iskreno, sad vise ne mogu docekat da rodim 🙈
Ovo su super vijesti za dobro jutro.
Evo ja sluzbeno cestitam na punih 37, pa sad neka krene kad malicka bude spremna.
Uz sve sto ste prosle mislim da je najmanje sto zasluzujes jedan brz i bezbolan porod.
Leica drago mi je da ste unatoč svim lošim prognozama dogurale do termina i da ćete se uskoro grliti i uživati ❤
Meni je moj samo jednom rekao da hrčem, ali to sam bila bolesna i bio je uspjeh da uopće spavam 😂 Ali inače on toliko čvrsto spava da ga valda ni top ne može probuditi, tako da nemam pojma hrčem li i kad nisam bolesna ili je to bila iznimka. On ga pak hrče skroz, samo je razlika u glasnoći. A ovisi i kako ja spavam. Nekad može hrkati koliko hoće, ja spavam, a nekad (čitaj: većinom) ja ne mogu spavati pa me onda sekira.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Leicadrago mi je da ste unatoč svim lošim prognozama dogurale do termina i da ćete se uskoro grliti i uživati ❤
Meni je moj samo jednom rekao da hrčem, ali to sam bila bolesna i bio je uspjeh da uopće spavam 😂 Ali inače on toliko čvrsto spava da ga valda ni top ne može probuditi, tako da nemam pojma hrčem li i kad nisam bolesna ili je to bila iznimka. On ga pak hrče skroz, samo je razlika u glasnoći. A ovisi i kako ja spavam. Nekad može hrkati koliko hoće, ja spavam, a nekad (čitaj: većinom) ja ne mogu spavati pa me onda sekira.
Jutro curke. Ima li koja od vas grceve u nogama. Mene pogotovo u listovima noge muce. Ne pomaze magnezij iako ga svaki dan pijem.
Leica drago mi je da ste uspjele toliko dogurati unatoc prognozama. Isplati se misliti pozitivno. Jos malo i mazit ces se sa svojom Lenom :)
Zrinchy cekamo slikice :)
Ja se sinoc nisam naspavala. Probudila se i 3 sata nisam mogla zaspati. Ne znam je li u pitanju mjesec, trudnoca ili nesto drugo.. morat cu danas popodne nadoknaditi :)
Sortiraj odgovore
Najstariji