Evo cijele haljinice. Vec ju vidim slijedece proljece dolje starke a gore traper jakna 😍🤣
Takutaka1 sorry za krivi nick hahaha ja tebe preimenovala odmah u Tutankamona hahahaha strasno 😂 Prelijepa ti je busa 😍 Iliti drob.
A hormoni cudo rade, otici ce i to sa trudnocom!
Evo rekli smo sveki da smo se vjencali. 😂
Rekla je da smo lijepi i da su joj se knedle raskuhale, da se cujemo kasnije 🤣😂🤣😂 #svekistyle 👑
Ej Honey znas kako zna kum za boju???
Cita Klokanicu 😜😜😜🤔🤔🤔 hahahaha
Prelijepa pre pre 😍😍😍😍
Oj sutra na posao hahahaha ja cekam muza, bio na skijanju u Austriju aj jest hiperaktivan. Hahahahah
Dare no frks hahahaha ja malo Proudy zezam 🤭🤭🤭🤣🤣🤣 koja nas ne volis danas. Morat cu malo na ljetnice skoknut da vidis jel njih vise voli 🧐🧐🧐
Hahahaha 🐼 sigurno kum cita klokanicu, zanimljive su mu teme kao sto je preznojavanje, refluks, pristevi i menstrualni bolovi hahaha
Da Proudy, di si? Spava cijeli dan sigurno 🙂 Ja jos ne mogu na ljetnice, imam sigurno 100 str. tamo za procitati ajajaj ...
Honey da, nadam se da oce i sveki ti je zakon, bas san se nasmijala
Honey, prelijepa si! Prelijepa!
Frizura ležerna i nježna, a buketić baš che-che...liziantusi i ruže!
Kaj se haljine tiče...jučer sam mužu zvocala:"Jesi je vidio, ma , jesi je vidio kako je predivna! Čim rodim želim je, samo...ne znam koji broj...s obzirom na ostatke od trbuha.!!"
Izbor je za svaku pohvalu!!! I, stvarno ti lijepo stoji! Kako ti je bilo? Jesi se dobro zabavila?
Takutaka, baš ti je lijep, okrugli trbuh! I nije drob, već trbuščić! :-)
Što se tiče prve bračne noći, iako sam te kekse jela puno puta prije, ovi za tu noć su mi bili najslađi. Vjerojatno zbog opuštenosti i posebnosti trenutka.
Pandice, kolica su ti stvarno posebna!
Mi smo jucer skoknuli do Ikee, kupili beke sitnice, našli i zabezecirali ormare koje cemo kupiti. Velim muzu da super da smo idli jer sam skidala secer po Ikei hodajuci.
Jutros je bio 4.5.
Danas ce biti visi jer sam radila rucak za sogora i sogoricu. Moram priznati (bez lazne skromnosti) da je sve dobro ispalo iako sam svaku stavku radila na refule. Na kraju sam i kolac spremila. Mislim...šarlotu od pudinga i tučenog vrhnja!
Sutra punimo 35. Tjedan.
Honey, sve-kriva nije bila ma vjencanju?
Dare, mi tu u Smb imamo puno Roka, baš je popularno ime. Mozda je to do zraka, a ne do imena?
Danas mi je Mila nešto mirnija. Nije da je ne osjecam, nego su joj pokreti usporeniji. Budem malo kontrolirala...
Sortiraj odgovore
Najstariji