Jooj gumbek, nadam se da je stalo? Kad je tebi termin?
15.4.
Danas sam tocno na 34 tjedna.
Bas sam se uplasila, a valjda je psiha onda jos pogorsala stvar.
Jos 3 tjedna bi voljela izdrzat.
Na pregledu u cetvrtak je bilo sve ok, al i zadnji put se u dva dana sve promjenilo, bila zatvorena, bez trudova, cervix ko kamen i one fore necete vi jos neko vrijeme, vidimo se za tjedan, a ja za dva dana rodila
Katuska mi smo onako opijeni jer smo popili sve sto je bilo u restoranu poceli brojati novce prvu bracnu noc. Naravno prebrojali se. Ujutro se razocarali trijezni hahahahahahahahahaha
Dare kakva Proudy i kolica ona ne zna jos ni koja ce 🤔🤔🤔😂😂😂😂😂
Honey cestitke prekrasna si 😍😍 cure zna li tko kako nam je Palcica?
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Hvala svima! A pogledajte ovo premedeno:
To je kum poklonio malenoj Nicole 😍 i tako je moja mala dobila svoju prvu igracku na moj dan vjencanja 💙 Neznam kako je znao za boju al je pogodak 🎉 100%pamuk, zvecka, antialergijska i antibakterijska, pere se na 30!
O kojoj god se curi radilo neka joj je sretno i da sve prode najbolje za nju i bebu!
Gumbek ajme, nadam se da ces jos bar 4tj.ostat 2u1, pa nisi jos spakirana 😉 A tako je Palcicu mala krenula zezat i evo koliko sam cula jos je 2u1.
Dare, nije bitno kako se spava bitno da se spava i da je udobno 😜😂👍
Honey cestitam❤🙂 vidim da se spominju laznjaci pa me zanima dali to pocinje kao menstrualni bolovi ili??mene inace krene navecer onako svaki puta jaci bolovi kao menstrualni...danas sam tocno 32tt
Ok, danasnji dan smijurija..zaspala u 1, digla se u 5. Umotala se u dekicu i izisla na balkon- a susjed pusi na svom balkonu i gleda u mene kao u novo svjetsko cudo😂. Garant misli da sam luda.🤪
Oplakah na film o Petru Panu( wtf???) i sad, dizem se od stola a M veli - evo ledolomac!! Okrecem se prema tv- u misleci ne znam ni ja sta...😏. Nije dovoljno sto sam jucer bila trajet.
Kako riskira jecmenac😂😂.
Kika, ja ne znam jesu to laznjaci ali i kod mene bolovi su kao menstrualni.. i to ne samo ujutro..
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Katuska mi smo onako opijeni jer smo popili sve sto je bilo u restoranu poceli brojati novce prvu bracnu noc. Naravno prebrojali se. Ujutro se razocarali trijezni hahahahahahahahahaha
Dare kakva Proudy i kolica ona ne zna jos ni koja ce 🤔🤔🤔😂😂😂😂😂
Ja uvik brkam vas dvi...😂😂😂😂 Sorry...😘 Ona ce Bugaboo...😊
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Dare Bolje da mamu kuci zeza a Duje mi je btw. bia prvo favorit, ali mm se brat zove Duje, a nisan pof nikoju cjenu tila da dobije ime u nekoga hahaha...u svakom slucaju sinovi ti imaju prekrasna imena
ProudMomy za mi je sta trudnoca nije skolska tako to vecinom ide, zato mi sve i blistate na slikicama, ja san u 3. misecu trudnoce dobila folikulitis na bocnim stranama droba, isla na hitnu jer san se pripala da nije kakva djecja zarazna bolest i nikome nije jasno da se na tom mistu tako pojavilo...dali su mi kortikosteroidnu kremu koju nisan tila mazat tako da san sad puna oziljaka, veselim se moru i litu i nadan se da ce se tada to ocistit...
Evo probat cu stavit sliku makar se objavila i naopako...nasa velika drobina na 34+5 😁
Honey sve ti je bilo divno, haljina, frizura, buketic.. cestitam jos jednom i zelim vam svu srecu :)
Mi danas iskoristili suncan dan pa se prosetali malo uz more.. ja prehlađena pa mi proradili sinusi..
Ita bila sam u tvojim krajevima :)
Sortiraj odgovore
Najstariji