Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    04. Ožujak 2018. 07:54

Panda fino te Sarci rastegnula 😀 Bebela 😍 Lijepa si bas, i nisu ti noge uopce stapici, dobila si malo i u njima 😜 Sarita 🎉🎉🎉 ozbiljni tjedni, lijepo izgledas, u licu bas sjajis 😍 
    Cure, ima nesto u toj Roko teoriji 😂 Znam ja jednog, jako talentiran decko, ali i vragolan. No ja bi vise takvog i za sina i za zeta nego da je pekmezic, bolje da on maze nego oni njega 😉 I dalje favorit ime za dolje 💙 

ikyri
    04. Ožujak 2018. 07:56

Honey- predivna, predivna!!! Čestitam!

• ita87
    04. Ožujak 2018. 07:58

Honey predivna si i ti i haljina i frizura i buket, cestitam 😘😘😘
    Nego, kako je prosla prva bracna noc? 😀 to su mene svi pitali, a mi zivjeli 4 godine skupa vec. Inace, ja se udala prije tocno godinu i mjesec dana, 3.2. 😍

Sarita_00
    04. Ožujak 2018. 08:10

Honey prekrasna si i ti i haljina i buket! Neka vam je sa srećom! ❤❤

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• ita87
    04. Ožujak 2018. 08:10

Katuska kolac izgleda prefino, ne znam kako si uspjela samo komad pojest.😂
    Panda kolica su predobra i super cijena za njih! Definitvno bolje nsgo da si bijela uzela, sam bi morala cistit 😀

04. Ožujak 2018. 08:53

Ajme honey, prekrasna si. Cestitam tebi i suprugu od srca.
    A katuska haha rekla bi ti moja mama za kolac ma to je lagano, uzmi jos komad 🍰

Bublica123
    04. Ožujak 2018. 08:55

Honey cestitam od srca...divna si bila...zelim vam svu srecu u daljnjem zivotu s vasom bebicom💕💗💕💗💕🤵👰💕💗💕💗
    Panda kica su jaaaaako lojepa...bas ces biti fensi mamasita
    Puse svim drugim curkama😗😗😗😗😗😗

• Roo
    04. Ožujak 2018. 08:59

Honey super si 😍. Cestitam :)

Honey
    04. Ožujak 2018. 09:07

Hvala Ikyri 😍 a ti u terminu, jos 18 dana 🎉🎉🎉
    Hvala cure svima, Pikica, Gumbek, Ita, Sarita 💋💋
    Hahaha, slazem se sa ovim pojedi jos komad, prefino izgleda ta jafa mmm Ita haha, prva bracna noc je izgledala vjerojatno kao i sve, svako na svoju stranu 😂 I mi zivimo skupa ide 5.g, a prstenje nosimo vec isto skoro toliko, nismo ga dali skidati jucer, tako da nije bilo stavljanja prstenja. Nisam komentirala kolica, da se 🐼 ne naljuti. Lijepa su jako smeda, puno ljepsa od bijrlih i zocnno te mogu zamislit kako ih guras, punim imenom i prezimenom 😄❤

panda102
    04. Ožujak 2018. 09:09

Ja radim s jednim koji se zove Rok, najludji frajer na svijetu hhahahhaa
    Nina ne znam sta bi moglo biti nemam iskustva...
    Draga nasa Honey prelijepaaaaa. Jesi li zo i kosu malo potamnila. Sva se siiiiijaji hahaha 💞💞💞 ko zviiijezdice. Bas dobro pitanje i kako je prosla prva bracna noc aj oplakah. 
    Da da nisu mi noge vise Soleti stapici sad su oni punjeni kikirikijem 👍👍🤨🤨🤨
    Kolica su...muz im tepa isto da je dijete unutra. Jos mi kaze aj sve ce zene gledat u mene. Kontam nek ce samo ti vozaj hahahahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.