Panda fino te Sarci rastegnula 😀 Bebela 😍 Lijepa si bas, i nisu ti noge uopce stapici, dobila si malo i u njima 😜 Sarita 🎉🎉🎉 ozbiljni tjedni, lijepo izgledas, u licu bas sjajis 😍
Cure, ima nesto u toj Roko teoriji 😂 Znam ja jednog, jako talentiran decko, ali i vragolan. No ja bi vise takvog i za sina i za zeta nego da je pekmezic, bolje da on maze nego oni njega 😉 I dalje favorit ime za dolje 💙
Honey predivna si i ti i haljina i frizura i buket, cestitam 😘😘😘
Nego, kako je prosla prva bracna noc? 😀 to su mene svi pitali, a mi zivjeli 4 godine skupa vec. Inace, ja se udala prije tocno godinu i mjesec dana, 3.2. 😍
Honey prekrasna si i ti i haljina i buket! Neka vam je sa srećom! ❤❤
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Katuska kolac izgleda prefino, ne znam kako si uspjela samo komad pojest.😂
Panda kolica su predobra i super cijena za njih! Definitvno bolje nsgo da si bijela uzela, sam bi morala cistit 😀
Ajme honey, prekrasna si. Cestitam tebi i suprugu od srca.
A katuska haha rekla bi ti moja mama za kolac ma to je lagano, uzmi jos komad 🍰
Honey cestitam od srca...divna si bila...zelim vam svu srecu u daljnjem zivotu s vasom bebicom💕💗💕💗💕🤵👰💕💗💕💗
Panda kica su jaaaaako lojepa...bas ces biti fensi mamasita
Puse svim drugim curkama😗😗😗😗😗😗
Hvala Ikyri 😍 a ti u terminu, jos 18 dana 🎉🎉🎉
Hvala cure svima, Pikica, Gumbek, Ita, Sarita 💋💋
Hahaha, slazem se sa ovim pojedi jos komad, prefino izgleda ta jafa mmm Ita haha, prva bracna noc je izgledala vjerojatno kao i sve, svako na svoju stranu 😂 I mi zivimo skupa ide 5.g, a prstenje nosimo vec isto skoro toliko, nismo ga dali skidati jucer, tako da nije bilo stavljanja prstenja. Nisam komentirala kolica, da se 🐼 ne naljuti. Lijepa su jako smeda, puno ljepsa od bijrlih i zocnno te mogu zamislit kako ih guras, punim imenom i prezimenom 😄❤
Ja radim s jednim koji se zove Rok, najludji frajer na svijetu hhahahhaa
Nina ne znam sta bi moglo biti nemam iskustva...
Draga nasa Honey prelijepaaaaa. Jesi li zo i kosu malo potamnila. Sva se siiiiijaji hahaha 💞💞💞 ko zviiijezdice. Bas dobro pitanje i kako je prosla prva bracna noc aj oplakah.
Da da nisu mi noge vise Soleti stapici sad su oni punjeni kikirikijem 👍👍🤨🤨🤨
Kolica su...muz im tepa isto da je dijete unutra. Jos mi kaze aj sve ce zene gledat u mene. Kontam nek ce samo ti vozaj hahahahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji