Ajme koliko novosti!
Za pocetak, Mono, cestitam ti na tvojoj bebici i drzim fige da sve bude super! :)
Yra, ak se ne varam,kod tebe su bolni laznjaci? Jel kaj bolje.
Zrinchy, Honey, Proudy, Sarita vi ste ko manekenke, ja sam ko bucmasti strijicasti krokodilko sa svojom skembicom 😂
Mi smo dosle u srijedu iz bolnice,popravili su nam se bili protoci i imali smo 2200-2400 NAPOKON! Prestao je taj famozni "zastoj u rastu" i malecka je pocela bolje dobivati kisik kroz protoke pa se i aktivnost popravila. Iako mjere opreza radi, za tri dana se ipak moramo vratiti u bolnicu zbog svega sto je do sad bilo jer smo kao sigurnije tamo. Ali ono sto mi je nevjerojatno, cure moje, od svih dijagnoza koje smo imale, mi smo sutra punih 36 tt, 2 u 1 jos uvijek. A govorili su mi najcrnje prognoze od 22tt. Zelim vam svima sa slicnim dijagnozama i strahovima da ste sto duze 2 u 1 :)
Cim se bavite u ova hladna jutra? Ja idem pohati kruh koji cu "ubiti" s nutellom i kakaom 😀
Leica drago mi je da malena napreduje i da ste unatoč svim prognozama pokazale da ste jače od toga i dogurale dovdje!
Imam dojam da sam veći dio noći provela u kupaonici nego u krevetu 😕 Žgaravica koja tjera na povraćanje u kombinaciji s grčevima. Žgaravica se smiri i čim legnem ponovno, pa sam spavala na sjedeći.
Sad idem pripremiti sve za kolač, ali prije toga ipak popiti kavu da profunkcioniram.
😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Draga Mono cestitam!! I svu srecu ovoga svijeta ti zelim,tebi i malenoj Orion. Iskreno se nadam u vjerujem da ce sve bit super sa malenom hrabricom. Zasluzila si zeno!! Budi jaka,najjaca kao sto to samo jedna mama moze,a vjeruj mi sa svojom ljubavlju moze cuda! Saljemo puseee!!!! ♥️♥️♥️♥️😘😘😘😘😘😘
Drage proljetnice,nznm je li jos koja rodila,mozda Palcica?! Ugl. Sretno i cestitam svima.
I jedan savjet,posto se svima blizi dan poroda,a nakon poroda vas ceka prva stolica,kupite si cepice Eva qu. Savrsena stvar, vjerujte da je spas!! Sretnoo svima!!😘😘😘😘😘
Book curke moje!
Leica i Mono, vec sam napisala, al opet ponavljam-to je ta ljubav iz koje se rađa snaga da izdrzimo sve za svoje bebe. A one crpe tu ljubav od nas i zato ce bit sve dobro,bez obzira na prepreke na putu. Drago mi je da postoji ovo mjesto gdje nas se nasla takva hrpica predivnih zena koje se ne moraju ni poznavati da bi se bodrile i podizale svaki dan. To vi radite meni, nadam se da se vecina ovadje tak i osjeca. Prezivljavamo i dobro i lose skupa, ja znam da danima vec razmisljam o nasim palcicima i samo saljem pozitivnu energiju da i dalje ostane sve dobro. A znam da hoce💗
Pando pa zgodna si bas onako, grešno!:) pa di zakamufliras trbuscic?? Ja se moram pohvalit da sam danas dobila 4 otvaranja vrata, jedno propustanje u redu i jedno desetak osmjeha popracenih sa pitanjima kak smo ja i beba. Sve to zahvaljujuci ovom outfitu u ducanu:
[/url
Mono od srca ti cestitam sto si nakon svega docekala svoje malo klupko srece!!!! Zelim vam brz oporavak i da se sve nastavi u dobrom ritmu!!! 💖💖💖
Book curke moje!
Leica i Mono, vec sam napisala, al opet ponavljam-to je ta ljubav iz koje se rađa snaga da izdrzimo sve za svoje bebe. A one crpe tu ljubav od nas i zato ce bit sve dobro,bez obzira na prepreke na putu. Drago mi je da postoji ovo mjesto gdje nas se nasla takva hrpica predivnih zena koje se ne moraju ni poznavati da bi se bodrile i podizale svaki dan. To vi radite meni, nadam se da se vecina ovadje tak i osjeca. Prezivljavamo i dobro i lose skupa, ja znam da danima vec razmisljam o nasim palcicima i samo saljem pozitivnu energiju da i dalje ostane sve dobro. A znam da hoce💗
Pando pa zgodna si bas onako, grešno!:) pa di zakamufliras trbuscic?? Ja se moram pohvalit da sam danas dobila 4 otvaranja vrata, jedno propustanje u redu i jedno desetak osmjeha popracenih sa pitanjima kak smo ja i beba. Sve to zahvaljujuci ovom outfitu u ducanu:
Pa vi recite da mi trbuh nije velik hahahaha. Ubili me gosti ovih par dana,napuhana sam ko pilates lopta.
Puse svima, sutra detaljnije javljanje
Zrinchy, ja isto mislim kao i ti! Kad navratim ovdje, tak se nekak lijepo osjecam :) I znam da cu uvijek dobit rijeci podrske sto mi je u ovom.periodu stvarno bilo od velikog znacaja.
Btw.jako lijepe geste od drugih ljudi :) Ja nisam dozivjela nijednu, ali nema veze, ne smeta mi, mogla sam odstajat koliko sam morala. I mislim stvarno super izgledas, ja ne znam gdje su te tvoje kilice, osim u haharevoj "kuci" 😍
Eto, ovo je dokaz da ipak zena zeni nije vuk.
Mozda se ponekad ne shvatimo ili se razilazimo u misljenjima, ali mislim da je vise podrske i razumjevanja, nadam se da ce tako i ostat kad sve nase bebice sretni stignu na svijet.
Dobro jutro :)
Leica drago mi je zbog lijepih vijesti.
Zrinchy pravi trbuh već. Meni je već počelo smetati kad sam duže na nogama. Inače volim puno šetati ali sad me desna noga počne boliti i leđa, grčevi me love pa sam smanjila šetnju ali su zato kile krenule gore. I onda razmišljam ako mi već sad smeta što će biti kasnije :) ali nema veze, sve za naše bebice
Panda jesi se vratila, nemoj zapeti u snijegu.
Kod mene bura, stalno puše, imam osjećaj da će mi prozore izbiti. Sutra pregled, valjda me neće odnijeti, sad imam i uteg pa sam teža
Pokusat cu prokomentArisat vecinu ali ne obecavam....jer sam preko mobitela
Sarita ❤️❤️❤️ Divna si. Samo stomak vidim i bebaca 😍😍😍 jel pao burek? Hahaha
Yra sin znaci trenira. Hahahah dobra si za skolu... a nekad je tesko, vezu se mnogo za taj sport i tesko im dokazati da je skola mnogo vazna. Tetrice eto lijepe su ali nisam pretjerivala jer je rekla sogorica kupit.
Hvala svima za komentare za izgled hhaha malo amo se sredili isli na svadbu famoznu. Od pola 6 do 1. I skakala sam i plesala na stiklama od 10cm hahahahah muz je bio jos ljepsi 😍😍😍 a trbuh sam ostavila u Slo jer Sarci nije imala pasosa preko granice 🤔🤔🤔
Mono bas kao sto kaze Yra, muskarci nemaju taj osjecaj i ne treba ih puno ni slusati.
Honey vidim da si uzivala u subotu uvecer ❤️❤️❤️ Bas. Mi je drago. Samo easy 😜😜😜
Minja nema googlanjaaaa!!! To samo pogorsava stvar. Naravno ako vidis da nema promjena ni nakon uzimanja lijekova, posjeti doktora i prije tog pregleda. Steta sto nisi cesce tu. Medjusobno bi se vise podrzavale. Ali barem nas citas 💞💞💞
Super da ste tako dogurale bez vecih komplikacija. 😍
Nina sretno sutra. Nemoj se puno brinuti. Bice to dobro. Raspitaj se dobro sta kazu ali za svaki slucaj pripremi si torbu jer ne znas da li ces ostati ili ne. Po meni je bolje da se paihicki pripremimo i pomirimo i s bolnicom, a ne lagati sam sebe pa na kraju kao
šok ostajem u bolnici. Sve za nase bebe. Hvala Bogu pa je danas dostupna takva njega.
Leicaaaa prelijepe vijesti. Vjeruje
m da si odahnula. Sad jos malo izdrzite 2u1 💕
💕💕 supeeeer 💞💞💕💕💕😍😍😍😍
Sarita zgaravica 😔😔😔 je li se smirilo?
Zrinchyyy pa gdje si tiiii. I ti si gresno zgodna hhahaha joj al se ismija hahahahah znaci vikend je prosao u krugu prijatelja bas super. Valjda se nisi previse umorila. Prava si trudnica joj joj ❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji