Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    24. Veljača 2018. 15:15

yra
    24. Veljača 2018. 16:03

Panda, 
    Kakve lijepe tetrice! Ova na zvijezdice je posebna!
    Sarita, komad i pol!
    Ja sam na tekmi. Najstariji trenira košarku. Dobar je. Samo...da ga škola drži kao košarka, bilo bi super!

Sarita_00
    24. Veljača 2018. 16:34

Kad kažem koliko sam trudna, nitko mi ne vjeruje! Obavezno se iznenade. Nemam stomak, a cura je na svakom pregledu za par dana veća. 
    Panda tetre su baš lijepe ❤

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    24. Veljača 2018. 17:18

Sarita_00
    24. Veljača 2018. 17:43

Panda prekrasna si! Uzivaj! 😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Litta
    24. Veljača 2018. 17:44

Panda tetrice su lijepe. Imam i ja slicne na srca i medvjedice. Haljina, frizura, trbuh sve je za +5 :)

• LilyVanily
    24. Veljača 2018. 17:48

Panda super izgledaš! A di je trbuh? 😀

24. Veljača 2018. 19:07

Hej curke!
    Kako ste provele dan?
    Meni Maks bio na rockasu,  muzek i ja se druskali malo sami. Sad smo svi doma pod dekicom,  a onda muz ide na cugu s kumom,  pa cemo mi solirati.
    Panda i Sarita divne busice 😍
    Pando mamita jesi se sredila!😍😍😍kao da nisi trudna 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mono1111
    24. Veljača 2018. 19:11

Cure,.ne stignem vas citati sto ste sve tipkale...ne bi se reklo, ali stvarno imam jako malo vremena, sve mi je skoro u minutu nastimano pa cu samo napisati neke novosti.
    Djevojcica je dobro, samostalno dise, dns je i plakala, sto je super jer tako jaca pluca.
    Ja se izdajam svaka 3 h i nosim joj to da joj daju..jucer nije prihvacala hranu, tj.povracala je, ali sad je kao pocela jesti ali ipak malo povraca. Rekli su mi ds je to normalno jer se nije jos sve razvilo.
    Kaka sama isto, piski takodjer !
    Dobila je zuticu, sunca se pod lampama ali i to ce proci.
    Jako je zivahna, iscupala si je sondu iz nosa koja ide do zeluca ( preko toga ju hrane ) ali sve je to ok.
    Samo se nadam da ce se sve dobro nastaviti i da ce sve biti ok. Moram napisati da sam vrlo smirena oko toga, tj.oko nje, stvarno vjerujem da ce sve biti ok. Trebati ce vremena i truda ali glavno da je stvarno sve ispalo u konacnici dobro...ne zelim ni necu razmisljati uopce kako je sve moglo zavrsiti.
    Ja sam ok, boli me rana, ali svakim danom je sve lakse i lakse...iskreno, moram napisati da nisam smatrala da je carski rez ipak tako agresivan, znam da je to operacija, ali stvarno smatram da je ipak prirodan tj.vaginalan porod u svakom slucaju blazi.
    Inace, raspitala sam se radi cega je doslo do pada otkucaja bebe, i pretpostavka je da je doslo do odvajanja placente...cula sam se s Kosom i rekao mi je da se sve vraca na moju pricu trombofilije, naravno to je samo pretpostavka...sokirana sam ostala, sokirana jer sam smatrala da sam ipak heparinom bila pokrivena !! Phd nalaz ce pokazati sto se zapravo dogodilo !
    Cure, moram napisati ! Ipak slusajte samu sebe i neku svoju intuiciju. Pretpostavljam da ste vise manje sve u nekoj panici i da ste isprepadane bar djelomicno sa ovim prijevremenim porodima, ne zelim vas strasiti naravno i mislim da je stvarno gotovo u ovoj grupi s takvim pricama, kao sto Ikyri kaze, statistika je ispunjena :), slusajte svoje instinkte !
    Ja se dan danas osjecam grozno, ne mogu vam opisati osjecaj jer sam se dvoumila hocu li ici na hitnu ili ne! Dragi mi je na odlasku kad sam odlazila rekao da sam pod stresom sad i da zato ne osjecam pokrete i da mozda bolje da pricekam jutro...na to sam mu odgovorila " sto ako se nesto desi"" ??! I ipak sam otisla !
    Mislim da ce me ta scena i ta recenica zauvijek pratiti!
    Pusa cure !

24. Veljača 2018. 19:55

Mono, drago mi je da si se javila i ovdje. Drago mi je da malena samostalno diše i da plače, sve ce to doci na svoje. Sama si svjesna da ce trebat puno truda i strpljenja i snage, a tog ti ne manjka sigirna sam.
    Cuvaj se, cuvaj malenu.
    Znam da je manje bitan u ovoj prici, ali kako ti je muz sve to prihvatio? S obzirom da je sad mozda svjestan sta se moglo desit da si ga poslusala. Jel on vidio curicu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI