Hajmo sad malo o meni hahahahahahah
Evo nismo jos krenuli. Jedemo pa idemo od svekrve do mojih. Pa oko 13 krecemo. Snijega ima kao u prici hahahaha
Svracamo u Ikeu danas, ja vjerujem u uspjesnu kupovinu.
Pazite ovo. Govori meni majka (od oca mama) joj danas ovih zena. To sve pripremi krevetice odjecu prije rodjenja. A dijete sad pa sad umre il na porodu il prije. I kud ces ti s tim svim hahahahah ja nisam znala bil se smijala il plakala. Samo sam presutila hhhhahaha kao da ja nisam svjesna rizika. Jooooj.
Evo nismo jos krenuli. Jedemo pa idemo od svekrve do mojih. Pa oko 13 krecemo. Snijega ima kao u prici hahahaha
Pazite ovo. Govori meni majka (od oca mama) joj danas ovih zena. To sve pripremi krevetice odjecu prije rodjenja. A dijete sad pa sad umre il na porodu il prije. I kud ces ti s tim svim hahahahah ja nisam znala bil se smijala il plakala. Samo sam presutila hhhhahaha kao da ja nisam svjesna rizika. Jooooj.
pa jebote, ja fakat ne kužim te žene!! Mogla ti je odma i šamarčinu opalit i bok. Kak se uopće usuđujemo bit sretne i sređivat sobice prije rođenja?! :))
Pandice, uživaš vidim Ja sam bila ta koja je nagovarala dragog da izađemo u subotu na neki mali koncert. Bili kod frendova do ponoći i baš mi se nekako dalo produžit:) Optužio me da nisam normalna i da bi bilo lijepo da se barem malo primirim još tih par mjeseci do poroda:) Ja sam mu htjela objasnit da je taj trbuh trudnički sad samo plus, možda bi odmah dobili stol, čak i ako je gužva:) Ugl., otpratili smo frendove u provod i otišli kući leć:) Tako da Pando, svaka čast, samo ti pleši i skakući dokle god možeš <3
Litta ja sam ti primorana pješačit svaki dan na posao i s posla, po pola sata u smjeru:) Tak da još ne osjećam poteškoće, al vjerujem da će doći ubrzo. Još mjesec dana do porodiljnog!!!!!!!!
A di su nam sve curke danas? Smrzli se prstići pa se nikome ne piše?:)
Ja idem u pola 5 na 4d uzv, nadam se nekim lijepim snimkama!
Puse svima
[/url
Dobro jutro!
Unatoč hladnoći, došla ja po doznake da se i tog riješim, pa da sutra možemo na put. Pomalo me živciraju silne vijesti o polarnoj hladnoći i snijegu. Ajd da se to dogodilo 1.8., onda ne bi ništa rekla. Ali još uvijek je zima i snijeg, barem kod nas, nije ništa neobično. A zadnjih par godina bude par dana po -15 stupnjeva i još smo živi. Sinoć sam zbog toga ugasila tv jer gdje god okreneš, samo o tome pričaju.
Panda, žgaravicu sam jučer donekle držala pod kontrolom, a danas je još mir.
A oko tih priča... Meni moja svekrva skroz priča o ženi koja je u 7.mj trudnoće rodila mrtvu bebu. A žena je otpočetka znala da pitanje hoće li izgurati do kraja, a i ako bude velika je vjerojatnost da s bebom neće biti sve u redu. Ispričala mi je to barem 20 puta i sad već vidim da će opet.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sretno u ikei.
Da, nazalost stare generacije jos tako razmisljaju, meni je to zalosno, ustvari mi digne tlak.
Al sta ces, takvi su i nema im pomoci.
A kad s bebom krenes po ducanima onda kazu joj kud vuce tu malu bebu, beba treba biti u kuci.
Ma nikad sretni, moraju oni trabunjat.
Jutro zenske! Ja evo morala danas doznake nositi. Uzas kak je zima. Jucer mi tlak na vecer bio koma 120/50. Bas mi se vrtilo jako. Danas sam sestru kod ginica zamolila da mi izmjeri, opet nisko 90/60. Ne znam kaj mi je, nije mi inace tak nizak. Sad sjela kavu popit, mozda mi ga digne malo.
Kak ste vi?
Ne znam kaj sam trebala prokomentirati jer sam sve zaboravila. Mutava. 😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mene su moji svekrici na pocetku izludjivali, da zasto idemo u setnju s bebom od 3 tjedna, da ce dobit upalu pluca, meningitis, bronhitis, i neznam sta sve ne, a onda nas je svekar diskretno napao zasto ne idemo na svadbu od nekih njihovih susjeda kad je mala imala 2 mj, da ce beba spavat u kolicima. Svadba od 400 ljudi.
A tocno sam ih vidjela kako nanasaju bebu u toj guzvi i prave se vazni.
Eto vidis Proudy i ja sam vec dva dana s 90/60 nista ga ne dize. Bas sam sva nikakva. Rekla sam muzu da mi digne pritisak da samo on zna hhahaa
Eto vidis Proudy i ja sam vec dva dana s 90/60 nista ga ne dize. Bas sam sva nikakva. Rekla sam muzu da mi digne pritisak da samo on zna hhahaa
To sam i ja svom rekla hahahahha
I ovima u firmi isto, al nista mi nece ovi dan pokvarit hahahah
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Kad sam već došla po doznake, odmah sam pitala za nalaz ogtt-a. Nije mi rekla točne brojeve, samo da sam na gornjoj granici i da pripazim na unos bijelog šećera do slijedeće kontrole.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jooooj, i ja bi zivcani doživjele na te crnjak komentare. U takvim situacijama sam sretna sto smo relativno daleko od svih, pa moram slušati minimum pametovanja, iako mi je i to previse.
Srecom meni nitko nije ima tako neke ispade, jednio je svekrva bila jednom samnom kad sam kupovala pidjamice, pa je nesto skomentirala da mozda i nije lose tako kupiti par stvari unaprijed da se ne mora bas sve kad se dijete rodi 😂
To sam presutila, ja se planiram opremiti svime da mjesec dana ne moram izlaziti iz stana ako ne budem htjela
Sortiraj odgovore
Najstariji