Sad vidim da imam jos 43 dana 😱😱
Cim se vrijeme poboljsa, rjesavam ljekarnu i dm, spremam torbu i onda samo cekam 😆
Ita, ja imam par dana vise od tebe jos. Ja sam na 33+1 danas.
A sinoc s mm pricam da nemamo osjecaja ni jedno ni drugo da stize jos jedan bebolino.
Ko da sam na pocetku trudnoce haha
Ja sam dm rijesila, u ljekarni kupim samo nesto za spricat pupak, octanisept vjerojatno i sterilne kompresice, nista drugo mi ne treba, to cu nekad usput kad se sjetim.
Ja ovaj tjedan pocinjem prat baby tekstil i pakirat torbu.
Gumbek onda se pratimo,
mozes mislit kak je nama, prva beba a mi sve laganini 😀
Sad cu malo ubrzat da ne bi bilo nekih iznenadjenja 😊
Ja kasnim za vama tjedan dana....evo bas pisem popis za dm i ljekarnu. Mislim da torbu budem spakirala za 10ak dana
Frajla slobodno stavi popis i ovdje, za svaki slucaj nek se nadje 😀
Ja sam neke sitnice nabavila, kad sam bila u dmu neki dan, jos mi nije bio aktiviran babybonus pa sam zvala i valjda je sad rijeseno
Ogroman mi je popis 😂, mozda nekad kad budem na prodiljnom i na kompu stavim
Za baby bonus sam se prijavila preko neta i iduci put kad sam nesto kupovala mi je teta na blagajni dala torbu s svim time unutri, ja vec i zaboravila
U bubamari sam se nekidan uclanila i oni isto daju pokloncic, dudica, carapice, od dvije marke po paketic onih blazinica za grudi i jos nekih testera i letaka
Samo za Itu i Pandu
Ovako to izgleda kad se antipaticna Proudy pokusa smijat 😂😂😂😂 usrano izgleda, kak bi rekao moj muz 😂😂😂😂
Vracam se na resting bitch face 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ogroman mi je popis 😂, mozda nekad kad budem na prodiljnom i na kompu stavim
Za baby bonus sam se prijavila preko neta i iduci put kad sam nesto kupovala mi je teta na blagajni dala torbu s svim time unutri, ja vec i zaboravila
U bubamari sam se nekidan uclanila i oni isto daju pokloncic, dudica, carapice, od dvije marke po paketic onih blazinica za grudi i jos nekih testera i letaka
Haha istina, popis je dug dosta. I ja sam se preko neta uclanila i dobila potvrdni mail, ali nesto nije proslo pa sam morala zvat
Proudy bas si luda, super izgledas sa smjeskom 😍
Slazem se 🤗
Ma nasa proudy samo voli izgledati zlocesto
Sortiraj odgovore
Najstariji