Kad smo vec kod doznaka, jel mi papire za porodiljni moze dati unaprijed? Znam da bolovanje ne moze...
Panda uzas te babe bas znaju pricat gluposti. Samo da se zaseres.. uopce ne razmisljaju prije nego bubnu takvu glupost.
Kao da nas nije dovoljno strah za sve to bez toga..
proudy kaj kaze dr za tlak? Jel to strasno ak ti je nizak? Ili samo tebi bude cudno a nije rizicno za bebu?
Meni je ugl visi, valjda nebu divljao jer je zadnji put bio 137/70
E i ja svoj nalaz ogtt-a dobila danas.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Panda uzas te babe bas znaju pricat gluposti. Samo da se zaseres.. uopce ne razmisljaju prije nego bubnu takvu glupost.
proudy kaj kaze dr za tlak? Jel to strasno ak ti je nizak? Ili samo tebi bude cudno a nije rizicno za bebu?
Nema rizika za bebu kod niskog tlaka, samo kod visokog. Jedino je rizik kaj se mozes srusiti, pa noje preporucljivo bas hodat okolo takav.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Moguce da ti je i od uzbudenja visi kod doktora, ali kontroliraj si doma
Ne zelim dizati paniku, ali ja sam skoro od pocetka na aspirinu zbog slicnih vrijednosti i dr mi je rekla ako bi imala 140 ili vise kroz par sati (znaci ne jedno mjerenje) da idem na hitnu
Tebi je jos ok sto je donji nizi, 120/80 je idealan, mislim da sa 140/90 stavljaju na tablete
Proudy super je ogtt. 👍🏼
Frajla doma mi je uvijek oko 120/80. Tako da moguce to da se uzbudim od mjerenja tamo pa bude visi🤣
Cure koje ste u grupi na faceu, glupo pitanje al me izludjuje🤣 jel zna netko kako da namjestim da vidim sve postove u grupi kad udjem u nju? Meni su neki stari postovi samo, a ovi novi ako se pojave na mojoj naslovnoj slucajno, vecinu postova propustim
Katuska i ja luda oko toga. Valjda se sizu postovi potime kako je koji zadnje komentarisan. Tako sam ja skontala. Udjem u grupu kad tamo neki post stari ali udjem u komentare i vidim da je komentar sad stavljen.
Katuska, trazi kod doktora da ti sestra tlak izmjeri i nakon pregleda.
Meni je dva puta bio tako mrvu vislji pa je sama sestra rekla da to nije nista neobicno, da cemo izmjerit nakon pregleda, i oba puta je onda bio oko 120/80
A tocno znam da sam jednom jurila jer sam kasnila i onda odma uletila unutra, a drugi put sam nesto nervozna bila i isto je bio povisen, a nakon pregleda sve ok.
Zrincy i sarita 😍😍
Meni je isto fejs zbrckan s objavama, nema nekog reda bas.
Uspjesno rijesila problem rodiljnog, dobila redovni 45 dana prije termina 😊
Danas M pokupi doznake i sutra nosim na posao i hzzo.
Sad vidim da imam jos 43 dana 😱😱
Cim se vrijeme poboljsa, rjesavam ljekarnu i dm, spremam torbu i onda samo cekam 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji