Proudy bas si luda, super izgledas sa smjeskom 😍
Ovo cu screen shotat i pokazat muzu drugi put kad mi kaze da mi je usrana faca 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Slazem se 🤗
Ma nasa proudy samo voli izgledati zlocesto
😂😂😂😂😂
Hvala, al zapravo ima nesto u tome, ljudi te puste na miru, ak izgledas nadrkano 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ovo cu screen shotat i pokazat muzu drugi put kad mi kaze da mi je usrana faca 😂😂😂😂
Slobodno hahaha
Slazem se 🤗
😂😂😂😂😂
Hvala, al zapravo ima nesto u tome, ljudi te puste na miru, ak izgledas nadrkano 😂😂😂
Istina ziva haha
Ja kad sam na poslu jako koncentrirana na nesto i radim nesto jako oprezno i pazljivo imam facu ko da cu nekog prebit, pa me kasnije ljudi pitaju kaj je bilo i tko me naljutio haha a ja sva zbunjena neznam o cemu pricaju
Gumbek onda se pratimo,
mozes mislit kak je nama, prva beba a mi sve laganini 😀
Sad cu malo ubrzat da ne bi bilo nekih iznenadjenja 😊
Ne zelis znat kad sam u prvoj trudnoci pakirala torbu i peglala robicu...
Imala sam popis na torbi sta trebam dodat kad se muz vec oblacio da me vozi u rodiliste.
A robu sam pripremila u 38 tj, kao da se ne zaprasi i da bude frisko sve haha
A proklinjala sam samu sebe nakon 8 minuta peglanja s trbuhom do zuba, nisam znala dal da trbuh stavim pod dasku il na dasku il da bocno peglam il da sjednem i placem
Slazem se 🤗
😂😂😂😂😂
Osim ako nisu kao moj muž pa onda tek provociraju.
Danas sam nasekirana od jutra i on cijelo vrijeme nešto filozofira. Dok nisam pukla i rasplakala se, a onda je odmaglio 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Slazem se 🤗
😂😂😂😂😂
Istina ziva haha
Ja kad sam na poslu jako koncentrirana na nesto i radim nesto jako oprezno i pazljivo imam facu ko da cu nekog prebit, pa me kasnije ljudi pitaju kaj je bilo i tko me naljutio haha a ja sva zbunjena neznam o cemu pricaju
To se i meni zna desit, da me ljudi pod pauzom pitaju kaj mi je danas, tko me naljutio. A ja se toliko udubila bila u nesto i valjda imala facu ono ajde probaj me pitat nesto 😂😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Slazem se 🤗
😂😂😂😂😂
Osim ako nisu kao moj muž pa onda tek provociraju.
Danas sam nasekirana od jutra i on cijelo vrijeme nešto filozofira. Dok nisam pukla i rasplakala se, a onda je odmaglio 😂
Sorry, ali 🤣🤣🤣🤣🤣
Znam kako ti je
Ja sam se samo jednom rasplakala muzu od kad sam trudna, i onak, grozan osjecaj, nakon pol minute skuzim da je glupo zbog toga plakati, a nikako se nisam mogla smiriti
Sortiraj odgovore
Najstariji