Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    23. Veljača 2018. 17:43

Hvala svima, jasan mi je sad dio za placu
    Ovo s doktorima i dalje nije 😂, valjda ce mi tamo reci

23. Veljača 2018. 17:56

Sve kod ginekologa, ja sam i prosli put sve kod ginekologa rjesavala, znaci prije vise od 2 godine.

• Student24
    23. Veljača 2018. 23:18

od zadnjeg posta, uf, svasta ste pisale.  Cestitam svim mamama i puuno zdravlja malim borcima, mono posebno tebi :* :*
    Ja sam se zabavljala sa svojim secerom i guk profil je prosao odlicno! :)
    Jutros sok, na wc papiru tragovi svjeze krvi, mali, ali tu. Kaze dr da je sve u redu, ne vidi nista zabrinjavajuce. mozda je pukla neka kapilara ili hematomic..  Kasnije se nisu ponavljali... 

Bublica123
    24. Veljača 2018. 08:53

Jutro curke..moji decki spavaju a ja evo uzivam u svoji jutarnjih sat vremena uz kavicu...trebali smo do cmroka na sanjkanje al moj mali smor se na da iz kuce...mama zimaaaa je...a ja se hocu ucrvat u stanu...uglavnom...svima lijepi vikend...mah mah😗😗😗

24. Veljača 2018. 09:29

Dobro jutro trudnice. 
    Moji laznjaci postojani, nocas je jedan toliko zabolio da sam mislila da ce mi se trbuh raspuknut, jos mi mjehur bio pun, koma.
    Danas smo trebali kod prijatelja na vikendicu na rostilj, al odgodjeno do daljnjeg, ne moze se prici vikendici zbog snijega, a idilicno bi bilo. 

panda102
    24. Veljača 2018. 09:48

Dobro jutrooooo
    Svima zelim lijep vikend. Tipkam a moja cura lupaaa 💞💞💞💞
    Jooooj od kad smo stigli svi de lezi de sjedi hoces ovo hoces ono....nisam navikla. Hvala svima ali poludi hahahah ali ne govorim. Svima se zahvalim jer paze na mene. 
    Gumbek laznjaci... ti sve fino pripremi. Nikad ne znas. 
    Pikice nasa 😘😘 ne mozes ga natjerati kad mu se ne ide hahahh koji kralj 😄😄😄😄😄
    Student kako si ti, kako se osjecas? I ja sam prosli vikens malo krvarila. Isto je rekla da je moguce sa je neki kapilar pukao ili da sam ostetila vaginaletama.
    Kod naa neka kisica pada. Sad odoh uzeti nesto da mogu zamotati poklon za svadbu. Pa u 2 frizura i onda oko 17:30 svadba. 🤭🤭🤭 uzivajte

panda102
    24. Veljača 2018. 10:06

26tt. 

yra
    24. Veljača 2018. 10:25

Jutro svima!
    Nadam se da je gotovo sa snijegom za ovu godinu. Ipak nam je ožujak pred vratima.
    Danas je  poriluk na lešo sa suhim mesom.
    Mm će biti sretan.
    Gledam ležaljke/vipere za bebe po netu.
    Imam nekoliko uvijeta: da se materijal lako obriše s obzirom da ćemo u tome započeti dohranu, da nosivost bude do barem 12 kg (poželjno i više), da ima trake/ručke sa strane za prenošenje, da bude lijepa naravno, da visilice igračkice budu jakih boja, da se postolje dade ljuljuškati i da nema preveč elektronike. I...da je cijenom prihvatljiva. Eto, nisam niti najmanje zahtjevna.
    Imali smo Camovu za stariju djecu, bila je stvarno kvalitetna, ali sam je dala dalje prije par godina.
    Chiccove mi izgledaju kvalitetne i da udovoljavaju mojim/Milinim  potrebama.

yra
    24. Veljača 2018. 10:28

Pandice, 
     trbuščić ti je baš pravi.

Sarita_00
    24. Veljača 2018. 11:45

Dobar dan! 
    Napokon sam uhvatila mm da ide samnom u trgovinu, bez obzira na to što nisam imala puno za kupiti. Više ga vučem sa sobom jer onda kad završimo odemo na burek 😁 Jer, burek ❤
    Danas smo na punih 29 tjedana. Još samo 7 dana pa napuštamo 2 i prelazimo na 3. Polako počinje panika. Čak sam noćas sanjala da sam rodila i da ke skroz netko odvodio malenu od mene da ju nisam ni nahraniti mogla. 
    Lijep dan svima! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.