Yra, drago mi je da si nam se vratila. I vjerujem da je sok utjecao na tvoje opce stanje.
A Mila nek ceka, kako Honey veli, dok se snijeg ne otopi. 😉

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja imam namjeru što manje nositinek se ne navikne, može bit u rukama kad dojim, a onda krevet kolica i tata. hahaha nemajka na kvadrat!
Nemam pojma, možda mi se baš dopadne ta neka marama, al obzirom na moju skoliozu, meni je i torbicu nekad problem nositi. A i nisam bezveze dala 6000kn za kolica, ima da se vozi!
Cure hvala na komentarima, i ja sam si najljepša haha Zrinchy tih 7kg ti se ne vidi isto ko ni Katuški, znači da si nam i ti bila žgoljo prijePanda muka ti je kad si se prežderala jučer, ti sa Poli salamei zemljičke na steak za večeru haha Ovo mi je preslatko jooooj, ovaj kombinezon za ljeto pre pre kjut!!!
Yra doživjela si nedavno ne-mali stres, koji je utjecao na vjerojatno dosta toga,pa nije ni čudo da se ne osjećaš baš najbolje. Za svaki slučaj na kontrolu, i držim fige da Mila ne požuri, nek se snijeg otopi !
Ja ti imam herniju diska, al s pravilno svezanom bebom u maramu nikad me ledja nisu boljela nit mi je bol u nogu isl i kad je dosla do 10kg.
Tezina se rasporedi po tvojoj kraljeznici, ramenima, trupu i zapravo ni ne osjetis to, jedino na nepravilno svezanu i neodgovarajucu tj neergonomsku nosiljku idu bolovi. To su one tipa chicco, free on, no name i slicno, jeftine, sta beba visi u njima i vuce te jos gore naprijed
Mislim, ne brinu mene kile. Dok meni nije problem kretat se i dok mala dobro napreduje… Naravno, ne želim se sad baš udebljati da ne ličim više na sebe. Nije da jedem nešto puno više nego prije, ali se malo manje krećem i to je odmah to.
Gle, meni je poceo kauc skripat otkad sam doma. 😀😀😆
Onda mozes mislit hah

Mislim, ne brinu mene kile. Dok meni nije problem kretat se i dok mala dobro napreduje… Naravno, ne želim se sad baš udebljati da ne ličim više na sebe. Nije da jedem nešto puno više nego prije, ali se malo manje krećem i to je odmah to.
Onda mozes mislit hah
Moj se vec formirao po meni 😂😂😂😂
Evo i muz veli da mu vise ne pase hahahah

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hahaha sad sam se sjetila Katuške, ona ti se udebljala da ne liči više na sebe Ma naravno, sve u razumnim granicama. Ja vidim da ipak jedem mrvu više, al i radim isto kako sam i prije.
Resting bitch hahaha Proudy to će ti sad biti nadimak uz nadimak
E meni se tako neda radit danas, al moram sad ić , sad će mi i gablec a ja ništa napravila, shit

Onda mozes mislit hah
Meni se moj smije cim zaskripi a skripi mi i krevet ali ne od onog od ceg bi on htio 😀😀😆

Nama je nekidan napukla kuhinjska stolica i mm kaze da je to od mene haha jer je igrom slucaja stolica na kojoj ja sjedim. A lik je zaboravio da je nekidan na nju stavio neke kutije s alatom od valjda 100 kila i jos neke daske i to se naravno prevrnulo i sigurna sam da ju je to sredilo, al eto on je to zaboravio
Onda mozes mislit hah
Meni se moj smije cim zaskripi a skripi mi i krevet ali ne od onog od ceg bi on htio 😀😀😆
Hmm, počeo je i moj proizvodit neke čudne zvukove. Krevet, mislim 😂

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Gumbek ima li koja zdrava hahahaha sve neki problemi s ledjima hahahahaha
To spavanje djeteta u sobi joj ne smijem se nista zakleti.... mozda me rastopi ta mala ko santu leda a nekako ne smijem garantovat.
Kod mene ce kauc da dobije moj oblik od 1.4. ❤️❤️❤️❤️
Jedva cekam.
Oni sinoc ono meso jedu. Ja uzela malo i onda si navadim pun tanjir sira mladog i pojedem. Oni gledaju u mene kao jesi li ti normalna hahahahahahaha

Onda mozes mislit hah
Hmm, počeo je i moj proizvodit neke čudne zvukove. Krevet, mislim 😂
Skripi li iciji krevet iz onih razloga iz kojih bi trebao? 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji