Ztinchy divna 😘😘😘 ne znam gdje su ti te kile i ko ih sisa hahaha ioanko svi kazu bas si se zaokruzila hahahaha pobit cu se s nekim.
Ja sam dobila 3,9kg hahahaha ovo ,9je veoma bitno jer nije 4 hahahahaha
Jedem kao sto sam i jela. Apetit povecan nemam. To sam imala na pocetku i onda su me snasle mucnine.
Znaci od 1.4.sobica robica hahahaha super 💞💞💞
Vazno mi je da mi je krv bila dobra i secer. Ostalo me ne zanima. Naravno ja sebi izgledam kao tenk i kit.
Yra ja svakako imam problema s ledjima. Na pomisao klokanice i marame i svega jos me vise zabole. Jos kad kazes da su te od klokanice vise boljela….
Vidi moje debele Proudy po imenu i prezimenu s iskaznice medicinske sestre. Bas si bila antipaticna u snu hahahahaha
hahahahaha curkeodmah zaboravim na tih 7 kila u plusu. Honey, baš naprotiv, nikad nisam bila žgoljoo:)) Da sam visoka ok, ali već sam spominjala svojih metar i šumsku jagodicu(164cm)
Pando suosjećam s tobom, i moja okolina misli kak je super reć trudnici da se lijepo zaokružila. Onda izvučem svoj najkiseliji smješak uz popratni da,da,da:))) Ma ne smeta mi, onak kak Proudy kaže, kile su potpuno nevažne, samo da su naši bebolimachi dobro i da rastu!
Yra draga, nadam se da si barem malo bolje, s obzirom na cijelu situaciju vjerujem da ti je teško prisiliti se da budeš dobro:( Pakiraj ti tu torbu, kad dođe pravo vrijeme da si spremna.
Jako se veselim vašim slikicama bebeča <3 Baš me zanima kojim redoslijedom ćemo krenut
Jucer dodjem u duckas tu prek puta zgrade
I govori mi teta: di si debela?
A ja se okrecem i gledam kome ona to 😂😂😂😂😂
Jos si mislim kak moze tak nekome rec
I onda skuzim aha, dobro, ja sam debela 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Panda pa da nam se proudy koji put i nasmjesi na slici, ne bi ju sanjala antipaticnu 😀😀😀
Dakle iduca fotka sa smjeskom molim lijepo 😘
😂😂😂😂😂😂
Ja uvijek imam taj resting bitch face 😂😂😂😂
Ahahahahahahaha aaaa to se tako zove 🤣🤣
Mislim, ne brinu mene kile. Dok meni nije problem kretat se i dok mala dobro napreduje... Naravno, ne želim se sad baš udebljati da ne ličim više na sebe. Nije da jedem nešto puno više nego prije, ali se malo manje krećem i to je odmah to.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Panda pa da nam se proudy koji put i nasmjesi na slici, ne bi ju sanjala antipaticnu 😀😀😀
Dakle iduca fotka sa smjeskom molim lijepo 😘
😂😂😂😂😂😂
Ja uvijek imam taj resting bitch face 😂😂😂😂
Ahahahahahahaha aaaa to se tako zove 🤣🤣
Pa daaaa 😂😂😂😂
I kad sam najsretnija izgledam isto, nadrkano 😂😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Yra, drago mi je da si nam se vratila. I vjerujem da je sok utjecao na tvoje opce stanje.
A Mila nek ceka, kako Honey veli, dok se snijeg ne otopi. 😉
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja imam namjeru što manje nositinek se ne navikne, može bit u rukama kad dojim, a onda krevet kolica i tata. hahaha nemajka na kvadrat!
Nemam pojma, možda mi se baš dopadne ta neka marama, al obzirom na moju skoliozu, meni je i torbicu nekad problem nositi. A i nisam bezveze dala 6000kn za kolica, ima da se vozi!
Cure hvala na komentarima, i ja sam si najljepša haha Zrinchy tih 7kg ti se ne vidi isto ko ni Katuški, znači da si nam i ti bila žgoljo prijePanda muka ti je kad si se prežderala jučer, ti sa Poli salamei zemljičke na steak za večeru haha Ovo mi je preslatko jooooj, ovaj kombinezon za ljeto pre pre kjut!!!
Yra doživjela si nedavno ne-mali stres, koji je utjecao na vjerojatno dosta toga,pa nije ni čudo da se ne osjećaš baš najbolje. Za svaki slučaj na kontrolu, i držim fige da Mila ne požuri, nek se snijeg otopi !
Ja ti imam herniju diska, al s pravilno svezanom bebom u maramu nikad me ledja nisu boljela nit mi je bol u nogu isl i kad je dosla do 10kg.
Tezina se rasporedi po tvojoj kraljeznici, ramenima, trupu i zapravo ni ne osjetis to, jedino na nepravilno svezanu i neodgovarajucu tj neergonomsku nosiljku idu bolovi. To su one tipa chicco, free on, no name i slicno, jeftine, sta beba visi u njima i vuce te jos gore naprijed
Mislim, ne brinu mene kile. Dok meni nije problem kretat se i dok mala dobro napreduje… Naravno, ne želim se sad baš udebljati da ne ličim više na sebe. Nije da jedem nešto puno više nego prije, ali se malo manje krećem i to je odmah to.
Gle, meni je poceo kauc skripat otkad sam doma. 😀😀😆
Onda mozes mislit hah
Mislim, ne brinu mene kile. Dok meni nije problem kretat se i dok mala dobro napreduje… Naravno, ne želim se sad baš udebljati da ne ličim više na sebe. Nije da jedem nešto puno više nego prije, ali se malo manje krećem i to je odmah to.
Onda mozes mislit hah
Moj se vec formirao po meni 😂😂😂😂
Evo i muz veli da mu vise ne pase hahahah
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hahaha sad sam se sjetila Katuške, ona ti se udebljala da ne liči više na sebe Ma naravno, sve u razumnim granicama. Ja vidim da ipak jedem mrvu više, al i radim isto kako sam i prije.
Resting bitch hahaha Proudy to će ti sad biti nadimak uz nadimak
E meni se tako neda radit danas, al moram sad ić , sad će mi i gablec a ja ništa napravila, shit
Onda mozes mislit hah
Moj se vec formirao po meni 😂😂😂😂
Evo i muz veli da mu vise ne pase hahahah
Meni se moj smije cim zaskripi a skripi mi i krevet ali ne od onog od ceg bi on htio 😀😀😆
Sortiraj odgovore
Najstariji