Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    23. Veljača 2018. 10:37

Ztinchy divna 😘😘😘 ne znam gdje su ti te kile i ko ih sisa hahaha ioanko svi kazu bas si se zaokruzila hahahaha pobit cu se s nekim. 
    Ja sam dobila 3,9kg hahahaha ovo ,9je veoma bitno jer nije 4 hahahahaha 
    Jedem kao sto sam i jela. Apetit povecan nemam. To sam imala na pocetku i onda su me snasle mucnine. 
    Znaci od 1.4.sobica robica hahahaha super 💞💞💞
    Vazno mi je da mi je krv bila dobra i secer. Ostalo me ne zanima. Naravno ja sebi izgledam kao tenk i kit. 
    Yra ja svakako imam problema s ledjima. Na pomisao klokanice i marame i svega jos me vise zabole. Jos kad kazes da su te od klokanice vise boljela....
    Vidi moje debele Proudy po imenu i prezimenu s iskaznice medicinske sestre. Bas si bila antipaticna u snu hahahahaha

Sarita_00
    23. Veljača 2018. 10:37

Gumbek

Sarita_00

Dobro jutro!
    Jel se to meni čini ili plus na vagi spominju samo one s malo plusa? Kad to čitam, sve mi dođe neugodno jer sam ja na +12.
    Imate baš lijepe stomake ❤

I ja sam tu negdje, mislim da sam isto oko 11-12.
    Opasno sam se priblizila 80kg.
    Valjda beba sad ima skoro 2kg, a di je voda, posteljica, cice, malo speka za rezervu za kasnije.

Ja sam blizu 90. Ali sam krenula sa preko 70. Imala jesam višak od kojih 4-5 kg, ali nije se nešto primjećivao. Ne vidim ni sad da sam dobila igdje osim u stomaku. Hlače mi sve otpočetka stoje jednako, pa se tješim da je sve otišlo u stomak.

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

23. Veljača 2018. 10:40

panda102

Ztinchy divna 😘😘😘 ne znam gdje su ti te kile i ko ih sisa hahaha ioanko svi kazu bas si se zaokruzila hahahaha pobit cu se s nekim.
    Jedem kao sto sam i jela. Apetit povecan nemam. To sam imala na pocetku i onda su me snasle mucnine.
    Vazno mi je da mi je krv bila dobra i secer. Ostalo me ne zanima. Naravno ja sebi izgledam kao tenk i kit.
    Yra ja svakako imam problema s ledjima. Na pomisao klokanice i marame i svega jos me vise zabole. Jos kad kazes da su te od klokanice vise boljela….
    Vidi moje debele Proudy po imenu i prezimenu s iskaznice medicinske sestre. Bas si bila antipaticna u snu hahahahaha

Ljubim te antipaticno 😘
     😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    23. Veljača 2018. 10:42

Hahaha Sarita, evo sad ću ti ja izanalizirati. Ja sam ti bila prije ljeta na 58kg na visini od 166cm, i to je meni idealno, ostala sam trudna sa 62kg, znači udebljala se 4kg do trudnoće jer ljeto je za opuštanje i guštanje, haha Onda sam ti u prva tri mjeseca trudnoće pala u minus 2kg, znači na 60kg sam bila, pa sam sad na 64,5kg. Kad bi to sve skupa sagledali, udebljala sam se u zadnjih godinu dana ukupno 6,5kg. Kak veli Proudy i to mi je puno  al znači sve smo ti tu negdje, a šta me čeka do kraja ćemo vidjeti. Meni bitno da se dobro osjećam i da mala napreduje, a kile ćemo poslije rješavati.
    Proudy i kod tebe se baš lijepo vidi skok buše <3 Diiivnaaa  Moram po taj top u Kaufland!

• ita87
    23. Veljača 2018. 10:44

Panda pa da nam se proudy koji put i nasmjesi na slici, ne bi ju sanjala antipaticnu 😀😀😀
    Dakle iduca fotka sa smjeskom molim lijepo 😘

• ita87
    23. Veljača 2018. 10:46

Sto se tice kila, ja sam na 77-78 trenutno 😎

Honey
    23. Veljača 2018. 10:46

Ita, pa kak ne kužiš da je smiješak tu?? to je onaj Mona Lisa zagonetni- diskretni  
    Proudy drugi put hoćemo keeeeeessss ono kao cheese

Zrinchy
    23. Veljača 2018. 10:47

panda102

Yra ja svakako imam problema s ledjima. Na pomisao klokanice i marame i svega jos me vise zabole. Jos kad kazes da su te od klokanice vise boljela….

hahahahaha curke odmah zaboravim na tih 7 kila u plusu. Honey, baš naprotiv, nikad nisam bila žgoljoo:)) Da sam visoka ok, ali već sam spominjala svojih metar i šumsku jagodicu(164cm)
    Pando suosjećam s tobom, i moja okolina misli kak je super reć trudnici da se lijepo zaokružila. Onda izvučem svoj najkiseliji smješak uz popratni da,da,da:))) Ma ne smeta mi, onak kak Proudy kaže, kile su potpuno nevažne, samo da su naši bebolimachi dobro i da rastu!
    Yra draga, nadam se da si barem malo bolje, s obzirom na cijelu situaciju vjerujem da ti je teško prisiliti se da budeš dobro:( Pakiraj ti tu torbu, kad dođe pravo vrijeme da si spremna.
    Jako se veselim vašim slikicama bebeča <3 Baš me zanima kojim redoslijedom ćemo krenut 

[/url

23. Veljača 2018. 10:47

ita87

Panda pa da nam se proudy koji put i nasmjesi na slici, ne bi ju sanjala antipaticnu 😀😀😀
    Dakle iduca fotka sa smjeskom molim lijepo 😘

😂😂😂😂😂😂
    Ja uvijek imam taj resting bitch face 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    23. Veljača 2018. 10:49

Yra dobrodosla nazad 😘
    Nek se Mila strpi jos koji tjedan, a najbolje do kraja pa da skupa odbrojavamo😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.