Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Veljača 2018. 18:46

Ja sam danas cak relativno zdravo jela,  prosao ogtt pa se mogu vratiti uobicajenoj prehrani hahaha. Skampe na buzaru sa zelenim rezancima. Ostavljam junk za sutra 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Dare12
    22. Veljača 2018. 21:48

Opet knjiga za citanje... tribali bi oni nekako pojednostavnit ovaj forum da mozes lakse citat... Blizancice, dobrodosla....samo pozitivno. Ja imam prijateljicu koja je lezala na odrzavanju trudnoce s blizankama, prva joj je trudnoca bila. Rodila ih je u 38tt i to prirodnim putem... Ostale, fala na limpim ricim, nisam sve povatala opet, jer sam legla bez papira i olovke. Uglavnom, danas prezivila ogtt test, sad idemo dalje...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Zrinchy
    23. Veljača 2018. 07:21

Jutroo curke,
    Evo mene za punih 26+2 :))) zanemarite umorno lice,nikak se naspavat

[/url

23. Veljača 2018. 08:27

Jutro,
    vi sve manekenke. Ja sam nekak bliže Gumbeku - ak sam dobro zapamtila.
    Hvala za stranicu s kolicima - već surfam.
    Što se tiće djeteta u drugu sobu.  Moja zadnja je u drugu sobu išla s 4 mjeseca. Bebyphone i to je to. Eto tolko o nemajkama...

23. Veljača 2018. 08:54

Jutro svima!
    Evo moj veliki decko i ja smo doma,  pa smo ranije budni. Al cak sam se i naspavala. Nismo se jos izvukli iz kreveta,  pa ni ne znamo ni kako je vani.
    Zrinchy slatkica! 😍
    Prepone me ubijaju od jucer,  bilo mi valjda previse sjedenja.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    23. Veljača 2018. 08:56

https://lilypie.com/Maternity_code.php?n=1#

Jutro,
    vi sve manekenke. Ja sam nekak bliže Gumbeku - ak sam dobro zapamtila.
    Hvala za stranicu s kolicima - već surfam.
    Što se tiće djeteta u drugu sobu. Moja zadnja je u drugu sobu išla s 4 mjeseca. Bebyphone i to je to. Eto tolko o nemajkama…

:))) #nemajka je jako popularan u našoj grupi:)

Ma ja mislim da to ionako ovisi do mame i bebe, nismo svi isti. I ja se nadam da će moj hahar bit manje ovisan i da ću ga moć stavit u drugu sobu čim ranije, a ko zna, možda me hormoni i osjećaji tolko operu da ga neću puštat do njegove 7. godine:)))

[/url

Zrinchy
    23. Veljača 2018. 09:00

ProudMomy

Jutro svima!
    Evo moj veliki decko i ja smo doma, pa smo ranije budni. Al cak sam se i naspavala. Nismo se jos izvukli iz kreveta, pa ni ne znamo ni kako je vani.
    Zrinchy slatkica! 😍
    Prepone me ubijaju od jucer, bilo mi valjda previse sjedenja.

Ostanite u krevetu, ništa dobrog se vani ne događa:)) Ja se sve više veselim porodiljnom, i ja ko i Panda idem 1.4. Još punih mjesec dana
    Sad imam pitanje za nosiljke - htjela bi možda već neku za novorođenče. E sad, s obzirom na to da rađamo skoro pa u ljeto, ne znam kaj je pametno uzet pa da baš nebude mini sauna za bebu. Ima neko iskustva?

[/url

Honey
    23. Veljača 2018. 09:17

Jutro!!! Panda jesi čitava? 😂 
    Proudy dan stvoren za ostati u krevetu, tako da samo polako! Zrinchy ko bombon 🍬🍬🍬 hahar raste i trbuh se penje prema gore 😍 
    Dare znaci i ti gladovala jucer! Bolje da te nije bilo poslije, cure su nas tu samo sa hranom mamile. 
    Katuska nadam se da ti je bolje 😘 koliko znam propolis se smije al onaj bez alkohola. Pitaj u ljekarni! Hvala na info za tecaj! U kojem vremenu bude? 
    Mene malo zgaravica sad poslije dorucka. Bit ce toga sve vise. Sto se tice ovog sa spavanjem djeteta, meni se cini da cu isto biti u klubu nemajki 😁 al svakako naginjem ideji da bi do dolaska drugog djeteta prvo vec trebalo biti u svojem krevetu, svima lakse. 

Honey
    23. Veljača 2018. 09:19

Zrinchy kakva je to nosiljka za dijete? 🤔

Honey
    23. Veljača 2018. 09:28

Evo moje debele ❣ punih 25 🥂🎉🥂🎉🥂🙏 
    Znaci slika lijevo i desno razlika 7 dana samo. Kila isto, 64.5kg znaci 2.5kg u plusu do sada. Meni se bas jako vidi razlika, bas sam sretna sto se tako fino deblja 🐖😍💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI