Nama je nekidan napukla kuhinjska stolica i mm kaze da je to od mene haha jer je igrom slucaja stolica na kojoj ja sjedim. A lik je zaboravio da je nekidan na nju stavio neke kutije s alatom od valjda 100 kila i jos neke daske i to se naravno prevrnulo i sigurna sam da ju je to sredilo, al eto on je to zaboravio
Mislim, ne brinu mene kile. Dok meni nije problem kretat se i dok mala dobro napreduje… Naravno, ne želim se sad baš udebljati da ne ličim više na sebe. Nije da jedem nešto puno više nego prije, ali se malo manje krećem i to je odmah to.
Gle, meni je poceo kauc skripat otkad sam doma. 😀😀😆
Onda mozes mislit hah
Moj se vec formirao po meni 😂😂😂😂
Evo i muz veli da mu vise ne pase hahahah
Meni se moj smije cim zaskripi a skripi mi i krevet ali ne od onog od ceg bi on htio 😀😀😆
Hmm, počeo je i moj proizvodit neke čudne zvukove. Krevet, mislim 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Gumbek ima li koja zdrava hahahaha sve neki problemi s ledjima hahahahaha
To spavanje djeteta u sobi joj ne smijem se nista zakleti.... mozda me rastopi ta mala ko santu leda a nekako ne smijem garantovat.
Kod mene ce kauc da dobije moj oblik od 1.4. ❤️❤️❤️❤️
Jedva cekam.
Oni sinoc ono meso jedu. Ja uzela malo i onda si navadim pun tanjir sira mladog i pojedem. Oni gledaju u mene kao jesi li ti normalna hahahahahahaha
Mislim, ne brinu mene kile. Dok meni nije problem kretat se i dok mala dobro napreduje… Naravno, ne želim se sad baš udebljati da ne ličim više na sebe. Nije da jedem nešto puno više nego prije, ali se malo manje krećem i to je odmah to.
Onda mozes mislit hah
Meni se moj smije cim zaskripi a skripi mi i krevet ali ne od onog od ceg bi on htio 😀😀😆
Skripi li iciji krevet iz onih razloga iz kojih bi trebao? 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Onda mozes mislit hah
Skripi li iciji krevet iz onih razloga iz kojih bi trebao? 😂😂😂
hahahahahahaha ode nam svima namještaj:)) Sad kužim zakaj je trudnoća i imati bebu tako skupo :)))))
Pa moram priznati da smo mi još uvijek dosta redovito aktivni, još ništa ne škripi al zato jer smo ipak oprezniji:)))
[/url
Moj ponekad Proudy. Hahahahaha ❤️❤️❤️❤️
hahaha ja sam novi kauč uzela jer smo stari ubili hahha tako da i moj još srećom škripi iz ONIH razloga
Ajde bar netko. Moj ne skripi vec mjesecima 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ajde bar netko. Moj ne skripi vec mjesecima 😂😂😂
Jako tužna priča 🤔🤔🤭🤭🤭🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji