Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yra
    23. Veljača 2018. 12:28

Bila je i meni smješna...prije.

Kupila sam lazanje iz Lidla prije cca 7 dana. U frižideru su cijelo vrijeme. Roknim je do 25.2.2018.
     Danas sam ih spekla i onaj gornji dio gdje su bešamel i naribani sir je tako kiseo...valjda se pokvarilo. Shit.
    Baš me to čudi.
    Cure, hvala na podršci!

Sarita_00
    23. Veljača 2018. 12:40

Kupili smo i madrac i sad je to to. Ok, krevetić i kolica su još kod mojih u Slavoniji, ali su pripremljeni 😊
    Naš krevet ne škripi s obzirom da mu je tek malo više od godinu dana, ali bude akcije tu i tamo 😁

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

23. Veljača 2018. 13:08

Jel se mono javljala na fejs? 

23. Veljača 2018. 13:20

Gumbek

Jel se mono javljala na fejs?

Jucer,  isla je vidjeti malenu dva puta. Dobro je miskica mala,  borac na mamu! 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    23. Veljača 2018. 13:36

Ita dobra je ponuda, boja mi je lijepa. Za te novce kod nas redovno dobiješ bez jajeta. Samo bi na tvom mjestu pitala u npr. choconillas šta imaju na lageru i šta bolje mogu ponuditi. Jer ti i oni tako imaju akcije, pa možda ugrabiš nešto da ti se sviđa. Mi smo njih zvali da nam daju i ono ljetno sjedalo da se beba manje znoji, nisu ga imali na lageru nego su morali naručiti, isto su nam dali 20% na to. Al to šta Panda kaže, nemoj dugo mislit, proći će i ova prilika.

• ita87
    23. Veljača 2018. 13:50

Ma ne znam, ako se osim ovoga jos nesto mora dodatno narucivat, muz ce mi poludit haha
    Chiconillas mi se zamjerio kad sam jednu subotu dosla tamo popodne i nisu radili a na internetu pisalo i dalje pise da rade do 19h.
    Tu su 8700 pa sumnjam da ce mi se isplatiti cak ako mi daju popust

23. Veljača 2018. 14:11

ita87

Ma ne znam, ako se osim ovoga jos nesto mora dodatno narucivat, muz ce mi poludit haha
    Chiconillas mi se zamjerio kad sam jednu subotu dosla tamo popodne i nisu radili a na internetu pisalo i dalje pise da rade do 19h.
    Tu su 8700 pa sumnjam da ce mi se isplatiti cak ako mi daju popust

Ako narucis ovo,  trebas kupit samo adaptere za sjedalicu jos,  ako ces ju stavljat na kolica. To ti je jos nekih 200kn.
    Ovdje ces za te novce,  kad dobijes popust dobiti sve isto osim sjedalice.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    23. Veljača 2018. 14:13

Ok ti si rekla da nisi za cjenkanje pa onda nemoj  pa adaptere kupiš u bilokojem dućanu koji ima maxi cosi sjedalicu.
    koštaju mislim 200kn max. Ja bi naručila na tvom mjestu, jako su lijepa i vrlo su lagana bit ćeš iznenađena, kažem ti iz iskustva

23. Veljača 2018. 14:24

Ko je jutros spominjao laznjake? 
    Mislim da su i meni krenuli. Ajme pa kud vec.
    Definitivno je vrijeme da torbu pocnem pakirat i pripremat stvari. 

• ita87
    23. Veljača 2018. 14:52

Honey

Ok ti si rekla da nisi za cjenkanje pa onda nemoj pa adaptere kupiš u bilokojem dućanu koji ima maxi cosi sjedalicu.
    koštaju mislim 200kn max. Ja bi naručila na tvom mjestu, jako su lijepa i vrlo su lagana bit ćeš iznenađena, kažem ti iz iskustva

Ajme da, nisam ja za cjenkanje hahaha
    Najbolje je sto imam vec jaje sta mi je sestra dala tak da mi to ni ne treba.
    Uglavnom, mislim da sam odlucila 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.