Gumbek probaj s reflustatom, barem za noc, to bas pise da smiju trudnice, jer se ne upija u organizam, nego samo reagira s kiselinom i neda da se dalje dize.

Gumbek probaj s reflustatom, barem za noc, to bas pise da smiju trudnice, jer se ne upija u organizam, nego samo reagira s kiselinom i neda da se dalje dize.
Budem probala, hvala. Prvi put cujem da to i postoji.
Cure s fejsa, jel se javljala mono jos?
Znam da joj nije ni do fejsa ni foruma sad, da joj je to zadnje na pameti, al ciszo me zanima kako je malicka i kako se ona drzi.
Ja bas ne volim ljekove i trpim koliko mogu, ali nekih dana bude bas lose, da sam se pocela bojati da mi ta kiselina ne napravi stetu na jednjaku. Ugl, pitala sam dr sto mogu uzeti kad bude bas jako, pa mi je to preporucila. Ide bez recepta, oko 60 kn je 20 vrecica.

Eto Gumbek,tocno to...nema veze dan no sto jela...malo je ima malo ne...od kad sam trudna ovo su mi prve prave tegobe al i to ce proci...
Joj Panda,pa tu se pravo opremas..ja cekam da me netko pita sta.mi treba da si narucim Tiny love 3u1! 😃 Mislim da ju netko od vas cak i ima..🤔

Panda leaf izgleda predobro 😍
Kathryn ja i zrinchy imamo tiny love, frendica ima i zadovoljna je pa sam kupila

Mislim da su svi zadovoljni sa tiny love! Zato ga i zelim jako! 😍
Ja sam danas bila kod endokrinologa,spustio mi se tsh na 2.54 🎉🎉 ,sve je u ref.vrijednostima!
Recite,jel ogtt bas ono obavezan ili salju samo kada misle da treba?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji