Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    19. Veljača 2018. 11:24

A jaaa, jos 50 dana 😱😱😱

panda102
    19. Veljača 2018. 11:28

Da da 15 dana dobije od države plaćeno, kojih mora iskoristiti do 6.mjeseca djetetovog života. inače mu propadne, i onda svake godine dobija po 5 dana dok ne krene u školu. A plus ima još i od firme 3 dana, to će uzeti ono kad budem trebala doći kući iz porodilišta aBd.
    Honey nisam komentarisala sobicu <3 divna. Baš ste se potrudili, a naljepnica je divna, gdje si tu našlaaaaaaaa? nemoj mi neke od 100E+, štedim za auto hahaha
    Mi jučer gledali jednu Mimu xari i baby blue unutra ona podloga, baš slatko :)
    Aj mi smo grozni Bgm što se tiče šopinga... a ja sam primjetila da se baš umaram, jedva čekam nazvati sutra doktoricu da vidim željezo, sigurno je opalo. 

panda102
    19. Veljača 2018. 11:31

A gnijezdo neću kupiti. imam onaj jastuk za dojenje. Ušuškam je u to i glumim gnijezdo :D

EveM
    19. Veljača 2018. 11:50

Hello.. ni ja necu gnijezdo uzimati.. mislim da nema potrebe- iako mi to jako slatko, al djeluje mi opasnije od ogradice🤔
    Citam 100 dana, 50 dana... ja evo na 37 i lagano vec panika😅 . Morat cu i torbu pocet pakirat🙈
    Honey- svidja mi se sobica.. mi smo isto imali krecenje...naslikala sam oblacic i u boju stavila sljokice. Zadovoljna sam. Nije prekičasto ali se vidi..

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

panda102
    19. Veljača 2018. 11:56

EveM

Hello.. ni ja necu gnijezdo uzimati.. mislim da nema potrebe- iako mi to jako slatko, al djeluje mi opasnije od ogradice🤔
    Citam 100 dana, 50 dana… ja evo na 37 i lagano vec panika😅 . Morat cu i torbu pocet pakirat🙈
    Honey- svidja mi se sobica.. mi smo isto imali krecenje…naslikala sam oblacic i u boju stavila sljokice. Zadovoljna sam. Nije prekičasto ali se vidi..

Molim te reci mi gdje si kupila te šljokice

• ita87
    19. Veljača 2018. 11:57

Eve stavi da vidimo kako izgleda :) 

EveM
    19. Veljača 2018. 12:07

Panda u Bauhausu sam uzela.. imas srebrne i zlatne. Iako sam imala i one klasicne sljokice u prahu doma pa sam jos dodala u boju( bojala sam se da ce na tu kolicinu biti malo sljokica).
    Ita, saljem slike.. ne mogu bas uslikati da se vide sljokice- vise se presijava na dnevnom svjetlu ako je zid nasuprot prozora ili navecer kad svjetlo upalim- onda mi je najljepse.

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

19. Veljača 2018. 12:10

EveM

Panda u Bauhausu sam uzela.. imas srebrne i zlatne. Iako sam imala i one klasicne sljokice u prahu doma pa sam jos dodala u boju( bojala sam se da ce na tu kolicinu biti malo sljokica).
    Ita, saljem slike.. ne mogu bas uslikati da se vide sljokice- vise se presijava na dnevnom svjetlu ako je zid nasuprot prozora ili navecer kad svjetlo upalim- onda mi je najljepse.

Jako lijepo, ovo mi se bas svidja. 

19. Veljača 2018. 12:13

EveM

Preslatko 😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    19. Veljača 2018. 12:14

Curke ne stignem sve citat. Hvala na lijepim komentarima za sobicu, i nama je divna, svako malo idem u nju bezveze🤣
    Gnijezdo je mama kupila jer kaze da joj je nesto najsladje ikad..🤣 to mi je najvjse za u boravku kad budemo, dok ja kuham il tako nesto, iako cu za to imat i nunu, al dobro nek se nadje. Ak nece bit za bebu bit ce za Pixia🤣
    Honey preslatka ce sobica bit, jedva cekam vidjet kad bude gotova :) 
    Za ogradicu, i mene je malo strah, al imam kameru na babyfonu pa cu stalno gledat🤣
    Ugl, cekam pregled u vinogradskoj, napokon da vidim svoju malu lopticu😍do sad je po mjerama najsitnija od svih valjda na faceu, iako dr kaze da je po udzbeniku ☺️ Sad cemo vidjet kolko ima kila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI