Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    16. Veljača 2018. 18:32

TockicaT.

Proud ja ti imam tirkizno sivu kombinaciju tog slona i pokrivač, to sam dobila na poklon kad se mali rodio. Dok sam bila trudna nisam ni znala za tu ženu. Sam da skuzim kak se stavljaju slike pa ti stavim 😁

ikyri ma meni je muka kad se sjetim prvog poroda i ovaj put me više strah jel znam kaj me čeka iako mi tih pol kile fakat ne igra neku ulogu. Ja sam bila 5 cm otvorena neko vrijeme i nije se niš događalo niti me nije niš bolilo pa su mi busili vodenjak i spicili drip i kad se opet nije niš događalo su ga pojačali do daske. A ja nisam htjela epiduralnu tak da sam skoro krepala od bolova, čak sam se u jednom trenu onesvjestila, pa su mi kisik stavili a poslije sam i povracala usred trudova. Nadam se da će ovaj put ic lakše 😁 I moj prvi je bio glavonja po procjeni nekih mj dana prije termina ali mu se to pred sam kraj nekak izreguliralo. Al sam na porodu vikala da nije ni čudo sa se ne spušta kad ima veliku glavu 😁😁 mislim da su me čuli u svim boksovima hahahahah

Kaj se tiče ogradice ona se ni ne preporuča upravo zbog toga da se beba ne ugusi ako se prisloni, al ja si nemogu zamisliti bez nje jel moj mali pliva po krevetu od kad se počeo okretati (s nekih 2mj) i cijelu glavu bi si izudarao. Čak sam morala maknuti i onaj projektor i vrtuljak jel si je i na to udarao glavu a u jednom trenu sam imala čak i dvije spojene tak da je bila zaštita oko cijelog krevetica. Vreću nisam nikad koristila jel je mrzio bit pokriven.
    A kaj mislite o onim gnijezdima za bebe?

Moje traume s poroda su nastavile 2 mj nakon poroda... Nekako se nadam da ne može bit 2x toliko loše. Ali dobro to je jedan dan... Onih 7 nakon nisu bili ništa bolji .... Nadam se da ce zaista ić lakše malo ovaj put.

Moj krevetic je samo skupljao prašinu ... 
    Pojma nemam šta imam ... 

Sarita_00
    16. Veljača 2018. 18:35

Skroz sam mislila da ću imati vremena na pretek kad ne budem radila, a na kraju nikako sve napraviti. Uvijek imam prljavog suđa, nikako ga se riješiti. Veš nikako ispeglati. Ajd barem sam ispraznila košaru sa prljavim vešom. Do ručka još i budem korisna, a nakon toga se samo izvrnem na krevet i mrsko mi i na wc otići. Zaspim već oko 11, pa spavanje do skoro 9 uz buđenja da se okrenem. I to svaki puta mi je utrnuta ruka koja je dolje. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

16. Veljača 2018. 19:07

Ita ja ti ne znam tocno jer uvijek dobijem popust,  to je od frendice frendica.
    Zadnje sam kupila personalizirani pokrivac i jastucic,  to je bilo 300kn. Nesto kao ovo Tockicino. I slincek sam dobila na poklon svaki put kad sam nesto kupila 
    Tockica predivno!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Dare12
    16. Veljača 2018. 19:38

http://dadaandrocco.com/navlake/ ja razmisljam o ovome...😉 Fala na lipim ricim za moje frajere...😍

Zar ste sumnjale da Splice nece imat naocale? 😂😂
    Zar ste sumnjale da Splice nece imat naocale? 😂😂

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

16. Veljača 2018. 20:58

Zovem frendicu u pol 1 i kaze da nije jos ni usla u radjaonu,  guzva ceka red.
    Na kraju je kraljica rodila u 16.40. Trece dete samo ispada van ili?!? 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Leica2603
    17. Veljača 2018. 08:17

Jutro curke!! Jos smo 2 u 1, 34+5 🙏🙏 Ctg nam dobar zasad 😍
    Na sv.duhu je baby boom! Prekjucer 17 beba jucer 14!! Dio mama je s bebicama kod nas na patologiji jer je valjda prekrcano svugdje 😬
    Nas dvije cekamo utorak jer nam tad nas doktor ima ambulantu pa cemo ga lakse uhvatiti jer je inace stalno leteci. Malo sam se smirila nakon razgovora s primarijusom jucer koji je rekao da nece biti vecih poteskoca ni ako se danas rodi bezobzira sto je male gramaze. Iako, bas je cura jedna s odjela jucer rodila u 35tt i sve je super, beba cak ne treba ni inkubator ni krevetic grijani, ali to je pravi frajer od 2700g😍
    Kak vi provodite dane?? Ja ovdje dolazim u napast online shoppinga 😀 Iako vec doma imam i vise od onog sto mi sve "eventualno" moze zatrebat 😂 Kaze muz da mogu baby ducan otvoriti 😂😂

Frajla
    17. Veljača 2018. 08:48

Leica bas mi je drago da si danas bolje volje i pozitivnija.  Bome, pravi baby boom, cak sam isla gledati da nije pun mjesec, al nije ni blizu
    Jooooj, i ja volim online shopping, neznam sta ce biti kad prestanem raditi 💰
    Ako vec imas sve ti pocni gledati ono za kasnije, kad beba malo poraste 😉

Honey
    17. Veljača 2018. 09:02

Jutro!!! Panda di si? Ubila se u krumpirusi jucer haha 
    Dare predivni su, ma nisam ni sumnjala da nemaju oni svoje ocale! 😉 jos ssd kad dode ovaj mali u sredinu 😍 
    Proudy pa kazem ja da ce vama sta ste rodile bit lakse, vec je sve to razradeno 😂 super za frendicu, bas je brzo rijesila! Dobro su? Bas si mislim kak je negdje lijepo rodit tak u to vrijeme a ne da se po noci mucis. Leica jako me veseli tvoja pozitiva jutros 🎉🎉🎉 dobro je to i za Lenu 🎀🤗 bas kako Frajla kaze, uvijek treba nesto sta ce nosit za 6mj, godinu dana, ukrasi za glavu, masnice, slinceki, nema kraja 😂 Frajla ne prizivaj pun mjesec, treba mi sna! 
    Ja sam lose spavala jer me jucer jako bliska zenska osoba povrijedila i uzrujala, neznam uopce kako joj oprostiti. Al to me nije sprijecilo da sredim dnevni boravak, stavljam sliku 💪

Honey
    17. Veljača 2018. 09:09

Mamita si je kupila garnituru 👑👑👑

I tepih i sad nam je lijepo 😍 

Honey
    17. Veljača 2018. 09:11

Panda gle ga 🐼🐼🐼  Presladak mi je 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.