Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    16. Veljača 2018. 14:18

TockicaT.

Pozdrav,
    Evo da se ubacim i ja. Nisam niš tipkala do sad, malo samo čitala kad sam stigla i to je to.
    Inače sam iz Zg-a i danas sam točno 35+3 i stiže nam mala curka, inace moje drugo djete ( mali ima 15 mjeseci )
    Zadnji pregled sam obavila prošli tjedan tako da uskoro krećem u TA.
    Što se tiče procjene težine meni su malog pogodili skoro pa u gram ( rođen točno u 41.tjednu sa 3900g ), dok je mala u 34.tj već procjenjena na 2800g. Ocu reći da je to zapravo samo statistički podatak koji se dobije izracunom duljine bedrene kosti, opsegom trbuha i opsegom glave. Meni je mala skroz dolje zaglavljena glavom u zdjelici i nabija se u kosti te joj je zbog toga glava malo nabubrila (tak mi je rekla doktorica) i zbog toga je glava veća što povećava i tu procjenu težine. Uvijek gledajte sva 3 izračuna i ako je samo jedan veći i odstupa tjednima od termina onda može biti da je zbog tog kilaza veća po procjeni, al uglavnom kako je netko već napisao- porod je najlakši dio u svemu tome 😁😁

Moj mali miš je 34+1 procjenjen na 3000g tako da smo tu negdje. Curka je imala u istom tj. skoro 400g manje i rodila se sa 4130g ali sam ju rodila 42+0. Ah prvi su vec izašli ...što je to sad još 500g više manje :P To barem ja razmišljam :) 

• ita87
    16. Veljača 2018. 14:23

panda102

Joj tacno tako Zrinchy. Ja sam toliko nekreativna i nemam nista umjetnicko u sebi. Cak i kad sam crtala ko dijete su me molili ispod da napisem sta sam nacrtala. Muz siva i usiva. Ja pokusala bilo grozno. Unistila mu sve.

Hahahah umirem od smijeha 😁

Honey
    16. Veljača 2018. 14:36

ikyri

TockicaT.

Pozdrav,
    Evo da se ubacim i ja. Nisam niš tipkala do sad, malo samo čitala kad sam stigla i to je to.
    Inače sam iz Zg-a i danas sam točno 35+3 i stiže nam mala curka, inace moje drugo djete ( mali ima 15 mjeseci )
    Zadnji pregled sam obavila prošli tjedan tako da uskoro krećem u TA.
    Što se tiče procjene težine meni su malog pogodili skoro pa u gram ( rođen točno u 41.tjednu sa 3900g ), dok je mala u 34.tj već procjenjena na 2800g. Ocu reći da je to zapravo samo statistički podatak koji se dobije izracunom duljine bedrene kosti, opsegom trbuha i opsegom glave. Meni je mala skroz dolje zaglavljena glavom u zdjelici i nabija se u kosti te joj je zbog toga glava malo nabubrila (tak mi je rekla doktorica) i zbog toga je glava veća što povećava i tu procjenu težine. Uvijek gledajte sva 3 izračuna i ako je samo jedan veći i odstupa tjednima od termina onda može biti da je zbog tog kilaza veća po procjeni, al uglavnom kako je netko već napisao- porod je najlakši dio u svemu tome 😁😁

Moj mali miš je 34+1 procjenjen na 3000g tako da smo tu negdje. Curka je imala u istom tj. skoro 400g manje i rodila se sa 4130g ali sam ju rodila 42+0. Ah prvi su vec izašli …što je to sad još 500g više manje :P To barem ja razmišljam :)

hahahaha, vi koje ste rodile bar imate već put prohodan hahahaha

EveM
    16. Veljača 2018. 14:46

Točkice dobrodosla:)
    Evo moje ogradice ( nije u kreveticu jer ga nismo jos sastavili) - slika lijevo je dolje je sluzila kao predlozak.. mislim da su to sovice,ha? 🤔 nemogu bas skuziti , al mi je bila slatka🙈

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

ikyri
    16. Veljača 2018. 14:48

Meni je sve to bilo ok ...dok nije rekla da mu je opseg glave za 37+4 ... pa mi je malo bilo loše. Kad je curu mjerila je rekla da će bit veća beba... oko 4kg ... a za njega je rekla da bi možda bilo pametnije ga ranije rodit :P 

• ita87
    16. Veljača 2018. 14:48

Otkad ne radim ne stignem uopce pratit.
    I meni je zao sto mi nijedna frendica nije trudna, s jednom sam pokusala uskladit, ali nije uspjelo nazalost.
    Super su ove ogradice 😍

• ita87
    16. Veljača 2018. 14:49

Hahaha ikyri, nista, onda se nadam da ces ranije rodit 😃

• ita87
    16. Veljača 2018. 14:50

EveM preslatkoooo otkud je ogradica, cijena? 

EveM
    16. Veljača 2018. 14:53

Ita hvala ! 
    Ogradicu sam sama šivala- sliku nasla na netu pa sama inprovizirala☺️

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

Frajla
    16. Veljača 2018. 14:57

ikyri

Meni je sve to bilo ok …dok nije rekla da mu je opseg glave za 37+4 … pa mi je malo bilo loše. Kad je curu mjerila je rekla da će bit veća beba… oko 4kg … a za njega je rekla da bi možda bilo pametnije ga ranije rodit :P

Ko da se tebe pita, mali sef ce odlučiti kad ce van 🤣
    Drzim fige da se odluci prije nego sto je seka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.