Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    16. Veljača 2018. 15:32

wow kako je lijepo vrijeme kod vas!!! I kako su ti momci lijepi, mamini sinovi <3 A di su njima cviikeee???
    Pozdrav i vama xxx
    Ita, ma stigneš ženo tako je, polako  

EveM
    16. Veljača 2018. 15:40

Frajla

Ma ja sam skroz paranoicna na te ogradice, em mi je nezamislivo da ne vidim bebu iz kreveta (od ogradice) nego da se moram dizati, em me je frka da se beba licem na nasloni na nju. Znam da sam luda malo, ali eto…
    Za pocetak se spavati u praznom krevetu u vreci

Pa tak i kod mene bude... s moje strane za pocetak nece biti ogradice jer cu kinder spojii s krevetom.. a beba isto u vrecu ide 

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• ita87
    16. Veljača 2018. 15:42

Slatki deckici 😍
    Brzo mi prolazi vrijeme bas, valjda cu stic sve 😁

panda102
    16. Veljača 2018. 15:56

Ajme kako si talentovana skroz suprotno od mene. Ja sam kriza. 
    Ej nije niko nista zvaooooo. Ja sad nisam snjesko. Hahahaha ali sam lijepa ko slika. Razmisljam o setnji. Kako lijep dan. Ili cu lezat hahahaha 

panda102
    16. Veljača 2018. 15:58

Joj dare kako su lijepi aa imaju i nakoga biti. 😍😍😍😍

16. Veljača 2018. 16:00

Dare jako ste lijepi!

Evo ja se s tom vrecom nikad nisam nasla,  a bome ni mali. Vristao je u tome ko vol. Par puta probali i na kraju ju oprala i spremila. Poplon isto nikad nisam na kraju koristila,  samo dekice.

I tko je na faceu evo bacite si pogled na ovo: 
    https://www.facebook.com/ssovica/
    Cura divno radi,  prva je krenula s tim sovama,  a sad radi svasta. Puno toga sam vec od nje narucivala za poklone i sve je super.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

TockicaT.
    16. Veljača 2018. 16:29

Proud ja ti imam tirkizno sivu kombinaciju tog slona i pokrivač, to sam dobila na poklon kad se mali rodio. Dok sam bila trudna nisam ni znala za tu ženu. Sam da skuzim kak se stavljaju slike pa ti stavim 😁

ikyri ma meni je muka kad se sjetim prvog poroda i ovaj put me više strah jel znam kaj me čeka iako mi tih pol kile fakat ne igra neku ulogu. Ja sam bila 5 cm otvorena neko vrijeme i nije se niš događalo niti me nije niš bolilo pa su mi busili vodenjak i spicili drip i kad se opet nije niš događalo su ga pojačali do daske. A ja nisam htjela epiduralnu tak da sam skoro krepala od bolova, čak sam se u jednom trenu onesvjestila, pa su mi kisik stavili a poslije sam i povracala usred trudova. Nadam se da će ovaj put ic lakše 😁 I moj prvi je bio glavonja po procjeni nekih mj dana prije termina ali mu se to pred sam kraj nekak izreguliralo. Al sam na porodu vikala da nije ni čudo sa se ne spušta kad ima veliku glavu 😁😁 mislim da su me čuli u svim boksovima hahahahah

Kaj se tiče ogradice ona se ni ne preporuča upravo zbog toga da se beba ne ugusi ako se prisloni, al ja si nemogu zamisliti bez nje jel moj mali pliva po krevetu od kad se počeo okretati (s nekih 2mj)  i cijelu glavu bi si izudarao. Čak sam morala maknuti i onaj projektor i vrtuljak jel si je i na to udarao glavu a u jednom trenu sam imala čak i dvije spojene tak da je bila zaštita oko cijelog krevetica. Vreću nisam nikad koristila jel je mrzio bit pokriven. 
    A kaj mislite o onim gnijezdima za bebe?

Moj mali medo🐻

TockicaT.
    16. Veljača 2018. 16:32

Evo proudy. Sad moram i za malu nabavit. Bezveze mi je da on ima a ona ne😁😁

Moj mali medo🐻

• ita87
    16. Veljača 2018. 17:06

Tockice obavezno i za malu nabaviti, slatko je bas.  Koje su cijene, proudy?
    Mene zivcira kad ne napisu cijenu na fejsu

panda102
    16. Veljača 2018. 18:09

Malo blata 💩💩💩💩💩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.