Hvala na dobrodošlici Frajla,
Pa meni je beba po procjeni u 25 dana dobila 1100g što mi je malo previše hahaha, je da pred kraj samo gomilaju grame i buckaju se, ali što je previše je previše hahaha i znam da je to samo procjena i ne zamaram se time za sad. Moj MM je rođen s 5kila i bio je ogromna beba, sad je viši od roditelja (nije pretjerano visok nego su mu starci fakat niski) al je normalne kilaze.

Moj mali medo🐻
Mene moja doktorica uopce nije slala na provjeru secera a sad sam u 30tt, valjda joj nista nije sumnjivo (tako se tjesim) 😁
ZRINCHY moja ogradica je s Etherala i bas mi je slatka.

Mene moja doktorica uopce nije slala na provjeru secera a sad sam u 30tt, valjda joj nista nije sumnjivo (tako se tjesim) 😁
ZRINCHY moja ogradica je s Etherala i bas mi je slatka.
Joj pa točno tu sam i gledala <3

[/url
Tockica dobrodosla!
Ugl ja sam rekla ne zamaram se puno tim procjenama, jer su to samo procjene. Isto je s mjerenjem. Meni mjeri cerviks recimo isto stalno, jer se skracuje. I sad mi se kao u 3 tjedna skratio za 1mm. Mos mislit! Nek on tamo to pise jer je tak izmjerio. Al ja bi rekla da je ostao isti, jer ga ziher ne moze toliko precizno izmjeriti.
Honey ti si jepi i bez sminke! Al puno je i do toga kako se covjek osjeca.
I da, meni nije najlakse rodit 😂😂😂😂 ja sam sva naopako 😂😂😂😂 sve one muke po dojenju, krvarenju i sl. sam lakse podnijela od poroda. I sve ostale slatke muke sto dodju kasnije hendlam kako tako nekako. 😉

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙

Ja cu si ovak nest naruciti, ali tirkizno sivu kombinaciju. Ova curka radi predivne stvari.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja cu si ovak nest naruciti, ali tirkizno sivu kombinaciju. Ova curka radi predivne stvari.
Gledala sam i te, ima ih predivnih ali na kraju je odluka pala na sovice 😁

Pozdrav,
Evo da se ubacim i ja. Nisam niš tipkala do sad, malo samo čitala kad sam stigla i to je to.
Inače sam iz Zg-a i danas sam točno 35+3 i stiže nam mala curka, inace moje drugo djete ( mali ima 15 mjeseci )
Zadnji pregled sam obavila prošli tjedan tako da uskoro krećem u TA.
Što se tiče procjene težine meni su malog pogodili skoro pa u gram ( rođen točno u 41.tjednu sa 3900g ), dok je mala u 34.tj već procjenjena na 2800g. Ocu reći da je to zapravo samo statistički podatak koji se dobije izracunom duljine bedrene kosti, opsegom trbuha i opsegom glave. Meni je mala skroz dolje zaglavljena glavom u zdjelici i nabija se u kosti te joj je zbog toga glava malo nabubrila (tak mi je rekla doktorica) i zbog toga je glava veća što povećava i tu procjenu težine. Uvijek gledajte sva 3 izračuna i ako je samo jedan veći i odstupa tjednima od termina onda može biti da je zbog tog kilaza veća po procjeni, al uglavnom kako je netko već napisao- porod je najlakši dio u svemu tome 😁😁
Moj mali miš je 34+1 procjenjen na 3000g tako da smo tu negdje. Curka je imala u istom tj. skoro 400g manje i rodila se sa 4130g ali sam ju rodila 42+0. Ah prvi su vec izašli ...što je to sad još 500g više manje :P To barem ja razmišljam :)
Joj tacno tako Zrinchy. Ja sam toliko nekreativna i nemam nista umjetnicko u sebi. Cak i kad sam crtala ko dijete su me molili ispod da napisem sta sam nacrtala. Muz siva i usiva. Ja pokusala bilo grozno. Unistila mu sve.
Hahahah umirem od smijeha 😁

Pozdrav,
Evo da se ubacim i ja. Nisam niš tipkala do sad, malo samo čitala kad sam stigla i to je to.
Inače sam iz Zg-a i danas sam točno 35+3 i stiže nam mala curka, inace moje drugo djete ( mali ima 15 mjeseci )
Zadnji pregled sam obavila prošli tjedan tako da uskoro krećem u TA.
Što se tiče procjene težine meni su malog pogodili skoro pa u gram ( rođen točno u 41.tjednu sa 3900g ), dok je mala u 34.tj već procjenjena na 2800g. Ocu reći da je to zapravo samo statistički podatak koji se dobije izracunom duljine bedrene kosti, opsegom trbuha i opsegom glave. Meni je mala skroz dolje zaglavljena glavom u zdjelici i nabija se u kosti te joj je zbog toga glava malo nabubrila (tak mi je rekla doktorica) i zbog toga je glava veća što povećava i tu procjenu težine. Uvijek gledajte sva 3 izračuna i ako je samo jedan veći i odstupa tjednima od termina onda može biti da je zbog tog kilaza veća po procjeni, al uglavnom kako je netko već napisao- porod je najlakši dio u svemu tome 😁😁
Moj mali miš je 34+1 procjenjen na 3000g tako da smo tu negdje. Curka je imala u istom tj. skoro 400g manje i rodila se sa 4130g ali sam ju rodila 42+0. Ah prvi su vec izašli …što je to sad još 500g više manje :P To barem ja razmišljam :)
hahahaha, vi koje ste rodile bar imate već put prohodan hahahaha

Točkice dobrodosla:)
Evo moje ogradice ( nije u kreveticu jer ga nismo jos sastavili) - slika lijevo je dolje je sluzila kao predlozak.. mislim da su to sovice,ha? 🤔 nemogu bas skuziti , al mi je bila slatka🙈

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji