Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    11. Veljača 2018. 14:53

Elviramagistic

Cure hvala vam svima na čestitkama i lijepim željama..cura je mala pa je na kisiku ali ja se nadan da ce biti super i da cemo se maziti za par dana 😍😍 rado bi da smo izdurale jos barem 2 tjedna ali tako je trebalo biti

Naša 👑👑👑👑 i mala palčica 💓 požurila se ona 🤗 nek si to dobro ženo! Mazite se sigurno za koji dan 😘

Honey
    11. Veljača 2018. 14:56

Marina dobrodosla! Koliko imas god? Kad ti je termin i jel znas kaj nosis, ime??? 😀 
    Sarita kako lijepo od tebe 😍 svaka cast! 
    Mi smo od jutra vani sad dosli kuci, dan je predivan i samoborski fasnik je predivan! Dodite ima svega finoga i zabavnog! 💃🎉💃🎉💃🎉 
    Lijepa vam nedjelja cure, idem dalje uzivat, sutr na posao. Ljubim vas i uzivajte u svojim mrvicama u busicama 💓💓💓💓

Zrinchy
    11. Veljača 2018. 15:12

Leica tortilje su nestaleee:(
    Cure puno pusa svima, buske su divne,dobrodosle nove proljetnice i pusa novopecenim mamicama!
    Katushka, pa nece valjda u prljavi vesh?:))
    Evo pozdravi i od moje Mirelice:

[/url

yra
    11. Veljača 2018. 16:53

Elvira, naša neonatalna skrb je na visokom nivou i sigurna sam da će sve biti u redu. Super da si ustala, da hodaš i ne padaš u depru! Sutra/prekosutra će malenu Hanu dočekati zdrava, emocionano jaka i skulirana mama! Sigurna sam da će vaš prvi konkretni susret biti pun suza sretnica!!!

yra
    11. Veljača 2018. 16:59

Honey, i mi smo bili na Fašniku. Moja osmogodišnjakinja je bila u povorci s razredom. Bili su premedeni!
    Baš super da je bio tako lijep dan!
    Pun puncat grad!

Ja sam jedva odhodala do auta.
    I...naravno, danas je čika Šabarić (lokalna čevabdžinica ) kuhao ručak. 
    Nisam ih jela godinu dana...a kad ih ne jedeš dugo vremena čisto su ti fini.
    Marinalilly, dobro došla!
    Katuš, fini neki mačak!

yra
    11. Veljača 2018. 17:16
    Sutra nam je 32. tjedan
    Sutra nam je 32. tjedan

Prije Fašnika, sutra puna 32 tjedna

Honey
    11. Veljača 2018. 20:42

Yra 😍😍😍😍 ❤😍❤😍❤😍❤😍❤
    Dobto si ti mogla sa tolikim trbuhom 👑 mene bi bacio naprijed 😂 Daaaa, sva djeca su bila premedena! Kraaaasno nam je bilo, a grad je bio krcat ljudi odsvuda! Mmmmm cevapiiiii 😋 

Sarita_00
    12. Veljača 2018. 06:57

Dobro jutro 😊
    Eto mene u laboratoriju, ljudi me streljaju pogledima jer sam prošla odmah do šaltera, a nisam ostala stajati negdje iza. Oni valda od 5:30 cekaju da što prije dođu na red. 
    E da, danas su u Lidlu na akciji trenerke za trudnice, 39,99. 
    Lijep dan vam želim! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    12. Veljača 2018. 07:06

Dobro jutro :) :) :) 
    Evo me na poslu...radi se ....
    Znaci Pixi i Mirela haos prave hehehhehe
    Yra divna <3 drago mi je da ste uzivali jucer, jos je i lijep dan bio.
    Joj Sarita i mene tako gledaju al briga me.... 
    Honey i ti si uzivala jucer :) odlicno, bas lijep vikend.
    Nemam nista pametno napisati iskreno... osim da sam spavala mozda sat vremena, katastrofa noc, nikad takva. A u ned sam bas rano ustala, eto nesto mi se nije dalo,  a i mm se je cesto budio i prevrtao.
    Katuska danas je dan D. Narucujemo ahhahhahha
    puse :*

Bublica123
    12. Veljača 2018. 07:35

Jutro...kako me nerviraju ovi kinezi spamovi😡😡😡😡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.