Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Rujan 2017. 12:36

Znaci dosta nas ide ovaj tjedan..i ja u srijedu..a vec od nocas ne mogu spavat...ufff..i.jedva cekam i strah me..ajme kad sjednem na onu stolicu mislim da ce i meni srce lupat 100na sat minimalno.
    Mono kak je danas..ti u cetvrtak ides?

waithing

ikyri
    11. Rujan 2017. 14:13

Zvala ja ginekologicu da potvrdim da sam naručena jer sam znala da me sigurno nije naručila jer sam bila u privatnom terminu poslijepodne kad nema sestre pa je ona to napisala na neki papir i naravno nema mene na popisu ali me se sjetila sestra pa sve ok. Da sam se sutra ujutro još za to trebala svađat mislim da bi popizdila. 
    Vi svi dajete urin svaki put prije pregleda kod ginekologice?
    I pitanje trudničke knjižice, ja svoju kupujem u narodnim novinama ali sam čula da sad neke nemaju uopce trudničke već je sve kompjuterski???
    I znam da je moram uzet da bi isla vadit Rh, ali sam pre praznovjerna da je kupim sad prije pregleda. Sve me strah.
    Kad su vama otvarali trudničke knjižice?

Sofia88
    11. Rujan 2017. 14:34

Meni je odmah otvorila trud knjižicu. 20kn. Bila sam sa 7 tjedana. Idem sad u petak opet. 

Everything happens for a reason.

nina1312
    11. Rujan 2017. 15:18

I meni je isto Odma otvorila, 20 kn platila i to je to 😊

nina1312
    11. Rujan 2017. 15:19

I da , urin isto svaki put do sad 😊

• Elviramagistic
    11. Rujan 2017. 15:20

Ikyri ma sad ce to za cas..sutra u ovo vrijeme ces biti vec u oblacima :)) sve ce biti super..hm..ja nemam tu trudnicku knjizicu..ili imam pa ne znam..ugl..ginic sve pise i daje mi pa nosim sa sobom te papire i nalaze sve u jednoj fascikli

• Elviramagistic
    11. Rujan 2017. 15:21

mono1111

Hahahahahahha 😂😂😂😂
    Elvira, sigurna sam da je normalno….

Nadam se da je..nije mi svejedno kad me bas onako kao kroz rodnicu probada

ikyri
    11. Rujan 2017. 15:35

Elviramagistic

mono1111

Hahahahahahha 😂😂😂😂
    Elvira, sigurna sam da je normalno….

Nadam se da je..nije mi svejedno kad me bas onako kao kroz rodnicu probada

Meni je jucer cak nešto kao zavibriralo dolje... bo. A često me nešto probode ali kratko. Grčeve nemam više baš. Iscjedak mi je žuto/zelen kao da zna da idemo na pregled... a nije ga bilo dulje. 

MiuMau
    11. Rujan 2017. 15:41

Ja nemam trudnicku, ne znam jel to zato jer mi se trudnoca vodi u bolnici pa oni ne daju trudnicke... znam da imaju sve u kompu i jos ja sa sobom nosim sve nalaze u fasciklu, ak sta zatreba...
    Elvira i mene stalno probada, malo isto tak kroz rodnicu, malo oko desnog jajnika, a pod zadnje i grcevi onak kao pred mengu... neku vecer me nekoliko puta uzasno probolo da sam pomislila da cu na hitnu, al nije dugo potrajalo pa sam odustala... cijelo vrijeme se tjesim da je to samo maternica koja se rasteze... a pregled tek za 18 dana... 
    Sretno vam na pregledima curke, ovaj tjedan ste se bas poslagale... 

11. Rujan 2017. 16:23

Cure imala sam te grceve i probadanja, najvise na desnoj strani, desni jajnik. I rekla mi je doktorica da je to normalno i imala sam te tegobe sigurno prva dva i i pol mjeseca 😊 eto da vas utjesim,nemojte se brinuti 😊 i iscjedak je u redu sve dok nije neugodnog mirisa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.