7+3, sve u redu. Cula i srce. Kontrola za 4tj ako i dalje bude sve ok. :)
Termin oko 17.04., a 01.05. nam 3.godisnjica. Kaze muz, a mozes li pricekati do 01.? :D
Da li ste vi radile one testove rane dijagnostike sto se placaju?
Svim curama sretno :) :) :)
7+3, sve u redu. Cula i srce. Kontrola za 4tj ako i dalje bude sve ok. :)
Termin oko 17.04., a 01.05. nam 3.godisnjica. Kaze muz, a mozes li pricekati do 01.? :D
Da li ste vi radile one testove rane dijagnostike sto se placaju?
Svim curama sretno :) :) :)
Super!
Kao netko tko je rodio 2 tj. nakon termina...vjeruj mi ne želiš to ni najgorem neprijatelju. Dulja su ta 2 tj. od cijele trudnoće doslovno.
Ja ću radit kombinirani probir koji cu platit oko 350kn.
Ovisno o njemu cu vidjet dalje.
Nadam se da nece bit dalje :)
Ikyri to privatno ides ili? Jer ne placa se kombinirani probir u bolnici, ja ga sad nisam platila... pricao je doktor kak se nekad naplacivao 350kn, al sad vise ne... pa da znas...
Doktorica js pricala, a ja sam onako tupasto slusala :D jel kombinirani onaj s 50-60% tocnosti?
Ikyri to privatno ides ili? Jer ne placa se kombinirani probir u bolnici, ja ga sad nisam platila… pricao je doktor kak se nekad naplacivao 350kn, al sad vise ne… pa da znas…
Ma u Rijeci imaš fakultet koji to naplacuje i Sunce koje to naplacuje i to samo za krvne nalaze. Dolaziš s UTZ nalazom svog doktora. To se ne radi u bolnici jer bolnica to ne radi vec ima ugovor s fakultetom a sam fakultet nije u sustavu hzzo-a... Mogu do Zg dođe mi cestarina+ benga slično
Doktorica js pricala, a ja sam onako tupasto slusala :D jel kombinirani onaj s 50-60% tocnosti?
Pa kombinirani ce u 99% slucajeva pokazat loš rezultat i ginekolog ce tražit amniocintezu. Ali mislim da preko 50% loših nalaza imaju sasvim zdrave bebe. I onda ti unište trudnoću samo tako.
Pa kombinirani ce u 99% slucajeva pokazat loš rezultat i ginekolog ce tražit amniocintezu. Ali mislim da preko 50% loših nalaza imaju sasvim zdrave bebe. I onda ti unište trudnoću samo tako.
Mislim u 99% slučajeva kad postoji poremecaj ce pokazat loš rezultat. Ali od svih loših rezultata često su lažno loši rezultati. Ma glupi pregled jako.
Elviraa,
I ti si u srijeduuu, sorry zabb sam !!!
Pa cula sam da nekima uvijek rade uzv u 12 tt preko trbuha, valjda ovisi od dokt.do dokt…
Da i prosli puta sam trebala biti na zadnjem vaginalnom i trebali smo mjeriti nuhalni ali ne ipak bilo malo prerano pa je rekao da cu ipak imati jos jedan vaginalni uzv gdje cemo to mjeriti..jedva cekam da i to prođe..nadam se da ce biti sve ok
Student,
Jejjjjj ! Bravooo !
Bas mi je dragooo !
MiuMau, tako je, besplatno je u vecini bolnica..u Petrovoj i na Merkuru je, dok na VG nije, moras platiti oko 300 kn, prijateljica mi je bila pa zato znam !
Bas glupo...ja nisam sigurno hocu li to raditi, tj.vaditi krv...idem kod Kosa na mini anomaly scan....i u Petrovu takodjer....
Ah stalno je nešto. Cijela trudnoća...stalno čekaš nešto. Kombinirani, pa spol, pa količinu plodne vode zbog funkcije bubrega, pa da li su svi organi ok, pa se jave ciste na mozgu koje su normalne ali se moraju povuć do nekog tj... i onda kad sve prođe javlja se pritisak i bol i strah od preranog poroda, pa onda strah od poroda, pa porod dođe i prođe i onda tek počinje glavna priča i shvatiš da je tudnoća bila onaj lagani dio.
Sortiraj odgovore
Najstariji