Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivancica09
    11. Rujan 2017. 16:23

Elviramagistic

Ikyri ma sad ce to za cas..sutra u ovo vrijeme ces biti vec u oblacima :)) sve ce biti super..hm..ja nemam tu trudnicku knjizicu..ili imam pa ne znam..ugl..ginic sve pise i daje mi pa nosim sa sobom te papire i nalaze sve u jednoj fascikli

Ja isto nemam trudnicku, nisam ni u prvoj trudnoci imala..

mono1111
    11. Rujan 2017. 16:24

A ja.....ma ne znam ni sama. Cijelo vrijeme je prisutna sukrvica neka smedja, kao neke zilice...ne znam, drugi put mi to nije bio dobar znak, vec sam pisala o tome.
    U cet bi trebala ici na uzv, tad ce kao proci dva tjedna od tog redovnog u Petrovoj, ali u cet idem kod endokrinologa u Vg, tj.moram jos provjeriti pa cu u sri otici vjerovatno...termin cekam vec 3 mjeseca, pa idem svakako tad kad sam narucena.
    Ja mislim da ni necu dobiti TK, mene iskljucivo vode u Petrovoj, a svaki put dobivam povijest bolesti napismeno....tako da sumnjam....
    Nove cure, dobrodosle.
    Svimaaa sretno na pregledimaaa, pogotovo ovima jadnima koje dugo cekajuuu !!!! Javiteeeee se nakon pregledaaaaa !!
    Ikyri sutra, Student dns, Waiting i ja u sri....tko jos????

ikyri
    11. Rujan 2017. 16:32

Elvira srijeda. 

ikyri
    11. Rujan 2017. 16:38

Spera ako još čitaš javi se. Kad je kiretaža? Nadam se da je sve to već prošlo uredno i da te ništa osim duše ne boli. 

Bjgirl
    11. Rujan 2017. 16:57

Meni je moja isto odmah dala TK 20kn sta me dalje ceka neznam nista do 5.10.

ikyri
    11. Rujan 2017. 17:17

Evo ja sam poslala muza u narodne novine po trudnicku i tamo je samo 10kn 

• Elviramagistic
    11. Rujan 2017. 17:25

Ikyri moguce da imas vaginalnu infekciju ako imas takav iscjedak..nista strasno,to je normalno u trudnoci..
    Da..da..ja u srijedu..malo sam nervozna zbog tog mjerenja nuhalnog a i opcenito sam nervozna kad legnem na stol prije ultrazvuka samo mislim na to dal ce biti sve u redu dok ne vidim bebu na ekranu 💗💗meni je ovo zadnji vaginalni uzv..

ikyri
    11. Rujan 2017. 17:39

Elviramagistic

Ikyri moguce da imas vaginalnu infekciju ako imas takav iscjedak..nista strasno,to je normalno u trudnoci..
    Da..da..ja u srijedu..malo sam nervozna zbog tog mjerenja nuhalnog a i opcenito sam nervozna kad legnem na stol prije ultrazvuka samo mislim na to dal ce biti sve u redu dok ne vidim bebu na ekranu 💗💗meni je ovo zadnji vaginalni uzv..

Imam taj iscjedak vec godinu dana. Prođe na antibiotik ali to traje kratko. Radila sam briseve 2x došli su uredni samo mi je papa test doša prekriven leukocitima. Nema nikakav miris. 
    Meni su u prvoj trudnoci tada vec odlučili preko trbuha radit jer se maternica digla visoko tako da možda i meces imat vaginalni.
    U prvoj trudnoci mi je to bilo grozno neugodno i sva bi bila zelena dok me bola s tim čudom... Sad mi ništa ne smeta, ne kužim to čudo ni da postoji.

ikyri
    11. Rujan 2017. 17:48

Bjgirl

Meni je moja isto odmah dala TK 20kn sta me dalje ceka neznam nista do 5.10.

Kasno te naručila i još je samo GV bila vidljiva. A gle najjeftinija solucija ti je da ako budes imala neke grceve i sl. odeš vidjet za jedno 2 tj. na hitni da li srce kuca. Odeš neradnim danom kažeš da imaš jače bolove. Pregledat ce te u 5 min i bit ces mirnija. Ako ne bude bilo nekih tegoba stripi se do pregleda i bit ce to sve super. Ali to isto ovisi gdje živiš itd.

mono1111
    11. Rujan 2017. 17:54

Elviraa,
    I ti si u srijeduuu, sorry zabb sam !!!
    Pa cula sam da nekima uvijek rade uzv u 12 tt preko trbuha, valjda ovisi od dokt.do dokt...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.