Hahahaha ita🤣 mozda nosis trojceke da ni ne znas, e onda bi morala hitno u soping🤣🤣
Pikica prekrasno ime za bebu i prekrasan kavalircek 😍
Hvala Katuska😗😗😗
Tvoj macak je glavna njuska klokanice..nikome se nisam nasmijala u ovih 6mj.ko njemu❤🐈❤
Ja se ne snalazim s ovoliko postova sve sam pozaboravljala 😂😂
Ja obozavam zivotinje, i voljela bih psa u stanu ali dok smo podstanari nista od tog, vlasnici ne dozvoljavaju kucne ljubimce... inace ja sam u Njemackoj, tu cu rodit pa Honey samo tako upisi 😂 a ime je Mia 😁😁
Evo i ja se pridruzujem popisu...termin 29.04. Asia,Lkh Feldbach🙂
Nina, i moj je 8. Razred. Kad smo im priopcili sretnu vijest, a znali su da zelimo jos jedno dijete, najstariji je bio kao smrznut, u totalnom šoku. Ne zbog bebe, nego zbog činjenice da je njegova mama imala spolne odnose!
U kojem si tjednu?
Kika madam Persida je prava faca❤🐈❤
Jutreko svima...dobrodosle nove curke
Svima zelim lijepi dan bez trudnickih tegoba
Dobro jutro! 😊
Sinoć se jastuk za dojenje napokon vratio kao pomoć spavanju na boku. Zadnjih dana je služio za spavanje na povišenom da manje kašljem. Nekad tijekom noći skužim da ga nema kraj mene, ali sam bila preumorna da ga tražim. Ustanem se maloprije, a moj mm ga zgrabio i spava s njim. 😂😂 Već smo se prije zezali da ću i njemu morati naručiti jedan 😂
Kod mene je već sad lijepo sunčano, pa se nadam da će i ostatak dana biti dobar kao i jutro!
Puse svima 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutroo!!! Evo mene putujem opet u međimurje na gradiliste. Stavim i sliku da nebi bilo da samo lezim na kaucu. Jucer navecer se svlacim a muz sokiran ulazi u sobu i vice: Ajme honey! Ja se trgnem i pitam Sta je? Mislila sam da neki pauk silazi na mene ili sl. A on ce: Jbt koliki ti je trbuh 😑😂 hahaha Trudna sam. I to puna 23t 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Pikica ja cu tebi pisat Vinogradsku, pa nemres mi u Merkur a prek ceste zivis. 😂 Salim se! Tvoja Lola je preslatka, to je koker spanijel?
Kikaa Persida je prelijepa maca, i bas joj ime stoji 😍
Nina i Yra, bas ste me nasmijale sad ujutro sa svojim pubertetlijama hahaha slatki su ❤ kad to sve krene mislim da oni nece imati prerano djecu hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji