Meni su cak govorili da nisam ostala trudna tri godine u braku jer sam progutala dlaku od psa. To mi je pobjedilo 😂😂😂😂😂😂
Meni su cak govorili da nisam ostala trudna tri godine u braku jer sam progutala dlaku od psa. To mi je pobjedilo 😂😂😂😂😂😂
Ovo pobjeđuje definitivno hahahahahahaha znači najveća glupost ikad!
Jao tako su i kod mene mislili da ne možemo, pa su ostali iznenađeni, a ono mi jednostavno nismo htjeli do prošle godine. Ja pila kontracepciju do 5.mj. al nitko nije pitao, svi su imali svoju teoriju.
Sto se tice ovog za pse i mace i ja od svekrve i svekra slusam "moras se rijesit psa,djete ce ti bit bolesno,bitniji ti je taj pas od bebe" i slicne gluposti i koliko god me smetaju ti komentari nedam se ..ja svog psa nedam nikome ja sam od rođenja okruzena zivotinjama u stanu i sve je super na apsolutno nista nikad nisam bila niti sam sad alergicna ...
A sto se tice spavanca s psom mi to ovakoo
To sam i ja od svekra cula da su mi komplikacije u trudnoci zbog dlaka 😏
A sta ljudi nece sve izmisliti,pa i muz mi je dlakav, sta bi se i njega trebala rijesiti 😂😂
Ja sam imala macku kad sam ostala s Maksimom trudna, spasila ju s ceste, i kaj sam trebala? Sutnut ju opet tamo od kud sam je spasila kad se beba rodi? Nema tog boga! U medjuvremenu nas je Leto napustio... Nikad nije bio neka mazna macka i jako se grubo igrao, sa svima, osim s Maksom. On mu je mogao doslovno po glavi skakat nikad ga nije ogrebao. Vise mi macka bilo zao sta mu ovaj radi. A macak mrtav hladan 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo i moja busa, malo sam se prejela 12 kila u plusu i da,znam da se ne reklamira,ali ova majoneza je s neba pala koliko je ukusna sama s kruhom 😋
Marchy, lijepa busica, okrugla! 😍
Ja isto volim tu majonezu, bolja mi je od zvijezdine 100 puta.
E da, Honey, dodaj bolnice, slobodno. Meni pisi Merkur.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hvala na dobrodošlici!!!
Iz tmurne Slavonije,okolica Slavonskog Broda.
32 godine mi je tek 😉😂
Obozavam Slavoniju, pokojna svekrva mi je iz Zupanje, pa mi M ima puno rodbine dolje. Ja tak volim dolje ici to je cudo. Bili u 6.mj 4 dana, ja sam se toliko bila odmorila, koliko se ne odmorim inace na go od 2tj.😁
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mi smo imali psa, dok sam kod svojih bila... Retriverica, ali luda 100%. Inace su oni miroljubivi, a ova je bila dobra samo s nama i onima koje zna. Otpocetka je spavala samnom u krevetu. Kad sam otisla zivjeti tad s deckom, sad muzem, razbolila se nakon 3 dana. Godinu dana su ju svako malo vodili veterinaru i nikako nisu znali sta joj je. Ja bila kuci par dana i bas je bila zivahna, moji svi sretni jer je malo zivnula. Otisla sam u cetvrtak, a ona je u utorak uginula. Dva dana kasnije napravim test i saznam da sam trudna... Mama jos uvijek place na spomen nje. ☹
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji