Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    08. Veljača 2018. 15:22

Meni su cak govorili da nisam ostala trudna tri godine u braku jer sam progutala dlaku od psa. To mi je pobjedilo 😂😂😂😂😂😂

Honey
    08. Veljača 2018. 15:28

panda102

Meni su cak govorili da nisam ostala trudna tri godine u braku jer sam progutala dlaku od psa. To mi je pobjedilo 😂😂😂😂😂😂

Ovo pobjeđuje definitivno hahahahahahaha znači najveća glupost ikad!
    Jao tako su i kod mene mislili da ne možemo, pa su ostali iznenađeni, a ono mi jednostavno nismo htjeli do prošle godine. Ja pila kontracepciju do 5.mj. al nitko nije pitao, svi su imali svoju teoriju.

Mladamamica1911
    08. Veljača 2018. 15:30

Sto se tice ovog za pse i mace i ja od svekrve i svekra slusam "moras se rijesit psa,djete ce ti bit bolesno,bitniji ti je taj pas od bebe" i slicne gluposti i koliko god me smetaju ti komentari nedam se ..ja svog psa nedam nikome ja sam od rođenja okruzena zivotinjama u stanu i sve je super na apsolutno nista nikad nisam bila niti sam sad alergicna ...
    A sto se tice spavanca s psom mi to ovakoo

Mladamamica1911
    08. Veljača 2018. 15:31

panda102

To sam i ja od svekra cula da su mi komplikacije u trudnoci zbog dlaka 😏

Marchy12
    08. Veljača 2018. 15:38

A sta ljudi nece sve izmisliti,pa i muz mi je dlakav, sta bi se i njega trebala rijesiti 😂😂

08. Veljača 2018. 15:40

Ja sam imala macku kad sam ostala s Maksimom trudna,  spasila ju s ceste,  i kaj sam trebala? Sutnut ju opet tamo od kud sam je spasila kad se beba rodi? Nema tog boga! U medjuvremenu nas je Leto napustio... Nikad nije bio neka mazna macka i jako se grubo igrao,  sa svima,  osim s Maksom. On mu je mogao doslovno po glavi skakat nikad ga nije ogrebao. Vise mi macka bilo zao sta mu ovaj radi. A macak mrtav hladan 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marchy12
    08. Veljača 2018. 15:41

Evo i moja busa, malo sam se prejela 12 kila u plusu i da,znam da se ne reklamira,ali ova majoneza je s neba pala koliko je ukusna sama s kruhom 😋

08. Veljača 2018. 15:53

Marchy,  lijepa busica,  okrugla! 😍
    Ja isto volim tu majonezu,  bolja mi je od zvijezdine 100 puta.

E da,  Honey,  dodaj bolnice,  slobodno. Meni pisi Merkur.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

08. Veljača 2018. 16:00

NINA

Hvala na dobrodošlici!!!
    Iz tmurne Slavonije,okolica Slavonskog Broda.
    32 godine mi je tek 😉😂

Obozavam Slavoniju,  pokojna svekrva mi je iz Zupanje,  pa mi M ima puno rodbine dolje. Ja tak volim dolje ici to je cudo. Bili u 6.mj 4 dana, ja sam se toliko bila odmorila,  koliko se ne odmorim inace na go od 2tj.😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    08. Veljača 2018. 16:12

Mi smo imali psa, dok sam kod svojih bila... Retriverica, ali luda 100%. Inace su oni miroljubivi, a ova je bila dobra samo s nama i onima koje zna. Otpocetka je spavala samnom u krevetu. Kad sam otisla zivjeti tad s deckom, sad muzem, razbolila se nakon 3 dana. Godinu dana su ju svako malo vodili veterinaru i nikako nisu znali sta joj je. Ja bila kuci par dana i bas je bila zivahna, moji svi sretni jer je malo zivnula. Otisla sam u cetvrtak, a ona je u utorak uginula. Dva dana kasnije napravim test i saznam da sam trudna... Mama jos uvijek place na spomen nje. ☹

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.