Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marchy12
    08. Veljača 2018. 16:12

Pozdrav novim curkama😃😃
    Hvala ti Proudy tvoja je prekrasna, ma sve smo prelijepe 😘 drago mi je da se slazemo oko majoneze 😋 Ne jedem puno,ali bas jedem s gustom,a to se vidi i iz priloženog 😁 Meni mozete pisati beba Oliver l bolnica Merkur, javim ako dode do neke promjene

Zrinchy
    08. Veljača 2018. 16:28

Cure peseki su vam 💗💗💗💗
    Leica moram priznat da si me bas rasplakala pricom o udomljavanju, divna gesta da ste ga spasili, vidi se da je sad predivan i voljen pas! I mi smo nase dvije hajvanke spasili s ceste, bile su tolko male da su mogle stat u šaku,jos mi se srce stisne kad se toga sjetim💕
    I ja se slazem da se dopisu imena i bolnica! Honey svidja mi se da se udomacilo ime Hahar. Kak sad izgleda tak ce i ostat😂 znaci meni pises Hahar, Vinogradska 😘

[/url

yra
    08. Veljača 2018. 16:45

Proudy, ljepotice! Bolje da nestane sela nego običaja, kaj ne? Crveno je ipak crveno!
    Nina, dobro dosla! Tako i kod mene...5 pokusaja, 4 binga! 
    Vidjela sam fotku nečije lijepe sobe! Ne sjecam se cije...
    Ita, sada slijedi odmor!
    Panda, znači, recept je ovakav: prije plodnih dana progutati pseću dlaku i to je pouzdana kontracepcija?
    Kaj bum onda ja s Vučkom i Hanom ..na cestu?
    Čiji je pas Ron?
    Prekrasan! Pametne oke! I mi smo udomili s ceste.  I psa i mačku. Mješanac labradora?
    Danas sam napokon bila na pedikuri. Sad se puno bolje osjećam kada znam da su mi pete meke kao bebina guza!

yra
    08. Veljača 2018. 16:47

Isuse, Sarita, ona je od tuge umrla....
    Kako su to neobična stvorenja!
    Toliko osjećajna ako se baviš njima i ako im vjeruješ.

Zrinchy
    08. Veljača 2018. 17:14

Sarita_00

Mi smo imali psa, dok sam kod svojih bila… Retriverica, ali luda 100%. Inace su oni miroljubivi, a ova je bila dobra samo s nama i onima koje zna. Otpocetka je spavala samnom u krevetu. Kad sam otisla zivjeti tad s deckom, sad muzem, razbolila se nakon 3 dana. Godinu dana su ju svako malo vodili veterinaru i nikako nisu znali sta joj je. Ja bila kuci par dana i bas je bila zivahna, moji svi sretni jer je malo zivnula. Otisla sam u cetvrtak, a ona je u utorak uginula. Dva dana kasnije napravim test i saznam da sam trudna… Mama jos uvijek place na spomen nje. ☹

Isuse Sarita pa ja sam tek sas vidjela post,valjda se ucital kad sam pisala svoj:( mene takve price dotuku...i stvarno vjerujem da ima neka sila koja sve povezuje i da ti je nakon takve tuge podarila ipak radost. Zivotinje su strasne, peseki opcenito, mi mislimo da nisu svjesni previse, ali jesu sigurno. 
    Uzasno mi je zao da ti se to desilo,to je fakat velika bol😢

[/url

EveM
    08. Veljača 2018. 17:20

Pozdrav! evo da se i ja pridruzim proljetnicama... evo jos jedna slavonka al s prebivalistem Zagreba;). Sad smo 33+1 tt i stize nam curka:) 

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• ita87
    08. Veljača 2018. 17:25

Sarita, koja tuzna prica...
    Dobrodosle nove trudnice 😍

• ita87
    08. Veljača 2018. 17:29

Honey kad budes upisivala u tablicu, pisi rijecko rodiliste, a sto se tice imena, maloprije je muz predlozio novo ime, Rina.
    Moji favoriti su bili Alina ili Irina. 
    Moram jos malo razmisliti o ovome prijedlogu danas, je da se razlikuje za samo jedno slovo od mog prijedloga, ali mi je drugacije skroz 😀😀

Sarita_00
    08. Veljača 2018. 17:36

Skroz sam mislila da nece bas puno reagirati jer sam 5 godina dolazila kuci vikendom, ljeti sam po 2-3 mjeseca bila na sezoni. A i moji su ju bas mazili i pazili. Uvijek sam zamisljala kako ce takva opicena reagirati na bebu. Ako nista drugo, naucila me da nekad nije bitno nista reci, nego samo biti tu. I svom djetetu ne zelim nikad uskratiti tu posebnu ljubav koju pruzi pas. 
    Dobrodoslica svim novima! 😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

amarenna
    08. Veljača 2018. 17:55

Marchy prekrasna bušica 😍 joj cure kako divne peseke imate 💕 Leica vidim da nam je termin isti dan a i imas najljepše ime 😂 moja curica će biti Lea a na porod ću u Petrovu 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.