Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leica2603
    08. Veljača 2018. 20:40

Frajla

Slobodno pisi svoja iskustva, necemo se uplasiti 😉
    Ja vodim trudnocu gore, za sada je sve ok, tako da idem samo jednom mjesecno, tj za iduci put sam narucena za 3 tjedna

Bolje da ne piskaram 😂
    Ma u pravilu sam do 22 tt imala skroz urednu trudnocu,ako izuzmemo spavanje na wc skoljci prva tri mjeseca i nisam mogla primirisat nista osim stapica i coca cole ( nezdravo, znam 🙈 ), al grozne mucnine sam imala. S 23 tjedna sam upucena na anomay scan na sv.Duh posto sam tamo odlucila rodit. Na kraju sa scana zavrsilo na tom da prijeti zapravo pobacaj a ne porod jer je bebica bila premala, ovoji spusteni, maternica omeksana, za prst lako prohodna, cervix mi se u 10 dana skratio za 25 mm. Jos je kao ispalo da posto je beba skroz dolje, ne mogu lijepo prikazati komore srca ni kraljeznicu. Covjece,bila sam mrtva od straha u tom trenu. No, na pregledu tad mi je bio dr.Vasilj, izniman covjek i lijecnik, suosjecajan, strucan, obazriv, ma samo rijeci hvale imam. Kako je trudnoca postala visokorizicna preuzeo me prof.Miskovic, isto samo rijeci hvale imam za njega. Zamjerka na visokorizicnu ambulantu mi je npr. sto moras doci tocno kad si narucen (sto mi je normalno, jel 😬, ja dodem i ranije 20 min ) i onda cekas 2-3 h.😑 To mi nema logike za visokorizicne trudnice, nema mi logike ni za "normalne" trudnice al pomirih se da je to nase zdravstvo 😀
    Na patologiji je ok, vise manje, sestre su ili super ili ok, nema nijedna "zivcana" kako ja to volim rec. Ako si ti ok,i one su super. Neke sobe su ok, neke malo.preskucene. Dvije sobe imaju svoj wc i kupaonu, tu obicno stave najteze slucajeve koji moraju strogo mirovati. Ostale trudnice dijele tri tusa i tri wc-a. Mala zamjerka je na hranu, al jbg,nisam u hotelu, pa me spasavaju mama, svekrva i, muz. I skriveni slatkisi 😀
    Na patologiji cesto budu i zene poslije poroda jer na.babinjacama bude cesto guzva, i super mi je sto im sestre ako treba stoput idu pomoci, pitaju, i ako cesto.zvone mame, sestre ne okrecu ocima nego odmah idu do sobe i pomazu. To mi je bas lijepo :)
    Sto se tice posjeta, sluzbeno su kao.od 16-17, ali cijeli dan ti prakticki netko moze doc, samo se moras javiti da ides u dnevni.da znaju doci po tebe ako.imas pregled ili nesto. I nikad.ne gundaju za to, dosao netko u 9 ujutro ili u 19 h navecer.:)
    To su mi iskustva zasad, kad predem ostale nivoe ( radaona, babinjace) izvijestit cu vas 😀

Dare12
    08. Veljača 2018. 21:17

Sta vi stvarno nemate sta radit nego pisat po klokanici? Ja se opet izgubila u svim ovim citanjima...Pozdrav novima i dobrodoslica, sad sam u biti skuzila da sam toliko stara da sam mogla postat baba, a ne radjat jos jedno... proudy, pa nije toliko stomak velik, jos si top...al volis crvene nokte ko moja svekriva... Honey, rodiliste mos pisat St, a za ime jos nemam pojma, ovaj tjedan smo na Bepo... Ako bude ko s ovom dvojicom, ime ce dobit u boxu... I sad vise nemam pojma sta napisat...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Katuska99
    08. Veljača 2018. 21:27

Cure bome vas se ne moze pratit vise😅🤔
    Jako sam sretna sto nas ima tako puno trudnica koje volimo zivotinje i smatramo ih clanon obitelji. Ko ne voli zivotinje ne voli ni ljude, ali sto posto!
    Buše su vam super, mene danas mala bas lupa ko luda. Po noci se znam probudit na ledjima ili onak naslonjena na trbuh pa me bude strah dok se ne javi. 
    Honey dobra ideja, meni pisi vinogradska, ime jos ne znamo 100% dok muz ne odlici ali vjerojatno ce bit Nola.
    Bila danas u c&a. Na sve snizeno je jos 50%. Moze se nac slatkih stvari. Opcnito mi c&a ima super stvari za bebe😍

yra
    08. Veljača 2018. 21:49

Nina, kako tvoj petnaestogodišnjak reagira na trudnoću?
    Leica, sorry, pogubim se u postovima...trudnički m9zak! 

Honey
    08. Veljača 2018. 21:53

1. Palčica - 25.02. - cura Katarina, Split
    2. Elvira - 17.03. - cura
    3. Ikry - 21.03. - dečko
    4. Amarenna - 26.03. - cura Lea, Petrova
    5. Leica2603 - 26.03. - cura Lena, Sv.Duh
    6. Nina11 - 29.03 - cura
    7. Sofia88 - 04.04. - dečko
    8. Yra - 10.04. - cura Mila, Vinogradska
    9. Ita87 - 10.04. - cura Irina, Alina, Rina, Rijeka
    10. Mono - 10.04. - cura Orion, Petrova
    11. Student24 - 17.04. - dečko
    12. Frajla - 18.04. - dečko, Sv.Duh
    13. Katuška99 - 22.04. - cura Nola, Vinogradska
    14. Tinaaa12 - 24.04. - cura
    15. Marchy12 - 26.04. - decko Oliver, Merkur
    16. Clia - 26.04. - cura
    17. Kikaa1245678 - 29.04. - cura
    18. Sema - 02.05. - dečko
    19. NINA - 03.05. - cura Elena, OB Slavonski Brod
    20. LilyVanily - 07.05. - cura
    21. Sarita_00 - 12.05. - cura Lara, Pula
    22. Roo - 16.05. - cura
    23. Pikica3 - 30.05. - cura
    24. Zrinchy - 30.05 - dečko Hahar, Vinogradska
    25. Proudmomy - 31.05. - dečko Aleksandar, Merkur
    26. Panda - 02.06. - cura Sara
    27. Baby2005 - 02.06. - dečko
    28. Litta - 03.06. - cura
    29. Kathryn - 04.06. - dečko
    30. Honey - 08.06. - cura Nikol, Vinogradska
    31. Mancy - 08.06 - ?
    32. Dare12 - 12.06. - dečko
    33. Grazia - 14.06. - dečko
    34. Mladamamica1911 - 21.6. - dečko

Honey
    08. Veljača 2018. 21:53

Ljubi vas Honey, laka vam noc 💋😘

• ita87
    08. Veljača 2018. 21:55

Hahahah honey dajjj pa mislit ce cure da trojke nosim 😂😂😂

Honey
    08. Veljača 2018. 21:56

ita87

Hahahah honey dajjj pa mislit ce cure da trojke nosim 😂😂😂

Onda neka bude Irina meni je najljepse 😍😜

Katuska99
    08. Veljača 2018. 22:02
    Moj stakor spava😍
    Moj stakor spava😍

Bublica123
    08. Veljača 2018. 22:02

Ej ekipica...prvo da se prijavim za termin 31.05. Curica Vida..rodiliste Merkur ili Petrova...i upoznajte nasu principesu Lilu❤🐶❤
    Puse svima...staroj i novoj ekipici

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.