Moje srednje dijete - sinko - se okrenuo kad su počeli trudovi. Koji si ti tjedan
Ma trudim se ne razmisljati o tome jos. Postavila sam si da ce se okrenuti i bok😉 . 34 tt sam baby.
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Ma trudim se ne razmisljati o tome jos. Postavila sam si da ce se okrenuti i bok😉 . 34 tt sam baby.
Bravo...samo optimisticno...🤞🤞🤞
Kika madam Persida je prava faca❤🐈❤
Jutreko svima…dobrodosle nove curke
Svima zelim lijepi dan bez trudnickih tegoba
Pikica, stvarno si me urekla 😂
Vec par dana mi se pojacava bol.u zdjelici, jedva hodam i okrecem se, a sad su mi pocela i.zatezanja u trbuhu pa ce me muz u 12 voziti na sv.duh da vidimo sta se dogada. A nadam se da ce se mala jos strpiti 2 i pol.tjedna 🙈 Iako bas imam.neki osjecaj da joj se zuri 😬 Mislim,njoj se zuri od 23 tt 🙈
Proudy, ti izgledas ko model, ja negdje od 20 tt izgledam ko mali, nateceni, bucasti krokodil 😀
sve nas pucaju hormoni, a muž kolko-tolko stabilan je lud od svih nas. prava zabava. ja sam prilično troma i usporena pa im svima idem na živce jer su naučili da mamica skače na svaku. treba ih otpeljat na kavu, van - doć po njih. naučeni su pitat mene jer sam ja to uvijek rješavala, a sad ih ja lijepo uputim tati i velim da se ja ne mislim dizat u 3 ujutro i ić u disko po njih pa se moraju dogovorit s tatom. posve nove okolnosti
Bravo…samo optimisticno…🤞🤞🤞
sve će bit ok. vidjet ćeš
Jutro curke!!
Mace su vam diivne <3
Proudy neću se ponavljat, predivna si i skockana i "za po doma" :))
Honey i moj dragi bude u šoku kad vidi kak to raste, al jutros kad me nakon buđenja grlio u krevetu je dobio pravi mali kick-box tretman tako da je bio baš sretan pa je veličina buške pala u drugi plan:)))
Curke nemojte se sekirat, pa bebe će se okrenut, ima još hrpa vremena! (veli ona koja nikad nije rodila hahahahaha)
za 11 dana opet pregled, jedva čekam <3
Puse!
[/url
Pikica..Nisam se toliko s tim zamarala do sada… no kako se blizi dan D nije mi bas svejedno… 34 tt sam isto .. tako da, neznam, iduci petak sam zadnji put kog svog dr pa cemo vidjeti ak se cura ne okrene sta kazu gore na bolnici… jel ima itko iskustva s vanjskim okretanjem bebe? Frendica mi je pricala za susjedu da su joj prije poroda to radili… da rade sve samo da ne ides na carski..meni je ovo prva trudnoca pa bi rekla blazeno neznanje..
Nemam iskustva, ali sam citala malo, jer je i moja bebuska bila na zadak do proslog pregleda.
Vanjski okret ne rade u svim bolnicama, samo u nekim imaju dr koji to zna. Radi se iza 37 tjedna jer moze izazvati trudove, i ne uspije uvjek.
Istina je i da se beba moze u trudu okrenuti ako nije vec prije, ali vecina bolnica prvorotke salje na dogovoreni carski ako se ne okrene, pa ni ne dode do trudova.
Frajla takve informacije sam i ja imala.. sve do nedavno za dva slucaja di su okretali( sv Duh je bio u oba slucaja). Nadam se ipak da mi nece trebati ( ne zvuci ugodno).
Ostale curke.. mace i psici su prekrasni😍. U stanu nemam, ali u Slavoniji imam jednog “ malenog” psica (citaj: tele🙈) od 60tak kg... 😎 moj kralj lavova hehe
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji