Honey, na popis ide Lara, 12.5., Pula
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Doris pincic rogoznica trudna i de vidite sta joj je jedna napisala. Ja sam se upisala hahahaha
Proudy, ljepotice! Bolje da nestane sela nego običaja, kaj ne? Crveno je ipak crveno!
Nina, dobro dosla! Tako i kod mene…5 pokusaja, 4 binga!
Vidjela sam fotku nečije lijepe sobe! Ne sjecam se cije…
Ita, sada slijedi odmor!
Panda,znači, recept je ovakav: prije plodnih dana progutati pseću dlaku i to je pouzdana kontracepcija?
Kaj bum onda ja s Vučkom i Hanom ..na cestu?
Čiji je pas Ron?
Prekrasan! Pametne oke! I mi smo udomili s ceste. I psa i mačku. Mješanac labradora?
Danas sam napokon bila na pedikuri. Sad se puno bolje osjećam kada znam da su mi pete meke kao bebina guza!
Pajcek Ron je moj 😀
Cure peseki su vam 💗💗💗💗
Leica moram priznat da si me bas rasplakala pricom o udomljavanju, divna gesta da ste ga spasili, vidi se da je sad predivan i voljen pas! I mi smo nase dvije hajvanke spasili s ceste, bile su tolko male da su mogle stat u šaku,jos mi se srce stisne kad se toga sjetim💕
I ja se slazem da se dopisu imena i bolnica! Honey svidja mi se da se udomacilo ime Hahar. Kak sad izgleda tak ce i ostat😂 znaci meni pises Hahar, Vinogradska 😘
Njegova prica je bas jadna, jer je naden na cesti ko beba, udomljen,pa za mjesec dana vracen, udomljen opet pa pretucen tamo 😒 Dvostruki prijelom noge i.celjusti, sav zapusten, jadan i splasen, bojao se lifta, stepenica, bilo kakvog zvuka, ma.bas je bio koma. Gadi mi se sto sve ljudi mogu napravit zivotinjama 😒 Jedino po meni ispravno je da ljudima koji muce životinje vratis istom mjerom 😒
Ali zato sam se ja pobrinula da otkad je dosao k nama zivi ko kralj 😂
Spava na krevetu, gleda telku na kaucu s nama, vodimo ga na kave, na izlete, ma svasta. I ful se oporavio sad i jedva cekam da ga vidim kako ce sa smizlom malom uzivati :)
Dobro dosle nove cure 😘
Ja planiram roditi na Sv. Duh
Evo vratili se s tecaja, ok je bilo, nisam cula bas puno toga novoga, al bar je muz cuo neke stvari i iz usta strucnjaka, a ne da me uvjerava da sam luda i da izmišljam nesto
Rekla je sestra da mozemo ici gdje god zelimo roditi, ali da pazimo ako zovemo hitnu da dode po nas oni voze u bolnicu kojoj pripadas po adresi. Pogotovo ako kazes da imas trudove ili da je puko vodenjak (nemam pojma kako ih zvati da dodu i reci da nemam trudove, al dobro....)
Dobro dosle nove cure 😘
Evo vratili se s tecaja, ok je bilo, nisam cula bas puno toga novoga, al bar je muz cuo neke stvari i iz usta strucnjaka, a ne da me uvjerava da sam luda i da izmišljam nesto
Rekla je sestra da mozemo ici gdje god zelimo roditi, ali da pazimo ako zovemo hitnu da dode po nas oni voze u bolnicu kojoj pripadas po adresi. Pogotovo ako kazes da imas trudove ili da je puko vodenjak (nemam pojma kako ih zvati da dodu i reci da nemam trudove, al dobro….)
Frajla kad ti je termin? I ja idem gore 😬
Dobro dosle nove cure 😘
Rekla je sestra da mozemo ici gdje god zelimo roditi, ali da pazimo ako zovemo hitnu da dode po nas oni voze u bolnicu kojoj pripadas po adresi. Pogotovo ako kazes da imas trudove ili da je puko vodenjak (nemam pojma kako ih zvati da dodu i reci da nemam trudove, al dobro….)
18.4. Je termin
Taman ces me ti stici o svemu izvjestiti 😆
Dobro dosle nove cure 😘
18.4. Je termin
Taman ces me ti stici o svemu izvjestiti 😆
Koliko sam vec gore, moci cu ti detaljan izvjestaj izraditi 😂😂
Slobodno pisi svoja iskustva, necemo se uplasiti 😉
Ja vodim trudnocu gore, za sada je sve ok, tako da idem samo jednom mjesecno, tj za iduci put sam narucena za 3 tjedna
Sortiraj odgovore
Najstariji