Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    09. Veljača 2018. 11:10

Mozes odbiti vanjski okret ako ne zelis.
    Vjerujem da nije bas ugodno, ali ako nema drugog rizika osim toga da se pokrene porod (nisam isla tako detaljno istrazivati) ja bi vjerojatno probala....ionako se radi u terminu

EveM
    09. Veljača 2018. 11:20

Ma gle, naravno da cu napraviti sve sto mi doktori savjetuju a da je u najboljem interesu bebe i mene.. samo se ja nadam da ce se to prirodno odraditi bez neke druge intervencije... vec 2 mj lezim na desnom boku kako bi lakse doslo do okreta( tako dr veli- nisam strucnjak) al za sad jos nista.😞

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

Frajla
    09. Veljača 2018. 11:28

E da, netko je jucer pisao da se uplasi kada se pribudi na ledima. Jucer nam je na tecaju receno da se preporuca lezati na boku (cak nisu ni spominjali lijevi), na ledima se ne preporuca zbog nas, bebi od toga ne moze biti nista. Kad lezimo na ledima beba stisce nasu kraljeznicu i suplju venu koja ide uz nju, pa je losa cirkulacija prema nogama i onda mogu malo vise oticati.
    Ja cesto spavam na ledima, ne osjecam pritisak, a bebin trup mi je s desne strane, pa valjda zato ne stisce u sredini

panda102
    09. Veljača 2018. 11:29

Svaki dan naucim neki novi pojam tipa dijete na zadak ahahahaha
    Cao cure moje...
    Dobrodosle nove cure :D
    Meni dosla nova samo da se predstavi...dolazi raditi tek 15.3. i onda kao da je uvodim od 15.3. do mog godisnjeg... Tjesim se da ce to brzo proletiti... 
    Danas idem na rodjendan jednogodisnjaku, al samo na torticu ne pravi ona guzvu oko toga i bas mi se to svidja. Kontam sta uzeti ali skontat cu nesto :D
    Zapamtila sam samo da je neko imao odnose i da mu se dijete cudi ahhahaha to mi je vrh

yra
    09. Veljača 2018. 11:36
    Ovo smo moja osmogodišnjakšnja i ja u taxi izdanju. Danas imaju skraćenu nastavu i već sam luda...nisu u istom turnusu.
    Ovo smo moja osmogodišnjakšnja i ja u taxi izdanju. Danas imaju skraćenu nastavu i već sam luda...nisu u istom turnusu.

Moja osmogodišnjakinja i ja...

Honey
    09. Veljača 2018. 12:17

Pozdrav od mene smrznute i gladne 😬 
    Ita kako je na godisnjem? Uopce ne zavidim 🙄 
    Yra predivne ste 😍 
    Panda 😘 

Katuska99
    09. Veljača 2018. 12:31

Frajla gle 

Yra preslatke ste, tamica zakon :)
    Proudy prava milf 😍😍😅
    Honey daj onda sliku trbuha :)
    Narancasta maca preslatka (zaboravila sam ime dok sam procitala sve ) 
    A moj debil jucer sebi foteljicu napravio od vrece 

Zrinchy
    09. Veljača 2018. 12:31

Honey

Pozdrav od mene smrznute i gladne 😬
    Ita kako je na godisnjem? Uopce ne zavidim 🙄
    Yra predivne ste 😍
    Panda 😘

hahahahaha Honey ko neka nindža:)) Ti se smrzavaš, a ja baš krenula u dućan po king od pistacije <3

Yra preslatke ste :*

[/url

• Roo
    09. Veljača 2018. 12:35

Pozdrav novim curama :)
    Evo da se i ja prikažem u svoj svojoj veličini 🤣

panda102
    09. Veljača 2018. 12:38

Honey predivna si... usne ti se bas isticu, idu u kombinaciji sa obrvama.... ne zavidim ahhahhahaha
    Joj Katuska kad se bacim 16.u šoping stat ces i gledat...
    Jel pala odluka na Nunu?
    Ko od silnih kumova ce kupiti
    Yra <3 preslatka
    Roo ti se udebljala??? gdje se vidi???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.