Roo koliko si dobila? Sve otislo iza uha? 🤣😍
Panda ajde vise, ja cekam i cekam..
Haha mislim da je, malo me muci sto se sama vrti samo 2 min ali se moze kupit onaj adapter pa se onda stalno sama njise. Onda kosta ko mamaroo ali bar prima vise kila, nekako mi tesko prihvatit da mamaroo do 9 kila prima, znaci pola godine i to je to.
A na stranici mali zakladi( to su tam tvoji) ce bit na popustu pa cemo tu ulovit pa da uzmemo i adapter taj.
Ovaj put druga seka, prva je komodu.. jos ostaju dva brata🤣🤣🤣🤭🤭
Mamaroo je snizen na 279 E a ovaj nuna je 200E. De udarim 2 puta nogom nek se njihe ako hoce ako nece cao hahahaha
To je mama rekla kupit i cao, dobro je samo sto moze poslije jos sjedit nek bude ukras u sobi, izgleda mi moderno :D mogu i na balkon je odnijeti da se sunca sa mnom hahahahaa odmah skidanje u badic aj placem ehhehehee nemajka godine
moramo se pripremiti za more :P Ita ce do tada vec pocrnit :D a moje strije ce bit bijele ahhahahaha
Hahaha hvala vam cure, Katuska nasmijala si me bas 🤣. Otidlo je svugdje . 13,5 kg 🤭, najgore je bilo od 5-6 mjeseca gdje sam dobila 5 kila u 5 tjedana 😵
Roo, baš si zgodna!
Honey, kaj si se tak zabundala?
Katuška, kaj vas je petero braće i sestara?
Roo kak si slatka, svida mi se haljina, ma ti cijela sa busom 😍 mora da si onda bila premrsava jer ti se ne vidi ovih 13,5kg, to ili nosis mrcinu 🤣😂
Yra puse tu pa mi je hladno
Katuska kao sto vidis buduci da sam tu di jesam tesko da se slikam. Stavim navecer. 😁 a pixie tvoj je bas kino. Nista stavi mu vrecice u kosaru pa ju mozda pocne koristit 😀
Panda, ti i Sarita, crnkinje da budete 😎 hahahaha
Ovo je od jucer navecer, nakon muzevog cudenja hahaha
Zanemarite kos pun vesa. 😁
Honey i moj je navecer za cudit se ... gledam i ne vjerujem. Skontala sam da se ne smijem navecer brijat, moram ujutro kad ustanem kad je najmanji hahahaha
Pidzama party <3 lijepa nasa. Ja cu da budem bijela sljedeci petak hhahaha cuj crna da budem pfffffffffff hahaahha
Sortiraj odgovore
Najstariji