Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    08. Veljača 2018. 14:41

Joj Ronci je kralj. I moji imaju psa i kad sam se udavala bas mi je bilo tesko i od njega se odvojiti. Vani je ali kad god ja dodjem mama popusti i pusti ga unutra. Onda mjesec dana nabraja kako je dlake nasla svugdje hhahaahha

Frajla
    08. Veljača 2018. 14:44

Honey

Ja bi ovako dodala i imena ako se slazete? Samo me morate podsjetiti jer sam sve pobrkala, znam da imamo dvi Lare, da Dare ceka da djeca odluce i to je to 😁

Ja se slazem 😅
    Mislim da bi bilo zgodno upisati i bolnice za one koje znaju gdje ce, cisto da znamo koga gnjaviti s pitanjima gdje je trudnicka  ambulanta, koji dr radi koji dan i sl  
    Al nek i druge cure kazu sta misle

panda102
    08. Veljača 2018. 14:46

U popisu Frajla deckonece reci aj placem. Honey ti si crazy

• Leica2603
    08. Veljača 2018. 14:53

panda102

Joj Ronci je kralj. I moji imaju psa i kad sam se udavala bas mi je bilo tesko i od njega se odvojiti. Vani je ali kad god ja dodjem mama popusti i pusti ga unutra. Onda mjesec dana nabraja kako je dlake nasla svugdje hhahaahha
    Zubici moji dragi 💕💕💕

Kakav medo 😍😍😍😍
    Nemoj mi dlake spominjati 🙈😂😂😂
    Samo slusam kako ce to ubit bebu, kako ce se beba udaviti od dlaka, kako joj se dlake mogu zapiknuti u kozu 🙈 ajmeee 😂😂 Netko da slusa sastrane, rekao bi da zivim u dlakama i da nikad nis ne cistim 😂😂
    Nista, morat ces si jednog za doma nabaviti 😍

Sarita_00
    08. Veljača 2018. 14:58

Kak ste se raspisale... A ja pojma nemam sta sam procitala 😂😂
    Litta je spominjala Trst... Jel se isplati ici tamo po te djecje stvari? Kolica i krevetic imamo, samo nam fali madrac i jos nesto robice. Skroz planiramo otici, ali nikako da odemo. Neki dan smo samo otisli u Kopar, ali se vratili pomalo razocarani jer nam se nista nije svidjelo. 
    Danas smo spavali do 11, nemam pojma kako smo uspjeli. Ja izgleda nadoknadujem one noci kad mi kasalj nije dao spavat. Jos nije nestao u potpunosti, ali je puuuuno bolje nego je bilo. Jos sam da se uho sredi, jos je zacepljeno i jedva cujem da njega. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Marchy12
    08. Veljača 2018. 15:01

panda102

Zamisljam je pred velikim loncem kako kuha odjecu a smrdi onaj sapun hahahahaha a ona sva sretna jer ubija bakterije hahahaha

Ahahahaha ne vjerujem

Honey
    08. Veljača 2018. 15:07

Panda to nije novost da sam crazy hahaha, al tako se žena izjasnila i to mi je skroz u redu! Hahaha tako i moja mater samo broji oko tih dlaka, ona baš ne voli životinje.
    Leica tvoj je prekrasan, kako ima lijepe bijele šapice, ko čarape da je navuko, a sreće! Bit će tih vječno zahvalan! hahahah dlake će se zapiknut u kožu hahaha svašta.
    Frajla i ja sam za to pa eto tko je za nek piše info pa da dodam! Sarita samo ti odmaraj, drago mi je da ti je bolje! Odradit će i antibiotik svoje za uho, samo dok krene djelovat treba mu koji dan.
    Mene danas glava boli, neznam šta je to, još me steže, i malo osjetim lijevo uho. Ah... nadam se samo da me neće neka prehlada. Imam svašta nešto u planu.

• Leica2603
    08. Veljača 2018. 15:10

Honey

Panda to nije novost da sam crazy hahaha, al tako se žena izjasnila i to mi je skroz u redu! Hahaha tako i moja mater samo broji oko tih dlaka, ona baš ne voli životinje.
    Leica tvoj je prekrasan, kako ima lijepe bijele šapice, ko čarape da je navuko, a sreće! Bit će tih vječno zahvalan! hahahah dlake će se zapiknut u kožu hahaha svašta.
    Frajla i ja sam za to pa eto tko je za nek piše info pa da dodam! Sarita samo ti odmaraj, drago mi je da ti je bolje! Odradit će i antibiotik svoje za uho, samo dok krene djelovat treba mu koji dan.
    Mene danas glava boli, neznam šta je to, još me steže, i malo osjetim lijevo uho. Ah… nadam se samo da me neće neka prehlada. Imam svašta nešto u planu.

Uvijek me iznenade s novim "opasnostima" koje uzrokuje prisustvo psa u kuci 😂😂😂😂
    Frajla, dobra ideja. Ja cu na sv.Duh 😀

• Litta
    08. Veljača 2018. 15:17

Leica zao mi je da si to sve prosla ali najvaznije je da je beba dobro i da ste izdrzale. Ime je meni predivno. Ja sam od srednje skole govorila da ce mi se kcer tako zvati i mislim da hoce.
    Proudy sve je super, trbuscic, nokti, ten. 
    Sarita ja sam bila u trstu po robu za trudnice, u Ri nema u h&m a blize mi je nego Zg. Taman su pocela snizenja i lijepo sam si nasla. Kolica su jeftinija tamo jer su talijanska Peg Perego koja bih ja, a ostalo ne znam, pogledaj si malo na internetu na prenatal.com cijene.. ja sam si tamo gledala kolice.. imaju stalno neke akcije..

• Litta
    08. Veljača 2018. 15:22

Psici su vam preslatki. Jako volim zivotinje i mislim da u blizini bebe moze biti samo pozitivno. Psima samo treba u pocetku pokazati da imaju nasu paznju kao i prije i beba ce odmah biti prihvacena. Cuvaju je kao svoju.
    volim i mace, evo upravo jedna spava  pored mene dok tipkam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.