Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrs.kepolas
    25. Kolovoz 2016. 18:19

Pa kad je tak lijepo u maminom trbuhu :) 
    Kad se idući put gledate? :)

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

mrs.kepolas
    25. Kolovoz 2016. 18:24

Nadam se da će vam brzo vrijeme proletjeti.. A i pokoji "leptirić" iznutra bi pomogao :D 
    Jel to prva trudnoća? Nisam tu bila od početka pa ne znam..

• Maya91
    25. Kolovoz 2016. 18:34

ja odkako sam ostala trudna isto nista od sexa :D prvo me je bilo strah, sto ako se nesto desi, a poslije zelja 0 bodova.. 
    isla sam danas vaditi krv i raditi test (kombinirani probir) sad treba cekati tjedan dana i nadam se da onda stvarno mogu odahnuti i uzivati u drugom tromjesecju.
    ima li tko iskustva s amlagea prenatal vitaminima+omega? folna od solgara mi je pri kraju, zao mi je sto od pocetka nisam uzimala i druge vitamine uz folne pa sada mislim poceti s time..

mrs.kepolas
    25. Kolovoz 2016. 18:51

Maya ja nemam iskustva. Nadam se da netko od cura ima i da ćeš brzo doći do odgovora! 

Rinama čula sam da u drugoj trudnoći žene ranije dožive leptiriće i udarce pa sam zato pitala. 
    Bitno da je sve tu! I sad će biti sve više tu! 
    Jeste se uskladili oko imena? 

Zanima me ima li tu koja trudnica koja ne želi saznati spol dok se bebač ne rodi? 

Mancetto
    25. Kolovoz 2016. 19:15

Maya ja pijem almageu, odmah sam je dobila na preporuku od doktorice, ali sam se raspitala i čitala recenzije gdje sam vidjela da ju svi hvale pa sam uzela. Meni odgovara i zadovoljna sam zato što sadrži vitamine i minerale, omegu 3 i željezo uz folnu kiselinu. Što se tiče cijene ne znam kako se kreće cijena folne od solgara, almagea je 200-tinjak kuna. 

Nama su odnosi zabranjeni, od prvog pregleda i još uvijek je zabrana na snazi  zbog hematoma i ciste iako je rečeno da se trebamo strpiti do 12 tt.. Na samom početku mi nije bilo ni do čega, a sad sam već u krizi 

Mancetto

pumpkin
    25. Kolovoz 2016. 19:21

mrs.kepolas, kad je vjencanje?
    Rinama, tako si slatko opisala bebicu   Bas mi je drago da si uzivala u pregledu!
    Inace, I ja imam jako cudne snove. Nisu o trudnoci, al nekad se probudim I pitam odakle takve stvari u mojoj glavi...
    Sto se tice sexa-ni mi nismo vec 2 mjeseca. U pocetku sam imala krvarenje, I dr je rekao da se suzdrzimo, a sad I nemam neke zelje...
    Jutros sam imala iscjedak sa malo krvi, ne znam kako bih opisala...zvala sam dr, I rekao je da je normalno ukoliko me ne boli. Nemam pojma kako cu docekat pon I pregled, al pokusavam ostat smirena!

Jutros sam rekla sefici kako svi pricaju o trudnoci kao najljepsem razdoblju za zenu. Ja to, nazalost, ne osjecam. Uglavnom sam anksiozna hoce li sve biti u redu, tako da I ne stignem bas uzivati.

Tina2901
    25. Kolovoz 2016. 20:11

Nama je dozvoljeno imati odnose koliko nam srce poželi ,ali meni nije do toga.Nemam volje za to..Prije nego sam ostala trudna smo bili aktivni. Sad kad sam trudna Ništa mi se ne da, nemam volje za ništa,a i iscrpi me umor i ovi svi simptomi. Meni mm hoće svako dva dana,ovisi kad se  vrati s posla i kako je raspoložen..A ja mu dopustim ono, 3 do 4 puta mjesečno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.