Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pavla
    10. Listopad 2016. 17:23

Neznam Lena,
    kako sam na drugom kraju naše domovine... Mi nemamo puno izbora, tako da svi putevi vode u Splitsko rodilište..
    Jesi li očekivala hospitalizaciju tako ranije, ili te iznenadila ?

29.8.2022. ➕

• KiaraSara
    10. Listopad 2016. 18:19

Ofnica draga dobro dosla, cestitam na mrvici 
    Ja sam isto friska trudnica ( 7 +2 ) 
    Pregled nam je zakazan za ovaj petak i jedva cekam :) 

Kiara

Nepoznato_22
    10. Listopad 2016. 18:40

Eto ja sam 20. Ti tjedan trudnoce, dosla danas na drugi pregled u trudnoci, uzv nije radila, opet od slika nist, s onim je isla za otkucaje, trajalo 2 sec i to je to, ama bas nije nista radila :( izgleda da sutra idem negdje drugdje privatno... Jel se to i vama dogodilo?

LenaLenov
    10. Listopad 2016. 19:21

Nepoznato, kod koga si ti to?
    Bas aljkav pregled..
    Uvik pa nisam ocekivala draga :(
    Bas rano,ne znam zasto..
    Nece me valjda pobogu do kraja teudnoce gore drzat?
    Ma nema sanse..
    Ajd da je bas beba ugrozena,naravno da bih pristala..
    Ali nije..mislim, nije nadzor na odmet..
    A 2009 npr morao si roditi u svojoj zupaniji..
    Ne zbam zasto..
    Moja koleguca radila tad u Petrovoj,prosla gore tecaj,a ipak rodila u Sisku..
    Vidim da ima puno iskustava iz St,jesi citala na temi?

Nepoznato_22
    10. Listopad 2016. 19:42

Kod soc. ginekologa :(. I jos nisam dobila slikicu na nijednom pregledu, i kad sam je danas trazila rekla je da uzv nece tako cesto radit kao sljedeci put -.-  to je rekla i prosli put, a prvi pregled bio prije mj dana... :(

Pavla
    10. Listopad 2016. 20:22

Lena,
    potpuno te razumijem !! Ja bi na tvom mistu saznala kad tamo dežura jedan dobar ginekolog (nekako se pokušala raspitati ko kako razmišlja) i otišla bi u njega prvo na informacije o tome koje bi ti pretrage radili i koja im je praksa u bolnici. Ja nažalost imam iskustvo iz prve ruke šta se tiče splitskog rodilišta, tako da ne trebam savjete. Držali su me u prijašnjoj trudnoći tri tjedna prije poroda - doista bez velikog razloga i potrebe !! Jednostavno sam na takvog ginekologa naišla, dok bi mu drugi u bolnici drukčije savjetovali (kako sam tražila nekoliko mišljenja). Svakoj ušla sam naivna i zelena, a izašla poučena u svakom pogledu iz rodilišta. Druga je stvar ako postoji stvarno realni i veliki rizik i opasnost za trudnicu i dijete. Ali, po meni medicina nerijetko puše na hladno i iz nekog straha bespotrebno stvara nemir. Ali to je moje iskustvo, zapravo triba šlušat sebe (primat savjete i vidit rizike), ali čut sebe i bit realan i odlučan.  Mene je "ubila" bolnica i stvarno bi rađe ležala doma i išla svaki dan u rodilište na preglede, samo da mi ne napune tim njihovim bezrazložnim strahom.

29.8.2022. ➕

Viki_ri
    10. Listopad 2016. 20:32

Bok cure!

Nelice, mene ti je cijeli prošli tjedan bolilo, probadalo i stezalo u trbuhu (znači cijeli 13tt). Toliko me to smetalo da sam se uplašila i otišla privatno na pregled. Beba je dobro. Rekao mi je doktor da su neke žene jednostavno osjetljivije na to rastezanje i stezanje...

Mene prati doktor u bolnici i uredno sam dobila slikice. Iako sam tek u 14tt, već sam 6 puta radila UZV i svaki put sam dobila slikice...

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

• neozbiljna
    10. Listopad 2016. 20:36

Ofnice trudna si tocno koliko i ja...dobrodosla i ti i sve ostale buduce mame 😊

Tina2901
    10. Listopad 2016. 20:49

I da, dobili smo nalaze urina i krvi, s njima sve ok..

Problem je bio u štitnjači.. Povišen TSH .. Vjerovatno je to bio uzrok gubitka.. Dr. nam je rekao da se pripazimo tj. što se tiče spolnih odnosa da nam je zasad zabranjeno te da je u studenome još prerano početi raditi na bebi.. Znači, rekao nam je da bez ikakvih problema možemo počet radit bebu od prosinca ili siječnja.. Jest da imam problema sa štitnjačom, ali po nalazima i ja i mm što se tiče plodnosti nemamo nikakvih problema.. Da, strah nas je i još smo u šoku, ali to nas ne sprječava da idemo dalje! Sljedeća menga bi trebala biti vjerojatno 7 il 8 studenog..

Još nas samo čeka test trombofilije i kiretaža u srijedu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.