Ja sam stalno u tajicama jel ne stanem u traperice vise :D hvala hvala, nadam se da ce sve dobro proci :)
Lenalenov
Ne znam,dr.nam je preporucio da iduci mjesec mozemo pomalo krenuti..Jest,3 spontana nisu malo,ali rekli su da imamp veliku sansu..Strah je mene bilo svake trudnoce,naravno..
Ali vidjet cemo sto ce biti..😀
Draga Tina stvarno ti želim ubrzo malenu bebicu, ali i ja mislim da ne bi smijela tako brzo poslije kiretaže pogotovo min.6 mjeseci....i u praksi je ako imas 3 spontana ides na detaljnu obradu, testove trombofilije, genetske...da vide di je problem, tako da mozes uspjesno iznijeti trudnoću .....meni je trebalo 2 god.da se saberem , ali u meduvremenu sam istražila sve i dala sve od sebe da se ne dovedem u istu situaciju naravno koliko je u mojoj moci i eto nas u 14.tjednu....♡
...eto nemoj mislit da ti sad tu solim pamet, samo ti želim dat do znanja da imas pravo na sve pretrage, jer ti doc.mozda i neće reč sve...ipak to puno košta, a mi smo njima samo imena i brojevi. (Čast iznimkama, njima veliko poštovanje)...
U svakom slučaju samo hrabro naprijed, i iskreno želim ti predivnu malu zdravu bebicu uskoro u naručju. ..
♡ ...Sreća je na putu.....♡ :)
uvik nešto pa to je prekrasno! Kako je reagirao? Što kaže, kakav je osjećaj?
Jedva čekam da se i mi javimo tati. On stalno stavlja uho na trbuh (svjesni smo da jos dugo ništa ne budemo osjetili), ali misli ako se bude javljao, beba bude prije reagirala. Nestrpljiv je. :D
Tina hvala ti! Kako si danas?
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Mrs, neka ti muž samo priča s bebom pjevajte joj, čitajte .. kad se rodi, gledati će u smjeru vašeg glasa
Jučer kad je prvi put čuo svoju curu, bio je sretan ... Ma ima on poseban odnos sa svojim curicama, tako da se ja u to ne želim miješati taj odnos počinje već umajčinoj utrobi .. odnos oca i kćeri je stvarno predivan
29.8.2022. ➕
Danas sam dosta dobro,ali sam neraspolozena i nikakva,od gubitka nase djevojcice se nikad necu oporavit..Srce me boli stvarno,ali se nekako drzim..
Moramo napravit testove trombofilije,stitnjace,urina i krvi.. Sve u svemu dobro smo..
A meni je bas drago sto ste i vi sve dobro😘❤️
Mrs,
Cekaj ti imas danas pregled ili si vec bila?
Ali svejedno drzim fige a i znam da cete bit dobro💞
Najbitnije je da je sve u redu,samo se nemoj nervirat i opusti se..
Uvik
Ajme prekrasno😍
Ali stvarno!😍
Meni je stvarno lijepo vidjet mamu sa 3 cure ili 3 decka ,odmah mi se pocne smijat ne znam zasto😁😂
Ali dobro eto,sad znas da je cura!😜 Kad smo kod cura,i moja se malena zove Marija kao i tvoja koliko znam ,jel da?
Uzivajte u danu❤️❤️
uvik nešto je poseban je odnos kćeri i oca, a dečkići su mi nekako privrženiji mamama.. bar imam takav osjećaj. :D
Baš ću početi čitati bebeku.. Mislila sam da je još prerano..
Tina drži se zbog vaše Marije.
U četvrtak smo išli kod privatnika, jer ginićka nije radila cijeli prošli tjedan, pa danas idemo odnjet nalaze i reć sve što se desilo..
Sretno vam sa pretragama! :)
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Bok cure!
LenaLenov i Nepoznato_22 pa kakvi su vam to ginekolizi? Da meni ne pokažu sliku ili ne daju sličicu za doma, pa papire bi odmah pokupila, oni žive od mene, ne ja od njih... To me tako ljuti jako, ne mogu vam opisati!
Inače mi ušli u 12. tj službeno
Malo sam se preforsirala s ovim svadbama za vikend pa sam premorena, a treba raditiiiiii
Cure koje ste pile/pijete duphaston, do kad ste ga pile? Ja sam ga dobila u 6. tjednu trudnoće, nisam imala nikakvih indikacija za njega, ali su mi rekli 'za svaki slučaj'. Nekako me sve strah skinuti se s njega... Pijem 2x10mg dnevno.
Cure bok! Eto kako sam friško trudna (sad je 6+4), u četvrtak idem na prvi pregled kod ginice i baš se veselim, odnosno, malo se pitam kako će to sve biti obzirom mi je ovo prva trudnoća. Kako ste se vi osjećale na tom prvom pregledu?
Sortiraj odgovore
Najstariji