Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelica_4
    10. Listopad 2016. 13:09

Cure,pitanje..u 14 tt sam i od subote me malo steže i boli u trbuhu...da li je i vama isto tako?to je normalno ili ne baš??

mrs.kepolas
    10. Listopad 2016. 13:33

Ofnica dobro došla i čestitke na trudnoći! :) 

Sreća, uzbuđenje, nervoza pa pomalo i strah.. No sve je prestalo kad su nas napokon stavili na uzv. 

Mi smo dobili puno slikica na uzv.. Nisam znala da netko ne dobije.  Ne znam što ih to košta, a roditeljima puno znači..

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

MalaMia
    10. Listopad 2016. 14:17

Evo da se i ja malo javim moja cura spava pa mama malo predahnula :)
    Mi smo danas 18+2 i ja baš ne osjetim svoju curu :( nadam se da će me uskoro početi lupkati jer je meni to baš super  
    Sretno svima na pregledima a nove trudnice dobro nam došle :)

mrs.kepolas
    10. Listopad 2016. 15:19

ja vodim kod socijalne ginićke, bila sam i kod privatnika jer moja nije radila i mogu reći da mi je socijalna bila bolja. Stručnija, iskusnija, detaljnija, toplija.. Prvi put sam bila kod nje na prvom pregledu i definitivno mi je najbolja do sada..
    Sa privatnikom nisam imala dobra iskustva. Imali su svemirski brod od stroja, kojim nisu znali upravljati, zatim rekao mi je da ne ležim samo i gledam u strop jer sam previše bucmasta (iako to jesam, nalazi su mi savršeni i prvi put me vidio tako da ne znam otkud mu to). Zatim, doktorica je rekla tehničaru da vidi 3 krvne žile u pupkovini i on je rekao da ne vidi, da je premalo, al onda ipak vidi i to piše na nalazu..Užas.. jedini plus je 4D i malo veći broj slikica (i kod naše socijalne smo dobili velik broj), no obećani video su nam valjda zaboravili staviti..

Vjerujem da ima super privatnika i kad idući put budemo išli na 4d bolje ćemo se raspitati. 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Zabica29
    10. Listopad 2016. 15:45

Kokoloko ja sam pila Duphaston 3x2 od negdje 7.tj.do 12.tj.kad sam samoinicijativno prešla na 3x1, i doktor je rekao ok, i dao mi upute kad i kako da se skinem. Znači prošli tjedan sam u četvrtak i petak preskočila popodnevnu, a pila samo jutarnju i navečer (dnevno 2x1), subotu i nedjelju sam pila samo jutarnju (dnevno 1x) i danas sa 19+0 sam na praznom ... To me tako psihički destabilizira, tko će izdržati do 21.10. 

MalaMia ja osjećam nešto, možda jednom dnevno, ali nije ni približno slično  tuđim iskustvima. Tako da nikako da postanem sigurna da je to beba i baš ništa drugo. Najradije bih da mi netko drugi osjeti umjesto mene i kaže da to je ona. 
    Zavidna sam ti Uvik nešto ( i čestitam na curicu )!

Još sam jako zabrinuta zbog trbuha, nije čvrst i isturen nego nekako pod djelovanjem sile teže. Kad se nakon stajanja legnem prvo je lijepa loptica vani, skoro 2 cm višlja od pupka i onda nakon par minuta utone unutra i izravna se skoro sa pupkom. Suludo. Najcrniji scenariji mi se vrte po glavi, na tragu Uninog iskustva. Nemam nikakvih drugih simptoma osim eventualno problema s mokrenjem, čini mi se da sam možda malo dobila upalu. Sutra ću odnjet privatno na urinokulturu možda. 

[/url

LenaLenov
    10. Listopad 2016. 17:12

Bas mi drago da nas jw malo opet vise i zivlje na temi :)

Ofnica cestitam draga i dobrodosla..
    Mrmeni trudnocu vodi ginekolog koji je i privatni i socijalni..znači ina ugovor sa HZZOom,a ostali pacijenti su privatno..
    Ja sam kod nhega zaista dugi,od 13g!! 
    Imala sam cistu na jajniku tada,nitko me nije htio orimiti(ne kuzim zasto,danas zene i cure cesto imaju ciste)pa me on primio..
    Poslije me i prijavio kao svog pacijenta,nista ne placam..
    Zaista je smiren,pazljiv vodio mi i orvu trzdnocu,zna moju anamnezu i ja mu vjerujem..
    Kokoloko ne znam zasto mi.ne daje sličice zaista..:(
    No zaista je u svemu drugome ok,evo opisala sam gore,pa ga ne bih mjenjala
    Nelica ja imam bolove od 11/12tj i probadanja,bila kod dr,sve ok samo kaze da se vise čuvam..

Cure,ja sam buka danas u Petrovoj..
    U pibedeljak ce me hospitalizirati..
    Valjda na neko promatranje obradu.
    Pricala sam vam da zbog mojih dg(Hashimoto i sumja na MS,hipertenzija) moj ginic zwli njihivo misljenje..
    Ako budem morala gore voditi trudnocu,moram li i roditi gore??

LenaLenov
    10. Listopad 2016. 17:21

Tina samo ti odradi sve testove..
    Nek si mirna..
    I zatrazi jos i drugo misljenje,za svaki slucaj..
    Ja sam naime isla po misljenje u Medikol..
    Mene su izludili koji u nasoj bolnici..
    Imali smo svi sistematski i meni doktorica nadje navodno polipe.
    Uradim uzv,dodjem.na kontrolu,drugi doktir kaze da nema polipa,da su ciste..
    Dodjem kod svog dr(mjenjao ga ustvari drugi lujecnik) kaze in,sada nema ni jednog ni drugig!!
    Pa tko je tu lud??
    Muz isto posizio,kaze odi privatno..
    Ta dr kaze sve ok..s njom sam prixala i o trudnoci..
    Zena ne uvjeravala,da bez problema mogu ici na drugo djete unatoc dg..
    Nije mi se vilo lako odluciti bas smo dugo dugo vagali i znala sam isto da riskuram..
    Ali mlade smo,nasa tjela su borci i mala gnjezda za buducu djecicu..
    Sve fino odradi i onda da mirni budete muz i ti i idete ba nivu bebuljicu <3 <3
    Zelim vam od srca da uspijete i da zausta sada sve di kraja bude ok!

Uvik
    Cestitam na curicii :***
    Jesam li ja ono tebe zezala da ces morat tjerat decje od kuce metlom kad cure porastu :-)
    Meni je proslo danas kriz glavu:ajme,pa ja cu jednog dana biti na svekrva :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.