Lenalenov drago mi je da je sve OK. Da li još uvijek imaš bolove?
Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...
Heej cure,
evo da se i ja napokon javim
Ne znam sto se dogodilo ali vec neko vrijeme vam ne mogu preko iphone-a tipkati, a laptop rijetko kad koristim. Sve vas citam i pratim i zelim dobrodoslicu novim curama!
Kod mene je sve u redu, sad smo 11 + 3 tj. U ponedjeljak 10.10 idem na mjerenje nuhalnog.
Jos uvijek pijem elevit, folnu, duphaston 3x1 a na zadnjem pregledu mi je rekao da uzmem i magnezij (zbog stolice).
Malo mi je bolje sto se tice papanja, mogu tu i tamo pojest nesto slatko tipa pecivo s marmeladom ili palacinke ali nikako s necim cokoladnim. Cokoladu ne podnosim, a prije trudnoce sam bila pravi ovisnik.
Mucnina mi se uglavnom javlja navecer ali nista strasno.. tad mi se hrana gadi a moram nesto strpat u usta i eto, samo s tim za sad muku mucim.
Nesto sam se i prehladila. bilo je dosta gadno pred vikend ali evo, vec se osjecam bolje. Pila sam puno caja s medom i limunom, papala mandarinke i cistila nos kapima. Sad se to sve spustilo dolje nize pa me tjera na kasalj..Nadam se da bebici ne smeta to naprezanje kod iskasljavanja..
Sad cekamo Anu da nam se javi, jel tako? :) Imala je svadbu u subotu, weeee :)
Mame, daj mi recite sta je za caj od mente u trudnoci? Jeli dozvoljen ili ne? 😏
Kolko ja znam može, đumbir i menta nekim trudnicama olakšavaju/umiruju jutarnje mućnine..
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
JanaH hvala, na jednoj sam stranici nasla bas to sto si i ti rekla, a na drugoj da se ne smije jer moze imat abortivni ucinak...
Smije se, iako sa svi čajevima je potreban oprez....
Ne pretjerivati u količini :)
Ja kupujem čajeve u rinfuzi, pa mi strček uvijek objasni kolko kojeg se preporuča u kojoj fazi (prije začeća, trudnoća, nakon poroda, za smirenje, i svašta nešto još)
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Tina i Viki,bolovi jos traju i nije mi jasno bas zbog cega su,cesce kad se krecem,nesto radim..
Pa cu mirovati..
Kako ste mi vas dvije i vase bebice?
Kci se raduje i braci,cesto komentira"to beba trazi"ako nesto jede..
Isla sa mnom danas,pa kaze"mama,sve cu ti pomoci,staviti i pelene braci"
Srce malo..morala sam se i smijati..
Bas me zanimaju njene reakcije kad bude beba veca i bude se javljala.
Bas lijepo kad bebice reagiraju na tate,bracu/seku..
Da i oni dozive taj novi zivot u nama..
Danas sam papala prve kestene :-)
Pusa zenice i lijepo nanajte
Jana,
Ubaci i mene..
Bas se veselim "vidjeti" vas na fb :-)
Jutro cure evo da se i ja malo javim, vidim da nisam jedina koja ima problem sa iPhoneom i javljanjem na forum tako da će mi biti lakše preko Facebooka.
Inače sam ok malo umorna jer moja starija cura je u pokretu 100 na sat i ne voli baš spavati po danu a MM mi baš i ne pomaže tako da sam na kraju dana iscrpljena skroz.
Nove trudnice dobro nam došle
Sortiraj odgovore
Najstariji