Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pumpkin
    28. Rujan 2016. 21:26

Ajme cure, kako ste aktivne bile Uzivala sam citujuci vas!
    Nove proljetnice-dobro nam dosle!
    Cestitam na auticima!! Ja sam danas bila na pregledu, I sve je odlicno-ali beba mi je stidljiva  Nismo mogli vidjeti sta je. Nama je svejedno, samo jedva cekamo da saznamo!!
    Viki-ja sam isto radila testove. Nitko te ne osudjuje niti ima pravo na to! Iskreno-ja nisam ni razmisljala sta bi uradila da su ispali ne daj Boze rizicni. Jednostavno, mirnija sam ako znam. iako, nema nikakve garancije-bit ce kako Bog da!

Mogu vam reci da napokon malo dolazim sebi, nema vise mucnina, nema umora-samo me muci nesanica

Joj ana nenadic, ti nam se brzo udajes! Mogu ti reci da bi I ja taaaako rado isla u jedne nase svatove, slavonske ili hercegovacke po mogucnosti
    Malo me nostalgija hvata, a I Amerikanci me pomalo zivciraju. E da, malo sam I zivcana (al to je mozda od neispavanosti)

E da, ja isto mislim da je Tini pregled 29. Ili sam u krivu?

mrs.kepolas
    28. Rujan 2016. 21:36

pumpkin baš sam maloprije mislila na tebe! 
    Što si rekla kada dolaziš svojima u posjetu? 
    Kada je idući pregled?
    Znam da si nestrpljiva, ali samo neka je bebica dobro! 
    Vjerujem da će već na idućem pregledu pokazati svu svoju raskoš! :D

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

pumpkin
    28. Rujan 2016. 21:55

Mrs kepolas, bas si ❤️
    Iduci pregled tek za mjesec dana...al moram bit strpljiva! Kao sto kazes-samo nek je beba dobro!!
    Dosad sam dolazila svako ljeto...a za ubuduce nisam sigurna. Nadam se da ce mi mama ili sestra doci...a ja ne znam kako bih putovala s malom bebom... 
    Kako si ti? Jel sve spremno za veliki dan??

Tocka_tockica
    28. Rujan 2016. 22:19

Naravno da niko nikog ovdje ne osudjuje.. bas suprotno.. tu smo da budemo jedna drugoj podrska i da djelimo i lijepe ali na zalost i manje lijepe trenutke.. viki inace moj muz je istog razmisljanja kao i ti.. danas smo pokusali nesto malo razgovarat o tome ali nije bas bilo uspjeha jer smo dobili nenajavljene goste.. drzim svima palceve da sve bude ok.. i iskreno jedva cekam da i ja saznam spol bebice.. nadam se da bude na sljedecoj kontroli.. puse proljetnice!

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Zabica29
    28. Rujan 2016. 23:08

Večer proljetnice, baš ste vrijedne bile! 
    Jana i Jopa dobrodošle! Jana ja sam pokušala čitati temu ljetne bebe 2016 od početka pa te se sjećam, baš mi je drago da si ponovo trudna!
    Probiri... Bila sam i na kombiniranom i na triple i oba me nisu brinula ni sekunde, prihvatila sam ih iz nekoliko razloga: jer se nisam htjela svađat i zamjeriti svom ginekologu, jer sam znala da podrazumijevaju i još jedan ultrazvuk pored vađenja krvi (a to uvijek prihvaćam ), i treći razlog koji je vjerojatno većini ljudi svejedan: da svojim podatcima doprinesem medicinskoj statistici. Jer zapravo ima nas svakakvih, neke silno žele dijete pa makar i down, neke nisu spremne na to pa makar i ab. Tjeraju nas na te probire da bi vidjeli da li ti neinvazivni testovi imaju kakvog smisla i stvarno mogu pokazati moguće probleme. Medicina se uvijek pokušava boriti protiv sudbine, jedino mi povremeno ispadnemo kolateralne žrtve ako nas psihička neizvjesnost dotuče.

[/url

1.2.3.surprise
    28. Rujan 2016. 23:08

Naravno da te ne osudujemo, pa svatko ima pravo na izbor i na vlastito misljenje.
    Moja najbolja prijateljica i ja se ne slazemo uopce oko toga, dok bi ja rodila pa Bog kako je dao, ona bi obavljala sve pretrage da se uvjeri da je dijete savrseno zdravo jer kaze da je njoj to jednostavno mucenje i tog "bolesnog" djeteta i samih roditelja

Sad sam se krivo izrazila za ovo bolesnog al sad mi uopce mozak ne radi kak bi se izrazila... tak da pardon na izrazu

Zabica29
    28. Rujan 2016. 23:21

Nego cure, ja imam jedan suludi problem. Dobila sam hrpu rabljene robice, sve veličina 56 i ponešto 62. Kad kažem hrpu mislim 2 velike putne torbe. Pokušala sam sastaviti popis ali sam nakon 2h razvrstavanja i negdje na 34.benkici na preklop pala od umora. Većina toga dosta izgleda rabljeno, pa sam mislila samo izabrati ono što mi se najviše sviđa a ostalo proslijediti nekome, npr.nekoj siromašnoj obitelji.
    Problem mi je u tome što ne znam koliko da si ostavim jer bebe navodno jako brzo prerastu 56. Al to mi na kraju nitko ni ne može reći jer ne znam kolika će curica biti... Muž i ja smo se oboje rodili sa 2800, pa ne očekujem baš bebu od 4+kg, ali opet nikad se ne zna. Jel mi npr. po 10 kom od svakog odjevnog predmeta br.56 previše?
    A baš sam se pomalo veselila sama kupovati stvari...

[/url

JanaH.
    28. Rujan 2016. 23:25

Neznam točno kolko sam čega imala od odjeće, al više nego je bilo potrebno, to sam sigurna... 
    Ugl, računaj po dva bodija minimalno na dan, plus odjeća za gore... Bebe bljuckaju, neke više neke manje, pa propusti pelena, i tako, komad po komad ode zaliha...

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.