Nitko sretniji od mog supruga... =) =) samo imam neke čudne i lagane bolove, skroz na lijevoj strani..više u zdjelici..ne sjećam se da je tako bilo s prvom trudnoćom...
Jana.H i ja sam cula da je od prvog poroda,svaki kraci ali intenzivnija bol. Menu su i prvi i drugi bili brzi i lagani,s tim da je prvi odmah bolilo jace jer je vodenjak pukao a drugi sam dosta dugo doma bila sa trudovima prije nego sam se uputila u bolnicu,tak da je kratko bilo sve u bolnici i u boks doslovce došla,stisnula dva put i rodila:). Curke od kud ste i di cete ici roditi,koja bolnica? Ja sam Zg i po treci puta cu u Vinogradsku:)
Jana i Jopa dobro nam dosle!
Lena cestitke na sineku, bas mi je drago. Mene je doktor jucer na pregledu pogledao kao da sam s Marsa pala kad sam pitala za spol,.a 12+2 smo i 68mm. Valjda ovisi i o ultrazvuku, cini mi se da je njegov predpotopni😂
Tanja - ovo što sam napisala za trajanje poroda, to je od prvog truda kojeg sam osjetila, znači kod svakog poroda par trudića i rodila.. Nisam imala baš neke ekstra bolove, u biti ctg je bilježil izuzetno jake trudove ali ja ih nisam osjeća, vjerojatno visok prag boli...
Ali ovaj ožiljak od epi, eh, to me boljelo dosta, i još uvijek ga osjećam kod promjene vremena ili za vrijeme menstruacije...
Ja sam iz Čakovca :)
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Jana al ćeš ju iznenaditi! :)
Da su bar svima nama porodi kao tvoji.. tako brzi :)
Cure uživajte u shoppingu!
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji