Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    rose90
    29. Rujan 2016. 13:01

Lena, ja sam studirala u Petrinji, predivnih 3 godine života

Razlika između mene i muža je 4 godine, iako nitko ne bi rekao, on je skroz baby face i mladolik a i oboje smo djetinjasti pa se ne kuži da smo "skoro"  u tridesetima  

I da, rodit ću na Sv. Duhu, inače sam iz Dubrave, ali tamo nam radi obiteljska prijateljica pa se osjećam sigurnije kad nju imam uz sebe u tim trenucima

Viki_ri
    29. Rujan 2016. 13:06

Ne koristim vaginalete, nista me za sada ni ne svrbi ni ne pecka. Prošli tjedan mi je doktorica rekla da je sve čisto. Ne brine me toliko gustoća niti količina, ali cim vidim boju koja nije samo žuta, uznemirim se... Ja sam već od spavala turu od sat i pol. Zadnjih noći spavam jako lose. E da vas odmah i pitam, u kojoj pozi sada spavate?
    Ja sam prije spavala u nekoj pozi polutrbuh-polubok, jedna noga ravna druga stisnuta na trbuh i obavezno ruke iznad glave. Otkada sam saznala da sam trudna, ne spavam tako nego se mučim pokušavajući spavati na boku. I to nikako ne mogu zaspati na lijevom nego na desnom. I cesto sam na ledima. Dosta se vrtim i bojim se da ne napravim neki nagli pokret... Koliko je štetno za bebu spavati na desnom boku? Čitala sam da se od 4. mjeseca vise bas ne smije spavati ni na ledima...

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

Viki_ri
    29. Rujan 2016. 13:08

Neozbiljna Čestitam i dobro došla! 
    Ja sam bila sa 6tt+4 i vidjela se srčana akcija, plod je bio oko 5,5 mm. Ja sam zbog dva spontana bila uznemirena, pa sam malo požurila...

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

Ljubicica9
    29. Rujan 2016. 14:10

Drage moje evo napokon se vratila doma, bila tjedan dana do Splita mijenjati dokumente napokon sam gospodja M :D hehe sa iphone mi nesto nece slat poruke vec deset dana pa sam sad uzela od M samsung... al citam vas redovno! 
    Tina drzi se bit ce sve u najboljem redu, to je dalmatinka mala u inat svemu mali pravi borac od bebe ❤
    Viki ni ja ne mogu naci polozaj za spavanje, inace sam spavala na prsima al vec mjesec dana to ne mogu od 12tj pa sad na bok i gornju nogu dignem visoko kao protuteza al i to vise ne pali jer mi je trbuh sve veci sad sa 16tj4d... ne mogu se prestat gledati koliko je narastao u zasnjih tjedan dana... a gdje si to procitala da nakon 4mj ne smijemo spavat na ledjima? 
    Jucer me znatizelja ubila i opet otisla na ultrazvuk privatno - ginekolog mi je zabranio vise da dolazim hehehe za 3-4tj je rekao da dodjem hehe jer mi je uredna skolska trudnoca i sve je u redu, beba napreduje lipo, nisam vidjela toliko monitor koliko sam gledala M lice kako sija od ponosa i srece hehe kaze doktor po drugi put da misli da je decko al zbog pupkovine i sto je jos mali ne moze reci sigurno  al muz je uvjeren 💙
    Rodit cu izvan Hrvatske ali ako ne sredim dotad zdrastveno onda cu u Splitu 😊
    M i ja smo razlike 3 godine... al vjerujem i da smo 10, 20 da bi opet isto bilo 😉
    Btw nove trudnice dobro dosle drago mi ke vidjeti da nas ima sve vise svakim danom... 💙💚💛💜

"https://lbdf.lilypie.com/32fNp2.png"

"https://lb1m.lilypie.com/hI3vp2.png"

"https://davf.daisypath.com/Trnxp2.png"

Ljubicica9
    29. Rujan 2016. 14:12

Neozbiljna ja sam kad sam otkrila trudnocu sa 6tj bila bas daleko od Hrvatske i nikako nisam mogla prije doci na pregled a i zbog posla je bilo nemoguce otici u toj drzavi... prvi je bio ako se ne varam sa 10tj4d... i sve je bilo u redu vrckava mala beba ❤

"https://lbdf.lilypie.com/32fNp2.png"

"https://lb1m.lilypie.com/hI3vp2.png"

"https://davf.daisypath.com/Trnxp2.png"

• neozbiljna
    29. Rujan 2016. 14:30

Ljubicica9 napokon netko sa sličnom pričom :-)
    Bi li mi mogle reći samo na što treba pripaziti sad u početku?
    Dovukla sam voća i povrća iz trgovine jer ne bih voljela uzimati nikakve vitamine u obliku tableta na svoju ruku 

JanaH.
    29. Rujan 2016. 15:48

Moram malo pohvatat nickove, tko šti pita :)
    ugl, ja sam u sve četiri T dosad jurila ginekologu odmah čim sam vidjela plusić, naravno da se niš nije vidjelo osim zadebljanog endometrija i ž vrećice... Pa sam se vraćala za 2-3tj samo na uzv...
    Tako da sam sad odlučila čekati do 7-8tj (ionako sam taj dan trebala na redovnu kontrolu)....

Što se godina tiče, ja imam 34, al izgledom nebih odudarala da sjednem u srednjoškolsku klupu, 
    a muž ima 33, on pak bi se uklopil k onima blizu 40-te hahahaha

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

pumpkin
    29. Rujan 2016. 16:01

mrs. kepolas-sad se sjecam da si govorila da ces imati zimsko vjencanje! al vjerujem ti da si vise okupirana bebama nego pripremama-tako bih sigurno I ja!
    Una-izmedju mene I muza je 11 god razlike. Nedavno se susjeda sokiraa kad sam joj rekla-kaze ne izgleda tako. Inace budu takve reakcije. Ocito ja izgledam starije  , al tjesim se da sam ja ipak zrelija od njega
    Viki, ja spavam na lijevom boku. uvijek sam tako spavala, I sad mi je to taman dobro doslo!

Neozbiljna, dobro nam dosla!! Zelim ti bezbriznu trudnocu

Cure moje, ja vam se jucer I danas osjecam ko u vrijeme najgoreg PMS-a. Placem stalno, I svaka sitnica me pogadja. Fizicki simptomi mi se smirili, a sad su mi ocito emocionalni ispadi na redu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.